Új hozzászólás Aktív témák
-
Raggie
őstag
válasz
TTomax #26771 üzenetére
No elnézést, de én semmiről sem mondtam, hogy szar és nem is szándékoztam ilyesmire kontrázni. Épp ellenkezőleg.
Attól mert a FreeSync-ből nagyobb a választék nem lesz a G-sync szarabb! Sőt. Sokaknak láthatólag az exkluzivitása is tetszik, ez is lehet előny. Csupán arra utaltam, hogy attól mert egy relatíve új "fícsört" elérhetővé tesz egy olcsóbban beépíthető technológia attól még nem lesz az szar. Amibe beépítik lehet szar, de ezért ne a FreeSync-et okolja az itteni tanult közönség. Ennyit próbáltam átadni.
A FreeSync olcsóbb. És ez megfigyelhető egy hasonlóan jó és minőségi (tehát a jelen vitában jelenlevő mindkét oldal által a választék részeként kezelt) monitor FreeSync-el és G-Sync-el szerelt változatának árkülönbségén. De még ETTŐL sem lesz egyik sem szar! Más, de nem szar.
Túl sokan szaroznak túl könnyen túl sok mindent itten. Az a nagy büdös helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Tudományos Pandémia Klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest