Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
deja vu #26740 üzenetére
Nem mondtam, hogy mind jók.
De aki ebben az árban vásárol, az kap egy ingyen hasznos extrát. Ennyi.
(#26743) tom_tol: Rossz a módszertanod. Ezt kár nézni, mert a G-syncet alapból csak felsőkatgóriás termékekbe szerelték az elég horror ára révén. Nyilván egy 150 dolláros monitornál senki nem fizetne még 200 dollárt a G-syncért, mert nem ment el a józan esze.
Amúgy az én dellem is ez a 150 dolláros árkategória, és teljesen jó (belépő 24" FHD IPS), és idővel remélhetőleg ebbe a kategóriába is becsorog a freesync.
Mondjuk én elvagyok nélküle is, elég nekem ez 80hz OC-val....
(#26744) Keldor papa: Azért a maxwell megjelenésekor is volt baj, ez cincogott, az 100 fokos VRM.... Ott sem volt minden fenékig tejfel... Ja, és a 290X-ekről nem vitt el a cica fél GB ram-ot a megjelenés után pár hónappal...
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
deja vu #26740 üzenetére
Alapvetoen egyetertek, de sajna a profit diktal, hozhatnak a szuper minosegi monitorokat csak a forgalmuk visszaesne 80%-al, de a vevo lenne az elso...az a nehany darab aki megveszi a draga minosegi monitort szemben a tobbezerszer annyival akik az olcsot veszik.
(#26744) Keldor papa
Ha jol tudom a freesync nem kizarolag AMD, hanem egy szabvany.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest