Hirdetés
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
üzenetére
Halkan jegyzem meg, egy HD7970-el évekig remekül el lehetet játszani, illetve egy 280X-el is, ami mondjuk kb ugyanaz. Én a Crysis 3-at is azon toltam végig, teljesen jó volt. Szerintem ami vakvágány volt, az a 380-as széria, főleg a 2GB-os. Egyedül az Apple gépeibe volt értelme.
Ami pedig pl. a BF4-et illeti, vígan lehetett játszani egy 7870XT-n is (2GB-os, 1536 shaderes Tahiti), igen korrekt grafikával, jó sebességgel (60-80FPS). Nem Ultra-n, csak High-on, MSAA-val. De hogy igen pöpecül nézett ki úgy is, az 100%. Fél évig így játszottam. Szerintem a Te készülékedben van a hiba, mert ez minden, csak nem elvérezés.
Pedig ez csak a középkategória teteje volt, egy fullos 7970 megette ezt a kártyát reggelire. Lehet, nálad ott is a processzorod volt a szűk keresztmetszet, nálam a 4Ghz-re húzott hatmagos i7-el nem volt ilyen gond."A Gemer konfigokba egy RX 460 már egy vicc kategória"
Erre pedig csak annyit mondanék, hogy nem mindenkinek a kimaxolt Crysis3 jelenti azt hogy gaming.
Rengeteg játék van, amit milliók játszanak, és vígan fut egy ilyenen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Robotporszívók
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Eredeti játékok OFF topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Temu
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Bomba áron GIGABYTE G5 /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, megkímélt 100% akku (13 ciklus) 6 hón
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- 205 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pedig ez csak a középkategória teteje volt, egy fullos 7970 megette ezt a kártyát reggelire. Lehet, nálad ott is a processzorod volt a szűk keresztmetszet, nálam a 4Ghz-re húzott hatmagos i7-el nem volt ilyen gond.