Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez a történet kb arról szól hogy új Direct X 12 effektet én még nem láttam, nem tudom van e (???)
Olyan kaliberű biztos nincs mint a víz effekt meg a Bump Mapping volt annó.
Viszont Direct X 12-ben kitalálták ezt a nagy számú objektum könnyedén dolgot, úgyhogy két részre fognak oszlani a játékok lesznek a kócos baba szimulátorok meg a megyek a Dzsungelbe és 200 katonabogár fut a lábamnál kolónia szimulátorok amik meg mocskosul megfogják majd a másik gépet.
Tulajdonképpen az van hogy előbb kitaláltuk a technológiát , most meg azt találjuk ki milyen játékot lehet írni amiben a mocsok sok objektummal való találkozás és azoknak veled és egymással való kölcsönhatása érdekes játék látványhoz vezet, Hitman mit is lehetne, áhh legyen 300 ember, a dzsungel adja magát, de kb mostantól ez lesz... Keresni fogják a nagyon nagy számú objektumokkal való munkát és azokat a témákat ahol ez megindokkolható és ad hozzá plussz tartalmat, és ez nagyon kedvező a különböző élet szimulációknak.
Ja és a grafikonok... hát most öröm van futrinka utcában
UFF.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Használt iPhone 16 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest