Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- TCL LCD és LED TV-k
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcsi84
aktív tag
Sziasztok, egy kérdésem lenne, ami nem közvetlenül egy konkrét ajánláshoz kapcsolódik, hanem közvetetten a melyik VGA lesz tartós a jövőben kérdéshez. Tudom, hogy senki nem lát a jövőbe, de kíváncsi lennék a véleményetekre.
Szóval arról lenne szó, hogy küszöbön a DX12 meg egy csomó új képjavító technológia vele együtt.
A jelenlegi játékok többsége jobban fut nvidia kártyán, mint AMD-n. Mégis Abu85 mester cikkeiben, folyamatosan azt lehet olvasni, hogy a maxwell kártyák a jövőben komoly hátrányban lesznek. Sávszélesség és egyéb okok miatt.Én elfogadom, hogy Abu mester sokkal többet tud erről, mint én, de azt marketing és logikai szempontból nehezen tudom elhinni, hogy egy játékfejlesztő, aki egy adott játékot készít, az olyan rendszerre programozzon, amiből kevesebb van a piacon.
Az Nvidia birtokolja a dgpu piac nagyjából 70%-át, ki lenne olyan hülye, hogy direkt a 30% lefedettségre fejleszt?
Tudom, hogy a konzolokban AMD APU van, de az teljesen más elven működik, mint egy PC-s processzor/Dgpu páros.Mi a véleményetek erről?
Hogy ne csak off legyek, ezt GTX 960 2GB tulajként kérdezem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Router gondok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320 Core i7-1145 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Zenbook S 13 OLED Ultra 7 155U 16gb ram 1tb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok gyönyörű fedlap
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest