Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
#12499) jacint78 : Ugyan erre gondoltam én is..
(#12504) daveoff: A bf4-et nem tudom hogy hogy nem említette pedig az is szuperoptimizált amd játék volt, úgy 1 év után nagyjából játszható is lett. A Dirt Rally még ki se jött, csak early access.
Amúgy az ARK Surival Evolved, Project CARS, GTA V, Far Cry 4 mind elég jól optimalizált és szép is lett szerintem és ezek mind gameworksosok.(#12505) Gertrius: Uhh az kemény, szerencse hogy észrevetted. De pont volt egy ilyen kérdés felém hogy valami benchmark alatt felment 90 fok fölé a kártya viszont a ventik nem pörögtek. Na akkor emiatt volt, szólok is a kollégának.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 49 mm Használt, karcmentes állapotban, 100% akku!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest