Hirdetés
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- E-book olvasók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
letepem
üzenetére
Illik, de épp ez a probléma, hogy szeretném, ha megbízhatnék annyira az AMD-ben, hogy amit tőlük töltök le driver csomag címén, azt next-next-finish is nyugodtan telepíthetem.
Később egyszer tudatosan is hagytam települni a RaptR-t és nézegettem. Videót abszolút nem sikerült vele rögzítenem, az aktuális játékomhoz javasolt beállításaival pedig nem értettem egyet.
Ez utóbbi az nVidia-nál is inkább a geforce.com oldalon található tweak guide-ok erőssége, ahol nem csak javaslatot próbálnak tenni pár VGA kategóriára, hanem igyekeznek szemléltetni és alapszinten megmagyarázni, hogy melyik játékmenüs opció milyen fokozaton mit csinál azon túl, hogy várhatóan mennyire erőforrásigényes, hogy ez alapján egyszerűbben és gyorsabban összerakhass a saját gépednek és ízlésednek megfelelő beállítást (megspórolva jó pár iterációs kört), akár Radeon kártyához is (ez utóbbi esetben visszafejteni is alkalmas, hogy melyik funkció lehet csak Maxwell-re optimalizált ; bár pl. a HBAO+ is kiválóan fut Hawaii-on is).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ASUS GeForce RTX 5060 Ti DUAL OC 16GB WHITE EDITION
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- ASUS RTX5090 - TUF-RTX5090-32G-GAMING /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR KISKER GARANCIA, NEM CÉGES VÁSÁRLÁS/
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest