Hirdetés

Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz #11493888 #2698 üzenetére

"hajlandó vagyok még most is átállni a ryzenre " dehogy tennéd! vagy ha igen, akkor hülye lennél!
    Mégpedig azért, mert ha van egy 10900K-d akkor azt jelenleg akármilyen másik procira hülyeség lenne lecserélni (pláne ha lapot is kell cserélned) buknál egy csomó pénzt vele. És mindezt miért? Mert 1%-al több teljesítményt kapsz? ugyanmár ...

A másik, hogy rengeteg fanboynál látom ezt a "én most álltam át a másik oldalról erre, mert a másik olyan szar volt" vagy pedig a "bármikor átállok a másik oldalra ha az jó lesz, de nem az, és sosem lesz az" hozzáállást.
    Az egész arról szól, hogy valaki valamikor valamelyik oldal mellett letette a voksát, és korábbi döntését védeni akarja, és amikor ez támadva van úgy érzi az identitása van támadva. Egyébként használod munkára is a gépet vagy csak játszol?

Szerintem az igazi nyerő hozzáállás az, mikor a keretösszegből a lehető legjobbat próbálod meg kihozni. Én most nemrég egy 4330-as Intelt cseréltem. Ryzent akartam, de felszökkent az ára eléggé :( úgyhogy azt mondtam : jó, akkor Intelem lesz megint. És lett a 10400F. Ettől még szerintem az AMD is remek CPU-kat gyárt, és annak szurkolok, hogy folyamatosan minél szorosabb verseny legyen a két gyártó között, mert abból profitálunk mi vásárlók.

Aktív témák