- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen egeret válasszak?
- Fujifilm X
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
#11493888 #2698 üzenetére
"hajlandó vagyok még most is átállni a ryzenre " dehogy tennéd! vagy ha igen, akkor hülye lennél!
Mégpedig azért, mert ha van egy 10900K-d akkor azt jelenleg akármilyen másik procira hülyeség lenne lecserélni (pláne ha lapot is kell cserélned) buknál egy csomó pénzt vele. És mindezt miért? Mert 1%-al több teljesítményt kapsz? ugyanmár ...A másik, hogy rengeteg fanboynál látom ezt a "én most álltam át a másik oldalról erre, mert a másik olyan szar volt" vagy pedig a "bármikor átállok a másik oldalra ha az jó lesz, de nem az, és sosem lesz az" hozzáállást.
Az egész arról szól, hogy valaki valamikor valamelyik oldal mellett letette a voksát, és korábbi döntését védeni akarja, és amikor ez támadva van úgy érzi az identitása van támadva. Egyébként használod munkára is a gépet vagy csak játszol?Szerintem az igazi nyerő hozzáállás az, mikor a keretösszegből a lehető legjobbat próbálod meg kihozni. Én most nemrég egy 4330-as Intelt cseréltem. Ryzent akartam, de felszökkent az ára eléggé
úgyhogy azt mondtam : jó, akkor Intelem lesz megint. És lett a 10400F. Ettől még szerintem az AMD is remek CPU-kat gyárt, és annak szurkolok, hogy folyamatosan minél szorosabb verseny legyen a két gyártó között, mert abból profitálunk mi vásárlók.
Aktív témák
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Akciós! Ryzen 3 3200G processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest