-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Gyuri27 #2697 üzenetére
csak hogy én nem hazudok. és ha már itt tartunk éppen te teszed. mutogatsz olyan táblát bevágva ahol + 2 maggal a ryzened 1 fps el jobb eredményt mutat és van pofád azt hazudni hogy jobban megéri azt venni? de ami a legszebb hogy ott ül felül egy 16 magos 300 ezres ryzen ugyan azzal az eredménnyel mint a 12 magos? de semmi az 5.000 ft plusz a 12 magosért? és ezt te komolyan gondolod hogy benyalom? Én? vagy akárki aki olvas?
gyík ryzenes dezinformásciós mondatok a szádból azaz csak a szokásos hülyeségeket szajkózod. Kurvára nagy tévedés az 5 gépből 4 ryzenes ami eladott mert épp most van az hogy több az intel eladott a ryzen gyökér felsrofolt idióta árai miatt és amiatt is mert nem nyelte be a sok ember a hülyeségeket hogy agyonveri pl az 5800x a 10900k-t de ami a legnagyobb pofátlanság és épp ítt is elhangzott,,, nem csak az 5800x de az 5600x is agyonveri a 10900k-t. tudod az a legbosszantóbb az ilyen hazugságok itt ülhetnek senki se moderálja ki és az ember ha felveszi a kesztyűz kénytelen kelletlen kirakja a bizonyítékokat amik épp az ellenkezőjéről szolnak azt az arc aki benyögte a baromságot meg el is tünt már a picsába mert neki az a lényeg hogy a saját cikkére hivatkozva és mutogatva igazolja a baromságot amit ő maga állított.röviden ennyi.
nem nekem kell hinni. meg kell vizsgálni az eredményeket és a bizonyítékot.
Az általam kirakott két kép egy kihívás, hajlandó vagyok még most is átállni a ryzenre de szeretnék hasonló értékeket látni TDP-ben hőfokban és Vcoreban is a ryzentől és hogy melyik produkálja és mennyiért mert az se lenne utolsó... ennyi
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest