-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Gyuri27 #2697 üzenetére
csak hogy én nem hazudok. és ha már itt tartunk éppen te teszed. mutogatsz olyan táblát bevágva ahol + 2 maggal a ryzened 1 fps el jobb eredményt mutat és van pofád azt hazudni hogy jobban megéri azt venni? de ami a legszebb hogy ott ül felül egy 16 magos 300 ezres ryzen ugyan azzal az eredménnyel mint a 12 magos? de semmi az 5.000 ft plusz a 12 magosért? és ezt te komolyan gondolod hogy benyalom? Én? vagy akárki aki olvas?
gyík ryzenes dezinformásciós mondatok a szádból azaz csak a szokásos hülyeségeket szajkózod. Kurvára nagy tévedés az 5 gépből 4 ryzenes ami eladott mert épp most van az hogy több az intel eladott a ryzen gyökér felsrofolt idióta árai miatt és amiatt is mert nem nyelte be a sok ember a hülyeségeket hogy agyonveri pl az 5800x a 10900k-t de ami a legnagyobb pofátlanság és épp ítt is elhangzott,,, nem csak az 5800x de az 5600x is agyonveri a 10900k-t. tudod az a legbosszantóbb az ilyen hazugságok itt ülhetnek senki se moderálja ki és az ember ha felveszi a kesztyűz kénytelen kelletlen kirakja a bizonyítékokat amik épp az ellenkezőjéről szolnak azt az arc aki benyögte a baromságot meg el is tünt már a picsába mert neki az a lényeg hogy a saját cikkére hivatkozva és mutogatva igazolja a baromságot amit ő maga állított.röviden ennyi.
nem nekem kell hinni. meg kell vizsgálni az eredményeket és a bizonyítékot.
Az általam kirakott két kép egy kihívás, hajlandó vagyok még most is átállni a ryzenre de szeretnék hasonló értékeket látni TDP-ben hőfokban és Vcoreban is a ryzentől és hogy melyik produkálja és mennyiért mert az se lenne utolsó... ennyi
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest