Aktív témák

törölt tag

válasz Gyuri27 #2697 üzenetére

csak hogy én nem hazudok. és ha már itt tartunk éppen te teszed. mutogatsz olyan táblát bevágva ahol + 2 maggal a ryzened 1 fps el jobb eredményt mutat és van pofád azt hazudni hogy jobban megéri azt venni? de ami a legszebb hogy ott ül felül egy 16 magos 300 ezres ryzen ugyan azzal az eredménnyel mint a 12 magos? de semmi az 5.000 ft plusz a 12 magosért? és ezt te komolyan gondolod hogy benyalom? Én? vagy akárki aki olvas?
    gyík ryzenes dezinformásciós mondatok a szádból azaz csak a szokásos hülyeségeket szajkózod. Kurvára nagy tévedés az 5 gépből 4 ryzenes ami eladott mert épp most van az hogy több az intel eladott a ryzen gyökér felsrofolt idióta árai miatt és amiatt is mert nem nyelte be a sok ember a hülyeségeket hogy agyonveri pl az 5800x a 10900k-t de ami a legnagyobb pofátlanság és épp ítt is elhangzott,,, nem csak az 5800x de az 5600x is agyonveri a 10900k-t. tudod az a legbosszantóbb az ilyen hazugságok itt ülhetnek senki se moderálja ki és az ember ha felveszi a kesztyűz kénytelen kelletlen kirakja a bizonyítékokat amik épp az ellenkezőjéről szolnak azt az arc aki benyögte a baromságot meg el is tünt már a picsába mert neki az a lényeg hogy a saját cikkére hivatkozva és mutogatva igazolja a baromságot amit ő maga állított. :(((

röviden ennyi.

nem nekem kell hinni. meg kell vizsgálni az eredményeket és a bizonyítékot.

Az általam kirakott két kép egy kihívás, hajlandó vagyok még most is átállni a ryzenre de szeretnék hasonló értékeket látni TDP-ben hőfokban és Vcoreban is a ryzentől és hogy melyik produkálja és mennyiért mert az se lenne utolsó... ennyi

Aktív témák