Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fontos kísérleti kiterjesztést hozott a Vulkan API frissítése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Frozen
addikt
válasz
KROK640 #2611 üzenetére
Nézd nekem az a hűtő nagyon bevált nem talalkoztam hasonlóval. Mióta megy a bánya nem játszok ,és igen a képi megjelenítés csökkenti a bányászati sebességet. Ezért mivel nincs az amd 5900x ben integralt vga ezért kapásból hátrány vagy extra kiadás...
Hogy miért amdt vettem ,mert elhittem azt a sok mindent amit írtak és mondtak róla előljároban. De ne aggódj amint jön az új intel hírdetem meg egész gépet adom el aztán ahogy korábban írtam nem lesz több vörös vagy egy jó darabig biztos nem ha ez jobban tetszik fogalmazásban.
Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hardcore café
- Energiaital topic
- Autós topik
- E-roller topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest