-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Frozen
addikt
Volt 7700k meg volt 9900k
Most meg van egy 5900x
Jaték , böngészés.Koko az a helyzet hogy igen valóban igazad van pont ezért vettem meg a zen3 at mert annyi mindent írtak hogy annyira jól sikerült meg minden ,viszont az idő múlásával a gyerekbetegségeket nem nőte ki és ami megvolt egy athlonál az még a zen szériában is ott van,hiába teltek el az évek és hiába fényezik a teszteken mennyivel jobb igen jobb ,de nem minden térületen. Lehet az egész az am4 hez van köze és az am5 foglalattal ezek eltünnek nem tudom ,de a bizalmam már elveszet.
Ez olyan mint mikor az msi x geforcot szétszedtem és kiderült milyen silány a hűtése ,alkatrészei stb.. utána hiába bizonygatják hogy a suprime milyen minőség... Vagy mondok mást te is veszel egy kocsit másnap szétesik nem mész ugyan oda ugyan azt megvenni ,de egy másik tipust sem akarsz mert a bizalom oda..
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Cyberpunk 2077
- Spórolós topik
- Amazon
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest