-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Ha jól emlékszem, a 9600K-val összevethető árban és teljesítményben is a 3600 és a 3600X.
A 9600k persze valamivel hamarabb fog kifogyni a szuszból. Mondjuk 1-2 év múlva, és ekkor a 3600/X még tartja magát. De ez nem jelenti azt, hogy 1-2-3 év múlva ne Lehetne már majd ezeknél lényegesen jobb procit kapni hasonló árban.Ahogy mondtam, a zen3-ban összeolvasztják az eddig 4 magos CCX-eket, ettől a játékokban én nagyobb előrelépést várok, mint amit cinebench single thread teszt mutat.
Az inteltől jön a comet lake. Talán lesz 1-2-3% IPC növekedés és 4-5% frekvencia (5.3ghz)
Szerintem ez sem az a szint még, amire egy ryzem 3600 tulajnak várnia kell. De régebbi prociról váltva esetleg érdemes ezt még bevárni.
Aktív témák
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest