- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Ha jól emlékszem, a 9600K-val összevethető árban és teljesítményben is a 3600 és a 3600X.
A 9600k persze valamivel hamarabb fog kifogyni a szuszból. Mondjuk 1-2 év múlva, és ekkor a 3600/X még tartja magát. De ez nem jelenti azt, hogy 1-2-3 év múlva ne Lehetne már majd ezeknél lényegesen jobb procit kapni hasonló árban.Ahogy mondtam, a zen3-ban összeolvasztják az eddig 4 magos CCX-eket, ettől a játékokban én nagyobb előrelépést várok, mint amit cinebench single thread teszt mutat.
Az inteltől jön a comet lake. Talán lesz 1-2-3% IPC növekedés és 4-5% frekvencia (5.3ghz)
Szerintem ez sem az a szint még, amire egy ryzem 3600 tulajnak várnia kell. De régebbi prociról váltva esetleg érdemes ezt még bevárni.
Aktív témák
- Gitáros topic
- Hobby rádiós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest