- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
ThodEE
őstag
válasz
ProNoob #1092 üzenetére
Szeptemberre tervez öcsém új gépet most próbálok utána járni hogy 2600x vagy i5 8600 legyen, az intel ellen a paszta szól ami tuning nélkül lehet nem is gond, ott a spectre mizéria aminek nem olvastam után, amd ellen szól hogy azt az infót kaptam hogy háklis a ramokra, igazából egy jó alaplap az amd alá drágább hiába ugyan annyi a proci viszont a több szálon futás 6/6 vs 6/12 az amd mellett szól és van olyan terület ahol ezt kamatoztatja is, eddig nagyon intelpárti voltam, aztán a 3570k óta nem fejlesztettem a gépem de már ezt is delidelni kellett , én se tudok dönteni
Aktív témák
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Robot fűnyírók
- Metal Gear Solid
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest