-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
ProNoob
tag
Én nemrég vettem egy 8700K processzort, Corsair H110i-vel hűtöm és Thermal Grizzly Conductant-ot kentem rá. Nekem most stabil 5Ghz-en megy. Stressz teszt közben maximum 80 fokra megy fel. Delidelve nincs. Játék közben gyakorlatilag, 50-60 fok között van, pedig 1080ti-vel használom 4K felbontásban.
Az a kérdés, hogy mire használod. Én játékokra használom. Tapasztalatból és tesztek alapján is úgy látom, hogy semmit nem számít a Hyper-Threading vagyis a 12 szál, nem lesz több FPS-em tőle. A hőmérséklettel kapcsolatban: semmilyen játék nem pörgeti annyira, hogy felmelegedjen, ezért nem delideltem én sem.
A Spectre-t én sem tudom, hogy mennyire hátrányos.
Aktív témák
- Dacia topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Szólánc.
- Nintendo Switch 2
- Milyen alaplapot vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest