-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
ThodEE
őstag
válasz
Perseus871 #1150 üzenetére
Esetleg ide is érdemes bekérdezni
-
ThodEE
őstag
válasz
ProNoob #1092 üzenetére
Szeptemberre tervez öcsém új gépet most próbálok utána járni hogy 2600x vagy i5 8600 legyen, az intel ellen a paszta szól ami tuning nélkül lehet nem is gond, ott a spectre mizéria aminek nem olvastam után, amd ellen szól hogy azt az infót kaptam hogy háklis a ramokra, igazából egy jó alaplap az amd alá drágább hiába ugyan annyi a proci viszont a több szálon futás 6/6 vs 6/12 az amd mellett szól és van olyan terület ahol ezt kamatoztatja is, eddig nagyon intelpárti voltam, aztán a 3570k óta nem fejlesztettem a gépem de már ezt is delidelni kellett , én se tudok dönteni
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- OLCSÓ MONITOROK
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest