Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Locutus

    veterán

    válasz KillerKollar #52106 üzenetére

    Én értem mire akarsz kilyukadni, de az egész vita alapja az, hogy már megint túl van misztifikálva az AMD propaganda, amit ide Abu le szokott hozni. Még jó, hogy az ő forrásai azt mondják amit :) A valóság meg ezzel szemben rendre máshogy nézett ki évek óta.
    A helyzet valószínűleg az, hogy a 10GB VRAM évekig elég lesz mindenre. Mindenre ami nem AMD-s techdemo, és nem direkt azért és úgy fejlesztették, portolták. Az nvidia is csinált ilyet anno a földalatti felesleges tesszelálással crysisban. Nem ezeknek a játékoknak a mesterségesen felsrófolt igényéből kell kiindulni. És főleg nem a leszarom pénzhajhász fejlesztők és kiadók fos minőségű portjaiból. A DX12 sem azért kell, mert milyen jó, hanem hogy a fejlesztőknek még kevesebb munkát kelljen rakni a portba. Amiből ugye már többszáz világmegváltó teljesítményű, és grafikájú játék kéne legyen az AMD-s mantra szerint.
    Mindig elő volt húzva a kalapból egy játék, ami az épp aktuális mantrát kellett alátámassza valahogy. A kutyát nem érdeklik ezek, de tesztelni muszáj velük, mert csak. Ennyi erővel az RDR2 is lehetne etalon, mert olyan hardver igénye van mint semmi másnak. Mert egy szar port. De mivel ezen a sok VRAM sem segít, az AMD persze hogy nem ezt lóbálja mindenkinek az arcába :)
    Ugyanolyan hitkérdés van itt ebből csinálva, minthogy az AMD-nek valami csoda folytán nem lesz készlethiánya startkor :) Nem persze... most még megy a nagy arc, aztán mikor 1-2-10 hét múlva beüt a valóság, akkor mind csendben lesznek.
    Igen, az nvidia valszeg jönni fog jövőre super vagy ti kártyákkal, mint mindig is jött, amin valszeg több VRAM is lesz. Némelyiken. De nem azért, mert kell, hanem mert addigra már majd lehet, és ebbe az irányba IS előre tudnak lépni. De olcsók sem lesznek, az is biztos.

    Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák