-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz Enter65 #20749 üzenetére
Elég sok van és vegyítettMD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Enter65
senior tag
válasz MaxxDamage #20751 üzenetére
Az biztos...
-
hokuszpk
nagyúr
válasz MaxxDamage #20747 üzenetére
%systemroot%\memory.dmp
de vedd ki a pipat az automatikus ujrainditas elol, akkor nem kell gyorsabbnak lenni a halalnal.tizesen még nempróbáltam, a régi wimdowsokon ezzel tudsz belenézni.
[ Szerkesztve ]
Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
Knobber
aktív tag
Youtube: Knobber
-
MaxxDamage
félisten
válasz hokuszpk #20753 üzenetére
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Ragnar_
addikt
válasz MaxxDamage #20758 üzenetére
Lehet ott valami gond a fluxuskondenzátorral is, ha a 2025.01.20 -as dátumú hibát megnézed (a lottószámokat fölírhattad volna )
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
MaxxDamage
félisten
válasz Ragnar_ #20759 üzenetére
2092-es évi az jobb
Na de viccet félre téve...érdekes dolgok ezek!
Gondolkodtam új memórián...ami tuti menne, de minek? /100k -ért már van olyan ami tesztelve lett 3200-on , de felesleges!/
3066 akinek nem elég az...na azt csináljaMD
L[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
fgabo
tag
Sziasztok!
A következő a gondom: Rog strix b350 lap gondol egyet és elkezdi fullon pörgetni a cpu fant. Valaki találkozott már ilyennel? Legfrissebb bios van fent. Valami megoldás vagy mehet a lap gariba?
Előre is köszönömPrivikre illik válaszolni!
-
Bossp
addikt
válasz ScomComputer #20748 üzenetére
Szia!
Nem, de itt az assrockot ajanlottak ellenben az msi-vel ezért döntöttem mellette. Talán nem csaptak be!!!
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
Ragnar_
addikt
válasz MaxxDamage #20760 üzenetére
Az én memóriakitem se nagyon hajlandó működni magasabb frekvencián, vagy szorosabb időzítéseken, de a gyári 3Ghz környéke már elfogadható szerintem. (De persze minél magasabb freki minél alacsonyabb időzítésen)
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
hokuszpk
nagyúr
válasz MaxxDamage #20758 üzenetére
szvsz a kd.dll lehet a jo megfejtes.
kuldd el nekik igy natur )Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
edari
őstag
-
MaxxDamage
félisten
válasz Ragnar_ #20764 üzenetére
Gyártó szerint 2667MHz a max. mem.kezelési freki. ez felett OC (és vagy-vagy)
Magyarul, ha a lap pl. QVL lista szerint van memória ami pl. megy 3200-on, az a CPU mem vezérlőnek befolyása alatt lehet csak 3066 -ig OC-zható pl. , de lehet van olyan memória ami a QVL listában nem szerepel és gond nélkül megy 3200 -on vagy afölött is.MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
válasz hokuszpk #20765 üzenetére
Elküldtem nekik a teljes listát, azt csak bogarásszák
Kíváncsi leszek mi lesz rá a válasz Asus részéről...MD
-
MaxxDamage
félisten
válasz MaxxDamage #20772 üzenetére
Érdekes válasz jött rá.
"Tesztelt memoriákhoz nem mindig rakják be hogy milyen processzorral tesztelték. Elméletben menne, ha mondjuk pl ryzen 7 processzor lenne a gépébe.
ntoskrnl.exe az viszont mindenképpen arra utal, hogy tul van huzva az orajel és ezért a rendszer instabill lesz."
MD
-
fgabo
tag
válasz SECTORnooB #20770 üzenetére
Nekem minden jól megy és egyszer csak gondol egyet és fullon megy és restartolni kell mert nem veszi vissza. Gyári hűtővel és a cm kompakt vízzel is. Remélem aida törlés segít.
Privikre illik válaszolni!
-
gbal65
aktív tag
Rájöttem miért szívatott korábban a PState tuning alatt az Asrock AB350M-PRO4 alaplap.
Első kör: fenthagytam a hivatalos oldalról eltávolított bugos 4.1-es verziót, mert baj nem volt vele minek bántsam. Közben a biosban volt egy BUG, hogy a Pstate0-ás állapotát mindig visszaírta arra a beállításra, amit a "2 kattintásos" tuning alapján kiolvasott.
Ezután jött a downgrade 3.30-as verzióra.BIOS 3.3.:
Tulajok figyelem (!), a PState tuning megy, csak szűkösen. Amint feszültséget állítok a 0-ás Pstatenek, akkor "beragad" a Pstate1-es energiatakarékosság állapotba. Viszont, ha a gyári fesz. értéken hagyom a beállítást, akkor megy a Pstate OC. Ugye a lapnál nem lehet fesz. offseteket állítgatni, de alapból van a proci fesznek ~0,050V-os offset.Tanulság: Ki kell tapasztalni mi a processzornak a lefixált gyári fesszel a vége, ami stabil (pl nálam 1,185V-on 3600-3700, de a feszt offset miatt 1,232-re lövi be).
Akinek az alap feszes tuning kevés, az várjon újabb BIOS-t.. (Bár ennél az olcsóbb lapnál nem érdeke a gyártónak, hogy egy jó tuningos lapot csináljon belőle, inkább lekorlátozza szoftveres módon.)
[ Szerkesztve ]
iPod Touch 6. gen., 10.2 <<>>DIY 2x50W Bipolar Transistor AMP w. Infinity Alpha 5 speakers
-
wassabi11
aktív tag
Áprilisban várható a Ryzen első gen hogy olcsóbb legyen pl az 1700? Ha igen akkor azt már nem érdemes olcsóbban meg venni?
-
SECTORnooB
addikt
-
gtamate2
veterán
-
gbal65
aktív tag
válasz ScomComputer #20779 üzenetére
Koszi az infot.
iPod Touch 6. gen., 10.2 <<>>DIY 2x50W Bipolar Transistor AMP w. Infinity Alpha 5 speakers
-
zakarmihaly
tag
sziasztok! úgy tűnik nem fagyogat le a gép ha single channelbe rakom a memóriákat. ez normális? végigpróbálgattam mind a 4 slotot, 2 fajta memóriával és a pl a qvl listás g.skill (2x4gb) memóriával el sem indul a gép, már boot közben lefagy. egy korábbi bios verzióval (asrock ab350mpro4 bios 3.0) ugyanaz a RAM működött. szóval vannak anomáliák, de legalább most működik
-
Beretvás
veterán
válasz zakarmihaly #20784 üzenetére
nem normális egyáltalán. sööt eléggé lap gyanus..
-
zakarmihaly
tag
válasz Beretvás #20785 üzenetére
szerintem se. írtam az iponnak, azt mondták küldhetem letesztelik és ha tényleg hibás, akkor cserélik,mert garanciás. akkor gondolom érdemes ezt megjátszani, elvileg 15 napon belül intézik. most még lehet, h elég a 8gb, de később mindenképp szeretnék 16-ot (vagy akár már most is, mert amúgy a ramok már működtek együtt)
-
Beretvás
veterán
válasz zakarmihaly #20786 üzenetére
tuti visszaküldeném mert igy használhatatlan..
-
zakarmihaly
tag
-
Johni5
őstag
válasz zakarmihaly #20786 üzenetére
Ha leírod priviben a számlán lévő számot,vagy megrendelési számot,akkor tudok a csereidő lerövidítésében segíteni.
-
Enter65
senior tag
válasz zakarmihaly #20788 üzenetére
Koszi! Van meg lejebb is, azt is el tudod kuldeni?
-
Enter65
senior tag
válasz zakarmihaly #20788 üzenetére
Közben megnéztem, és mintha a memóriáid nem kapnának megfelelő feszt! A DRAM-nál ott kéne lennie legalább 1.2V-nek, de ott 0,3 van. Lehet, hogy elnézés vagy rossz az érték, de nagy valószínű, hogy a lapoddal lehet a gond. Ezen a képen is látszik, amit Johni5 csinált, a jobb oldali képen, hogy neki 1.48V van.
[ Szerkesztve ]
-
oldmanoka
tag
kis segítséget kérnék adott egy 1600x , msi gaming plus alaplap, hyper x 3000 és ramok HX430C15PB3K2/8
2*4 giga
hogyan tudnám kicsit húzni esetleg valakinek hasonló konfig?.... -
nagyúr
Hali!
Egy 1700-es ryzent szeretnék majd a gépbe venni. Egy
AdataCrucial 8 gigás modul van benne (2133 mhz) majd ebből menne még egy bele hamarosan. Olvasgattam olyat, hogy a ryzenek a ramokra érzékenyek.
Na most nekem azt írja a támogatási lista, hogy benne van a tesztelt ramokban a ram.
Akkor ez így jó?![ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Enter65 #20797 üzenetére
Asrock A320-HDV. Ebbe menne. Semmi tuning, a lapkészlet sem tudja, én nem értek hozzá, meg nem kell nekem a tuning. Sem a ram tuning. Alapon van hagyva minden.
Akkor ez sem érint engem, mert nincs 2666-os ramjaim, vagyis egyelőre nem lesznek.
Köszi!"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- EAFC 25
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ukrajnai háború
- iPhone topik
- Diablo IV
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest