Új hozzászólás Aktív témák
-
killbull
aktív tag
válasz
blackmacs #2858 üzenetére
Főleg hogy kilistáztam a mosfeteket amik a két alaplapon vannak és : Operating Junction and Storage
Temperature TJ,T STG −55 to +150 °C.Meg kilistáztam a mosfetek paramétereit és ami a Gigabyteon van egy érték egy ellenállás nagyobb ami szerintem picit ellenállóbb az MSI ével szemben.
Gigabyte: NTMFS4C10N [link]
MSI: NTMFS4C029N [link]Alul a NTMFS4C10N nél a Drain−to−Source On Resistance a Gigabyte é nagyobb Ohm érték. ennyi a különbség kb semmi! Gigabyteon több Kondenzátor van +1 mint az MSI nél. Elvileg több kondenzátor stabilabb és gyorsabban adja le a töltést!
Vezérlők MSI : RT8894A
Gigabyte : ISL95712Gigabyteon találtam hőmérsékleteket csak ami pont nekem kell :
Maximum Junction Temperature . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .+150°C
Maximum Storage Temperature Range . . . . . . . . . . . . . .-65°C to +150°C122 fokon szabályzott le 150 a max szóval jól fogok aludni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Star Trek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Háztartási gépek
- Elhalasztották a Marathon megjelenését
- Mobil flották
- Milyen házat vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest