Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• De4d

őstag

Üdv.
    A ramos tipikból irányítottak ide, hátha itt kapok valami segítséget nyújtó választ.
    Nem tudom, lehet én vagyok maximalista, vagy túl sokat várok az új géptől, de valahogy teljesítményben nem vagyok vele igazán elégedett, csináltam egy Benchmark tesztet is ez lett az eredménye nagyvonalakban
    UserBenchmarks: Game 75%, Desk 59%, Work 56%
    CPU: AMD Ryzen 7 2700X - 83.4%
    GPU: Nvidia RTX 2060 - 83.8%
    SSD: Samsung 840 Evo 120GB - 86%
    HDD: Samsung Spinpoint F3 1TB - 48.2%
    USB: Generic USB Flash Disk 2GB - 3.4%
    RAM: Kingston KHX2666C15D4/4G KHX2400C15D4/4G 8GB - 74.5%
    MBD: Asrock B450M Pro4
    Képekkel linkkel.
    https://www.userbenchmark.com/UserRun/27239541

Némely játékban elképesztően alacsony az fps szám.
    Néztem videókat, pl gyengébb gépeken is sokkal jobban fut pl a Far Cry 3, egyik videón 60-70-es átlagon mozgott de volt 100 felett is. Nálam inkább 50 az átlag. Néhol 40 környékére is leesett.

A Wolcen-re is panaszkodtam, Ott teljesen mindegy milyen grafikai beállítást használok 50-60 fpssel megy addig a pontig ahol nincsen éppen nagyobb tömeg, vagy város központ ott 20-ra is leesik.

A Witcher 3-al se vagyok igazán megelégedve. Hair works ide vagy oda, bizony az is leesik harc nélkül is 40 körülire.

A Quantum Break-kel teszteltem még szintén max beállításokkal ott is 50 alá beesik az fps, nem igazán stabil.

Shadow of Mordor - Ez rezzenéstelenül fut 60fps alá le se esik.

Komolyan a Wolfenstein 2 talán a legújabb a Wolcent leszámítva és a legnagyobb erőforrásigénnyel bír, mégis az szépen fut, bár ott is megzuhan olykor az fps 40 körülire egy egy ponton. De egy közel 7 éves játéknál is jobban fut (Far Cry 3)

A konfig egyébként Ryzen 2700x/2060 RTX 6gb/ jelenleg igen nem sok 2x4 gb 2000mhz kingston fury rampár/ Asrock B450m Pro4 lappal.

Egyik sem éppen mai játék már, Wolcent leszámítva, túl sokat várok hogy stabilan gond nélkül hozza a 60 fps-t maximumon ez a konfig? Evileg a jövőre terveztem volna csak igazán sima full hdra 1 monitorral 60hz-n.
    Köszi annak aki végignézi és olvassa, és tud valamit reagálni.

Új hozzászólás Aktív témák