- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Videós, mozgóképes topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HSM
félisten
válasz KAMELOT #29296 üzenetére
Jót tesz a hangminőségnek, és a hangkari tipikusan 85 fokra 2000 órára hitelesített elektrolit audio kondijainak, ha egy 7950 fölé rakod kihagyott slot nélkül. Aki oda teszi, meg is érdemli.
Ez az alaplapgyártók marhasága, hogy előszeretettel teszik oda az egyik 1X-es slotot.
Enyémen is úgy van, szerencsére az alsó két slotba mehetnek, akár PCI, akár PCIE-es csodák. [link][ Szerkesztve ]
-
polgi803
őstag
Végre hamarosan beállhatok a sorba egy 7950-el...sajnos még nem tudtam kigyógyulni a 3 éves garancia hiányából,ezért még nem tudom megvenni a Sapphire-t,pedig volt és tudom,hogy a jó,ha nem az első legjobb...de minél tovább szeretném garancia fedezettel kihúzni,ezért az Asus márka a 98%-os nyertes nálam...a maradék 2%, egy gyengébb napomon egy Vapor-X mégis... Szóval,ha az Asus maradna,akkor a simát vagy Top-ot vegyek?
-
MM
őstag
Segítségeteket kérném PCIe sínek ügyében, mert elvesztettem a fonalat:
PCIe 3.0-s csatolónál hány sáv kell a VGA-nak?
A kérdés oka: 7950 + PCIe hangkártya együttes használata Z87-es lapban.
Például egy Z87 Gryphon, ami nagyon ajánlott lap:
Ha az első hosszú PCIe slotba kerül a 2 slotos VGA, akkor 1 kimarad, és az utolsó hosszúba megy a hangkártya, de akkor már felezi az első sávszélességét?
Vagy okoz-e gondot, ha a legalsóba kerül a VGA, és az x1-es slotba a hangkártya, ilyenkor megmarad-e a teljes sávszélesség a VGA-nak, vagy mindegy?Vagy mennyit számít, ha pl. egy Z87-A-ban, ahol a fő VGA slot fölött van egy x1-es PCIe sín, bele tenném a hangkártyát, ettől nem szellőzne rendesen a VGa hátulja?
-
HSM
félisten
válasz atomanti19 #29284 üzenetére
A bétákat nem szokták aláíratni, mivel az plussz egy hét vagy több, inkább hamarabb kiteszik aláírás nélkül. Nyugodtan fel lehet tenni, vagy ha aláírt kell, ott a WHQL a beta helyett.
(#29290) coonee: Hát ez az.. A Tahitiben marha sok ALU lett a grafikai erőhöz képest, gondold végig, ugyanaz a setup, meg rop kapacitás, mint egy 7850-ben. Ez itt-ott látszott is, mikor mondjuk a régi 7950-et pár progiban a 7870 is lehagyta a magasabb órajele okán. A Hawaii-ba a pletykák alapján nem raktak sokkal több shadert, hanem kigyúrták kicsit a "grafikai" részt, és javítottak a nem sokkal több shader kihasználhatóságán. Összességében jó az irány, bár ez már nekem sehogyse fér bele a "sweet spot" stratégiába. Ilyen szempontból nekem tetszene egy "Tahiti refesh", ahol csak a compute hatékonyságos extráit tennék bele a Hawaii-ból a jelenlegi Tahiti-be. Na, nem mintha a jelenlegi állapotában nem lennék megelégedve a 7970-emmel, de az emberi természet telhetetlen...
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
KAMELOT
titán
válasz Rabbitf_24 #29287 üzenetére
9970 lesz és nem tudjuk a specifikációkat. Majd októberban megtudja mindenki!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Rabbitf_24
addikt
Szerintetek a 7990 (akár húzva) erősebb lesz egy 8970-nél?
-
KAMELOT
titán
válasz atomanti19 #29283 üzenetére
9.0 13.4 a legújabb. WHQL kell lehúzni. Beta-kat ne szedjed.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
atomanti19
aktív tag
válasz atomanti19 #29283 üzenetére
A 13.8 beta 2 vel próbálkoztam, az amd oldaláról töltöttem le és azt irja hibaüzenetnek a telepítés végén hogy nincs digitális aláírása. WTF? Valaki tud segíteni?
Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!
-
atomanti19
aktív tag
Asus HD7950-DC2T-3GD5-V2 kártyám van. Milyen drivert használjak hozzá? Az asus oldalán a 9.0 a legfrissebb.
Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!
-
odorgg
addikt
Zéró core-t hogyan lehet kikapcsolni? Állandóan befagy a gép miatta, mikor lekapcsol a VGA
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
KAMELOT
titán
válasz Foxmulder89 #29277 üzenetére
Nekem ilyen programom nincs. Csak azért kérdeztem mert ilyen 3 óra BF3 után, de csak a WIN-ben kis kockák jelentek meg aztán a játék befagyott. 1100/1500 ment.
(#29278) fatal1ty1984: TRIXX progiban hol lehet állítani GPU és RAM feszt?
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
n.gab
aktív tag
válasz fatal1ty1984 #29278 üzenetére
Olyan kérdésem lenne még valahol olvastam,hogy fellehet rakni másik biost is. Matrixra gondoltam.
Van ennek valami értelme? Érezhető különbség lesz közte?Miben jobb a sapphire trixxx mint az asus?
[ Módosította: radi8tor ]
-
Foxmulder89
senior tag
válasz KAMELOT #29276 üzenetére
Jó kérdés, de nem feltétlen hardverhiba. Ilyen programoktól mint a Boinc vagy gpu bányász(bitcoin) is bekockásodik, esetleg más, gpu-t használó alkalmazástól - driver hiba.
A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
KAMELOT
titán
Egy kérdés!
Ha a WIN-ben elkezd kockásodni a kép az mitől van? RAM vagy GPU?V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Foxmulder89
senior tag
Nem rossz, de lehet, hogy menne 1100mhz-et is ilyen feszen a gpud vagy kevesebbel 1050-et. 6ghz memória 1,5 volton elég jó eredmény, de húzva nem mindig produkál képhibát, szóval ha lefagysz szürke képernyővel akkor kevés a fesz neki, 1600mv-ig nyugodtan lehet emelni ha kell.
[ Szerkesztve ]
A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
Foxmulder89
senior tag
válasz sixpak #29271 üzenetére
Pedig nincs benne semmi nehéz max 1.3 voltot adhatsz neki, nem öli meg.
Ha boostos akkor 1.25 voltot kap alapból. Az a lényeg hogy ne centizd ki.
A procit pedig érdemes biosból beállitani, ha csak nem tudsz mindenféle feszültséget is babrálni abból a progiból. Auto-n nem érdemes semmit hagyni, az nagyon bátran adagolja a feszt. 1.2v körül mennie kell 4.2-t.[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz Foxmulder89 #29266 üzenetére
A feszültséget nem fogom piszkálni, nem értek hozzá és nem bírnám ki röhögés nélkül, ha elhalálozna a vga az én hibámból.:-)
Pl :+20 és megy ameddig megy....
Akkor lehet, hogy azért voltak ilyen barátságos hőmérsékletek, még 1100mhz-en is, mert nem járt csúcson a vga???
Igen, 4,2-ig fel lehet húzni win alól is, meló után rá is megyek az ügyre.:-)https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
deadwing
addikt
válasz KAMELOT #29265 üzenetére
Üres vin háttér előtt nem, de próbáld ki úgy, hogy a chrome legyen megnyitva fullscreen, ph oldal, akármi, mindegy, és azon huzigáld az afterburnert. Videót azért nem csinálok róla, így van és kész. De a fogyasztások így már rendben vannak, illetve értem miért alakul így, be is fejezem ezt a fajta OFF-ot...
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
Foxmulder89
senior tag
válasz sixpak #29248 üzenetére
Nem biztos, hogy sokkal melegebb lenne magasabb órajelen, de valószinüleg sokkal hangosabb. Fesz emeléssel négyzetesen nő a fogyasztás.
Ha találsz egy értelmes órajel/fesz kombót, mehet úgy 24/7. Én a giga 50-esem (rev1) 1150/1600-on használom, 1225mv-n, ami terhelés alatt ~1.17v. 1175-t visz max, de ahoz 1275mv kellene és ott már sokkal többet fogyaszt, nem érné meg.
Egyébként a kép alapján eléggé úgy néz ki, mintha proci limited lenne - 77% gpu használat. Ha alapon használod a procid adj neki, ilyen ~4.2ghz-et biztos tud viszonylag kevés fesszel.[ Szerkesztve ]
-
deadwing
addikt
válasz deadwing #29259 üzenetére
No, itthon vagyok, megnéztem. TV nélkül, chrome hw gyorsítást kivettem, így 77-80W. GPU 300-on. Ez így már rendben van vajon? Mondjuk ahogy elkezdek egy ablakot huzigálni az asztalon, egyből felmegy 500-ra a gpu, fogyasztás meg 120-130W-ra. Mit érdemes még kikapcsolnom, hogy ne rángassa feljebb a GPU-t folyton ez a nyomi win?
(#29258) Colos1: köszi! Én is így gondolom. Sok apróság összejön, plusz a táp hatásfok is rátesz egy kicsit...
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
válasz fatal1ty1984 #29257 üzenetére
Akkor legalább valami ilyesmiket.
Corsair AX1200i
Fortron Aurum Pro 1200
Enermax MaxRevo 1200W
Seasonic X-1250
Ja elfelejtettem írni, hogy a hőfok ugyan úgy játék közben max 62-65fok.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
deadwing
addikt
válasz fatal1ty1984 #29255 üzenetére
Az kikapcsolt állapotnak felelne meg, azzal meg nincs baj. Na de nemsoká megnyektetem tv nélkül.
-
Colos1
őstag
válasz deadwing #29240 üzenetére
Ha ez 7970, és 500 Mhz -en megy, nincs azzal a 120W -al semmi baj. Az én konfigom - adataimnál - 500 MHz GPU mellett 180-200W, de ebből lejön az UPS 25 wattja, meg a monitor 40 Wattja (a monitor is UPS -en van, az elé teszem a fogyasztásmérőt) így marad a konfigra 115-135W, viszont az enyém 3570K, ami kevesebbet eszik, mint a 2500 -as. Ha a GPU alapon megy, akkor van 120 wattom, de ebből is levéve a 65 Wattot 55 marad.
Attól is lehet nagyobb a fogyasztásod, hogy az 1200W -os tápegységed nem éri el még a 20% -os kihasználtságot sem, és ott nagyon rossz a hatásfoka. Hiába a 80+ gold, 20% alatt jó, ha a 70% -ot súrolja. Magyarul a 120 watt a gép felé kevesebb, mint 84 watt, ami egyáltalán nem sok.
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
KAMELOT
titán
Talán megérte váltanom tápot.
SAGAII 500W-os táppal tuningnál befagyott kb. 5 perc COD MW3 utána gép.
CM V700 tápnál meg szintén tuningal BF3 multinál meg sem kottyan.
Talán kicsit jobb a Voltage Regulation-ja a V700-nak. Ja és max fogyasztás is 20W-al kevesebb.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
N.Ferry
senior tag
Nekem is Vapor-X van alapfeszen(1.256) megy 1200-at szóval ki kell fogni,és még nem is mondanám nagyon hangosnak sem.
Én így játszottam vele,de azért mikor bejött a 40 fok(szobában is ),visszavettem 1100-ra,és azóta is így van,felesleges is magasabb órajelen járatni,így is levisz mindent.
Walking Dead
-
Gróf...
aktív tag
Kolléga úr! Azzal a hetvenessel valami nagyon nem kerek. Vagy a konfiguráció kehes. Megkockáztatom, hogy az a kártya hibás.
Sem a sebessége, sem a fogyasztása nem éri el a megfelelőt. Nálam ugyan haswell van, de a lapra azt írták a tesztben, hogy szeret fogyasztani. Plusz hangkártya, tv kártya és így is 58-60 watt, talán még torrent és mozilla is fut. Érdemes lenne egy másik gépben is kipróbálni.Fogadatlan prókátorokra nem vagyok kíváncsi!
-
HSM
félisten
A memóriát érdemes 1400-1500-ig húzni, utána már nem sokat segít.
Poénból érdemes, miért ne, de 1100 felett hajtani szerintem nem érdemes, mert egyre inkább nő a feszigény és a fogyasztás és ezzel együtt a melegedés is sajnos. Én a 7970-el 925/1375-ön játszom alulfeszelve, elvisz így is mindent, a 7950 is így ment, max power limiten, alapon, alulfeszelve, halkan hűvösen.
(#29249) tipuka: Nekem használtan jó áron volt, így inkább ezt tartottam meg, kb. 10k-t plusszban megért a 7950-emhez képest. Csak azért írtam amúgy, hogy sokan fikázzák a 7970-et, ha "csak" ilyen 1100 környékét tud, amikor úgy már masszívan 1200 feletti 7950 lépi csak le, ami azért nem túl gyakori, és borzalmas hangos, meleg úgy a legtöbb....
-
tipuka
addikt
na majd megnézem azt a beállítást is, hátha megy annyit, bár nem tuti, aztán holnap jelentkezek, de ez is halk (számomra) és nem meleg annyira, amint olvastad az tuti, hogy 1200/1600-n játék nem akart menni nálam, amúgy persze, hogy röhögve átlépi, de közel 17k-val többet nem nem ér nekem az a 7970, mint amennyi pluszt nyújt ár/értékben különben azt vettem volna (újonnan)
sixpak: ne PNG hanem JPG képet tölts fel, ha teszt eredményeket akarsz mutatni a játékból, mert azt is tökéletesen lehet látni, és kevesebbet is foglal helyileg, ergo gyorsabban fel tudod tölteni ide is, akár full hd-ban, ha minden áron azt szeretnél.
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
Elég hajmeresztő órajelek ezek. Én eddig 1000mhz környékén járattam, de ma feltoltam catalystban 1100-ig.
Egy óra Crysis után is csak ilyen hőfokaim voltak:OMG...most látom, hogy nem lehet már full hd képeket feltölteni, csak 1366x768 a max.
A memória órajelét érdemes tuningolni? Látható eredménye (fps növekedés) gondolom nem sok lenne.
A másik, hogy érdemes tovább próbálkozni az órajel emeléssel?
Gondolom 1200 körül már nem ilyen hőfokok lennének nálam sem. Gondolom senki nem játszik 1200 vagy magasabb órajelen, inkább csak a kíváncsiság miatt próbálgatja mindenki, nem igaz?[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
KAMELOT
titán
Én itt már 1 hete multizok a BF3-al és semmiféle laggot nem vettem észre, de még más játékban sem!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
HSM
félisten
Ha 500mhz, akkor valamiért nem vált le 150-re. Többmonitor, UVD mód? Nem tudom.
12W körül kéne legyen.(#29242) tipuka: A 7950-em 1200/1575-öt röhögve tudott... Igaz, állatira hangosan, és melegedett is mint az állat... De a 70-es 1100/1575-ön simán lelépi, halkabban.
[ Szerkesztve ]
-
deadwing
addikt
válasz fatal1ty1984 #29241 üzenetére
Akkor bocsánat. Csak a kommented stílusa kicsit furán jött át nekem. De fátylat rá Esetleg van tipped mi zabál nálam ennyit? Egyszerűen fogalmam sincs merre keresgéljek, alig van valami a gépemben. 1 SSD, 1 vinyó meg egy wifi kártya. Ennyi az összes cucc. Mondjuk lehet, hogy az 1200W-os táp hatásfoka lehet a bibi ilyen kis fogyasztáson? Mert akkor lecserélem... Még mielőtt valami megjegyezné, minek ekkora táp, csak rajtam maradt egy régebbi ügyből kifolyólag, aztán megtartottam.
-
tipuka
addikt
nekem az ASUS cica 7950-es most 1155/1565 -n ment 1,27V -vel 75 fok fölé sose lépett 1x sem, 2,5 óra Tomb Raider alatt, meg se mukkan, hallom, h kicsit erősebben pörög a venti, de aztán kész, a játék hangja is hangosabb ennél hangsebességekkel , igen tudom 7970-ről volt szó. ha ricshard444 kolléga nem mondja, h addig lehet röhögve elvinni, én nem is hittem volna el elsőre.
-
deadwing
addikt
A fogyasztás tekintetében épp azon vagyok, hogy körbenézzek, mert konnektorból 120W windóz asztalnál enyhén szólva is sok. GPU ekkor 500MHz, CPU EIST enabled, 1V-on kb 10W-ot eszik coretemp szerint, szóval nem tudom ki eszi meg ezt a sokat. GPU gyanús felettébb...
-
HSM
félisten
válasz deadwing #29234 üzenetére
A tuningszerencse forgandó... Nekem a nem ref 7970 DUAL-X OC 1150-et megy tutira, mégis még a gyári 1000-et se használom, 925-re visszavettem. Amúgy a kevésbé tuningosak általában kevesebbet is fogyasztanak, ezt tapasztaltam, szóval nem biztos, hogy minden szempontból rossz az.
(#29235) fatal1ty1984: A leginkább antituning Tahitim egy refi 7970. Mondjuk a legkisebb fogyasztású is. Nem tuningbajnok, de cata-maxot ki lehet belőle hozni azért simán. Nem kell azért túlmisztifikálni a refit, pl. a tápköre nem túl acélos.
(#29237) fatal1ty1984: Az extrás, tuningos refnyák persze, de az csak az extra karikon volt. A sima refi közelsem olyan tuningbarát.
-
deadwing
addikt
válasz fatal1ty1984 #29235 üzenetére
Van valami problémád? Állítottam az ellenkezőjét a mondandódnak?
-
fatal1ty1984
őstag
válasz ricshard444 #29236 üzenetére
a dual-xem ref nyákos 1300 fölött megy 83 asic-al,a másik vtx full ref 84 asic és 1260-at megy gyári hütövel.
-
ricshard444
veterán
válasz fatal1ty1984 #29235 üzenetére
Először nyálazást olvastam, utána gyalázást, majd megláttam a valóságot: nyalázás
Vannak dolgok...
-
deadwing
addikt
Ne ríjjon kend, nálam is vaporx 7970, és 1050-et megy csak... alapból asszem -nem vagyok otthon, hogy megnézzem- 1.25V-on, így nem próbálkoztam még feszt emelni rajta. Ha bírna is kb 1100-at, pár fpsért nem izzasztom meg. Ez van.
Jah és hab a tortán, hogy ez a kari még 126k-ba került nekem anno. Nemrossz, mi?60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
fatal1ty1984
őstag
válasz DroiDMester #29231 üzenetére
köszi akkor egyenlöre marad ebben,mert az elsöben full cover blokkal van és az alá meg nemakarom betenni füteni.1 hét és itt a másik blokk utánna már oda teszem ahova akarom
-
MrPetya19
addikt
válasz fatal1ty1984 #29228 üzenetére
Az a lényeg, hogy nem a szürkébe tedd elméletileg.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
nagyúr
válasz fatal1ty1984 #29228 üzenetére
Nálad is kell lenni GPU DIMM POST -nak ott látod mikor milyen módba van!
nálam is jelzi szépen Bocs a mobilos képért, hirtelen ez volt kéznél
szóval próbáld nyugodtam másik 2 slot ba! Esetleg a PCIe DIP kapcsolóval is matathatsz ha nem jönne össze másképp!
[ Szerkesztve ]
-
fatal1ty1984
őstag
válasz Whit3Rav3n #29223 üzenetére
rampage iv extreme és a 3. slotban van. az elsöre 16x a másodikra 8x a 3.ra 16/8x van irva ezértis nemértem mért csak 8x kezeli
-
nagyúr
válasz fatal1ty1984 #29220 üzenetére
Nézd meg az alaplapod leírását, mert nem mindegy melyik 2.SLOT -ba teszed be a kártyákat!
-
HSM
félisten
válasz Snip3r_HUN #29216 üzenetére
Nem feltétlen. Nekem 2 karival is felállt tőle a szőr a hátamon, valakinek meg tökéletesen bejön, de elvileg játékfüggő is, lehet én választottam ki 3 kevésbé szerencsés címet a teszthez.
(#29217) Tarill: Mivel csak 3 7900 van itthon, de csak kettő fér be a gépembe, így ez aligha fog problémát okozni, hogy a negyediktől alig gyorsul. Ráadásul a kártyák száma hamarosan apadni is fog, így már sose fogom tudni letesztelni, bár elég volt a tapasztalat a sima CF-el is.
(#29220) fatal1ty1984: Én nem vettem észre sebességdifit, mikor csak 8X-os PCIE3-at kaptak a karik.
-
Whit3Rav3n
senior tag
válasz fatal1ty1984 #29220 üzenetére
Melyik lapon melyik slotban vannak a kártyák?
-
Snip3r_HUN
addikt
Lehet kicsit off lesz ami kérdezni akarok, de monitort készülök venni név szerint BenQ XL2411T. Ami a kérdés hogy megoldható-e ezzel az AMD HD3D megoldása ?? És ha igen hogyan...
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
fatal1ty1984
őstag
az miért van ,hogy a 2. 7970-est beletolom a 16/8x -ba a lapon és biosban azt irja,hogy csak 8x-an van használva 16 helyet?
-
Tarill
őstag
topiclakók olyan sokat van szó a cf-ről (2 kártyával) de mi a helyzet azzal aki 3-at neadjisten 4-et akarna összekötni? létezik rá driver egyáltalán? vagy van értelme?
-
TTomax
félisten
válasz fatal1ty1984 #29209 üzenetére
Furmark ha jól emlékszem csak teljes ablakban terhel multigput.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Rabbitf_24 #29208 üzenetére
Matrix-ot ? Nincs nekem annyi pénzem Főleg így monitorváltás elött
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
fatal1ty1984
őstag
olyankor mivan ha a gép felismeri minda2 kártyát,cf bekapcsolva,hid rajta és furmark is csak az egyik káértyát hajtja miközben kiirja,hogy 2 van benne.
-
Rabbitf_24
addikt
válasz Snip3r_HUN #29197 üzenetére
1230/6600 játék alatt, 1270/6600 3dmak alatt és eladó.
-
Weareus
addikt
Üdv.
A tisztelt 7970(50)-es karik tulajaihoz egy olyan kérésem lenne, hogy ha valaki a GPU teljesítményét használja bizonyos segédprogikkal pl. videokonvertálásra (AVI, MP4), az priviben írja meg, h. mely programok teszik lehetővé az ilyesfajta opciót. Köszi.[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
odorgg
addikt
válasz ricshard444 #29196 üzenetére
Az én mostani refem elég gyenge, de egy 1200/1700-at tudna 24/7-re normális hűtéssel.
BF4 ig alap órajelen, és alulfeszelve megy, de ha kell a +300Mhz majd a gamhez, akkor lehet veszek rá én is egy normális hűtéstOrigin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
BeLucZ
addikt
válasz fatal1ty1984 #29203 üzenetére
szerencse hogy a dice emberei jól programoznak, de az ilyen ritka mint a fehér holló
A hangnemre figyelhetnél!
[ Módosította: radi8tor ]
-
fatal1ty1984
őstag
válasz Snip3r_HUN #29202 üzenetére
az a baj,hogy cf-et és sli--t is a game gyártok basszák el,pl ott a frostbite motor a bf alatt és nekem tökéletes a bf3.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz radi8tor #29198 üzenetére
óóó persze, adsz is rá pénzt ?
Viccet félretéve egy jó ideig nem látom értelmét a váltásnak. 1 hónapja vettem a 7970-est , maximálisan meg vagyok vele elégedve. Majd 2-3 év múlva újítok( kivéve ha nem lesz közben valami abszolút best buy ajánlat). CF-et meg nem tervezek építeni addig amíg nem lesz hozzá normális támogatás mind driver mind a játékfejlesztők részéről...In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest