- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Asztrofotózás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
polgi803
őstag
13.11 Beta próbálta már valaki? Nincs gond vele?
-
polgi803
őstag
Ha volt már akkor bocsi...280X tesztek vannak már különböző gyártóktól...
-
polgi803
őstag
válasz banderasz77 #31201 üzenetére
Jah...csak pénz is legyen hozzá...
-
polgi803
őstag
Csak nálam tölt sokáig vagy nálatok is?
-
polgi803
őstag
Akkor jó..nemsokára lejön és kipróbálom...
-
polgi803
őstag
Nyílt Beta-t próbálta már valaki? 7950-ennel milyen? Nyilván bugos mint a fene,de amúgy...
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Sürgős segítség kellene...A 7950-esemre rá szeretnénk kötni 3 monitort,de hogy kell beálíltani,hogy mindhárom menjen? Mert bármit teszek csak 2 kijelzőt jelenít meg...azt írja a win 7 folyton,hogy nem menthetőek a képernyő beállításai...
[ Szerkesztve ]
-
polgi803
őstag
Na...egy ideje megszűntek a kép szétesések...tényleg nem szereti az AB-t a kari...
[ Szerkesztve ]
-
polgi803
őstag
-
polgi803
őstag
Van egy kis difi...ezzel driverrel is az előbb szétesett a kép csak úgy youtube videó nézés közben...leszedjem nullára a driver-t és újra rakjam,vagy ez hardveres probléma...a kari alapon megy...
-
polgi803
őstag
Akkor úgy látom az előzőek karijait,hogy nem megy rosszul az enyém sem eddig...megnyugodtam.
-
polgi803
őstag
válasz ricshard444 #30090 üzenetére
Nem...az volt az első amit felhúztam +20%-ra..aztán a többit...valamit akkor rosszul csináltam?
Foxmulder89: Annyira nem akarom húzogatni,csak itt valahol elmentek egy profilt és megy alapra...majd ha kell meghúzom a bajuszát...de majd hétvégén még megnézem a határait és feldobom ide...ti többet tudtok erről majd mondani,hogy mi a jó és mi nem...
[ Szerkesztve ]
-
polgi803
őstag
válasz Foxmulder89 #29989 üzenetére
Okés...akkor köszi mindenkinek a segítséget!
-
polgi803
őstag
válasz Foxmulder89 #29985 üzenetére
Mi izzaszt legjobban jelenleg? Crysis 3? Tomb R.? Far C3?
KAMELOT: Droid tud rá hekkelni klafát?
[ Szerkesztve ]
-
polgi803
őstag
Vagyis,akkor nem kell bőgnöm,hogy annyira sz...t kaptam...nekem ennyi most elég is...Corsair 600T házam van...ha meghúzoma abajuszát,akkor sem fog szétfőni,mert szellőzés az aztán van...
[ Szerkesztve ]
-
polgi803
őstag
válasz Foxmulder89 #29972 üzenetére
Tudnál valami konkrét beállítást,amire kezdésnek belőjjem a karit? Aztán tesztelem gamékkal...
-
polgi803
őstag
válasz Petyyyyy #29969 üzenetére
De most mondták,hogy az nincs,viszont beszámítják egy esetleges alkatrészbe a hibázásuk árát...ugyis venni akarok alaplapot is...már nem várok ki tudja meddig megint...meghúzom és kész...nem igazán fogja meg ugysem semmi ezeket...ha meg széria hibás lesz akkor kicseréltetem top-ra....sz@rok már rá...ki vagyok éhezve...
-
polgi803
őstag
Most néztem,hogy elcseszték...simát küldtek TOP helyett? Kicseréltessem,vagy visszakérjem a felárat? Sokkal rosszabb a top?
-
polgi803
őstag
Na megjött végre ez a vadállat... Asus 7950 TOP... Holnap be üzemelem...
-
polgi803
őstag
Ha egy ilyet be tudnék szerezni az jó választás lenne? Jobb mint az Asus 7950?
-
polgi803
őstag
válasz DroiDMester #29342 üzenetére
+1
Pont Asus-okat nézegettem és egyiknél sincs feltüntetve a Boost...meg is akartam kérdezni,de így már világos...
-
polgi803
őstag
-
polgi803
őstag
Végre hamarosan beállhatok a sorba egy 7950-el...sajnos még nem tudtam kigyógyulni a 3 éves garancia hiányából,ezért még nem tudom megvenni a Sapphire-t,pedig volt és tudom,hogy a jó,ha nem az első legjobb...de minél tovább szeretném garancia fedezettel kihúzni,ezért az Asus márka a 98%-os nyertes nálam...a maradék 2%, egy gyengébb napomon egy Vapor-X mégis... Szóval,ha az Asus maradna,akkor a simát vagy Top-ot vegyek?
-
polgi803
őstag
A nem OC-s Sapphire-ok is jók?
-
polgi803
őstag
Megírnátok hogy melyik az a Sapphire 7950 ami a legolcsóbb,de még a jobbik kategória? Mindegyik jó,de ami nem a legalja...szóval értitek...
-
polgi803
őstag
válasz szasanyi #27408 üzenetére
Nagyon erős a GTX 760...nagyon sok tesztet megnéztem...ezért érdekel ennyire...de, ha azt mondjátok hogy a 7950 időtállóbb, ugyanakkor erős,akkor azt veszem, bármennyire is Nv felé húz most a szívem...volt 7950-em így van...az elég volt mindenre az biztos...de most a 7870 nem valószínű hogy kitart addig mint egy 7950/760...sztem...meglepően erős a 760...de ti sokkal többet tudtok ezekről mint én...csak őszintén mondom nem akarok hosszú távon rosszul dönteni...Igazából a Sapphire-ban mint mindig a gari kevés nekem...de majd nézek Gigát...én bízom benne,hiába voltak kisebb bajok...mindnél van...szóval várom ki mit ajánl...és amire több igen jön, arra teszem a voksom...
-
polgi803
őstag
válasz katt777 #27399 üzenetére
Miért nem tud senki konkrétat mondani? A korszerűsítés miben merül ki...tegyük fel megveszem amire pályázom? MSI GTX 760 Gaming Series-t...elég lesz mindenre és nem lesz gond a driver-ekkel? legalább 2-3 évig nem akarok váltani,mert nem hiszem hogy tudok bele fektetni...és most sincs pénz erősebb karira...vagy, vagy? Szóval melyik lenne ésszerűbb?
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Most tudnék egy Sapphire 7950 Boost-ost 70k alatt.Ha nem érdekel a tuning,de azt szeretném,hogy minden frankón fusson,akkor megéri? Vagy alapból gixeres ez a típus? Csak,mert ha igen akkor marad a GTX 760...
[ Szerkesztve ]
-
polgi803
őstag
Akinek Asus 7950 V2 van,mindenkinél ,meghajlik a nyák,ha nincs kikötve?Mer a régi6950-nél ez probléma volt.
-
polgi803
őstag
Csak nem olyan hülyék,hogy nem dobnak ki valami peccset' hozzá,ami javít a játékélményen...én is ránéztem a gaméban az egyik falra 35 FPS...megfordultam...20 FPS...egy zárt térben...de nem off-olok
-
polgi803
őstag
válasz ricshard444 #18371 üzenetére
Példának írtam,hogy nem csak ezzel a 2 MSI-vel volt probléma...de mint írtam is,meglepődik az ember,hogy a Sapphire pl. kiemelkedőbb minőségű,pedig 2 év garos...vagy pl. az Asus,vagy a Powercolor. Szóval mondhatná sok ember,hogy a Sapphire csak 2 év és biztos gagyi is...de pont fordítva van...ennyi
-
polgi803
őstag
válasz ricshard444 #18366 üzenetére
...meg Giga,meg Vapor-x...de megint az egyik legjobb a Sapphire...2 év ide,vagy oda jobbak minőségre...az olvasottak alapján...meg az Asus is és a PowerC is...
-
polgi803
őstag
Szép...mi van ezekkel a 7950-es szériákkal..hullanak mint a legyek...
-
polgi803
őstag
Ennyi elég is nekem! Köszi az infókat...az a lényeg,hogy pici alkuval játszható legyen szép látvánnyal...
-
polgi803
őstag
válasz synthattik #18243 üzenetére
Crysis 3 hogyan megy?
-
polgi803
őstag
válasz banderasz77 #18223 üzenetére
Már bocs,hogy megint ezzel jövök,de mit lehetne? Az Asus behemót és jóval drágább. A Sapphire-t unom és 2 év garos, persze tuningban és minőségben megkérdőjelezhetetlen. PowerC. 2 év garos és drágább. MSI-t meg nem tudom,de asszem kicsit macerás,ahogy olvastam...na most akkor? Max veszek használtan megbízható embertől használtan...(csak nem vág át,hogy rossz) vagy veszek olcsóbban használt más márkát, csak olcsóbb mint a boltban...
[ Szerkesztve ]
-
polgi803
őstag
válasz banderasz77 #18221 üzenetére
Mert erős, jó hűtése van, jó húzható, és tetszik...ha jó,akkor bivaly...+ olcsó (relatíve) és 3 év gar...bla bla bla
[ Szerkesztve ]
-
polgi803
őstag
Itt van egy kis videó Multiról beállítással...Látható,hogy azért van szórás az FPS-eknél...
[ Szerkesztve ]
-
polgi803
őstag
Akkor nem szólok semmit... Esetleg új driver-el?
[ Szerkesztve ]
-
polgi803
őstag
válasz ricshard444 #18081 üzenetére
A béta alapján lehet a 7950 pl. igaz...mondjuk a 7870 már gyanus...~30 FPS-t írtak...
[ Szerkesztve ]
-
polgi803
őstag
Ide is berakom...
Na lehet osztani szorozni...bocs,hogy csak így, de a melóhelyemen nem engedi a link gombot...
http://blogs.amd.com/play/2013/02/19/crysis3-best-on-radeon/
-
polgi803
őstag
válasz ЯΞNΞGΔT #18066 üzenetére
Más márka is beadja a kulcsot mostanában, ahogy olvastam Pl.Sapphire is...Asus is...ha így nézem bármelyik lehet lutri...és akkor a húzás terén mi a szitu? Lehet,nem lehet? Hogy nézessem én meg,hogy Rev. 1-es? Nem hiszem,hogy nekiállnak válogatni,hogy nekem jó legyen..
-
polgi803
őstag
Kicsit elbizonytalanodtam,ahogy olvastam itt a dolgokat...Én Giga 7950-et néztem ki,de itt már volt minden róla...Igazából azért is szeretnék Giga-t,mert ahogy hallottam ,halk, hűvös és erős...de! Valszeg szoftveres gondjai is vannak? Meg rev.1, rev.2, rev ? ezt is kellene figyelni?Lehet egyáltalán Rev.1-est szerezni,mert a többit nem lehet húzni,ha pl. nem OC-sat veszek és húznám kicsit!? És ráadásul ami tetszik,hogy 2 helyet foglal és 3 év gari van rá,ami nekem fontos...már unom kicsit a Sapphire-t...több is volt mostanában, de a 2 év gari már nem pálya nekem...az Asus is nagyon bejön,de kicsit behemót szegényke és drágább is nem kevéssel...Szóval tudtok valami okosat erre?
-
polgi803
őstag
válasz ricshard444 #18013 üzenetére
Okés..okés...minden világos...kösz mindenkinek!
-
polgi803
őstag
válasz kockaharcos #17982 üzenetére
De a béta az multi volt nem? A single talán jobban terhel...de lehet rosszul gondolom...
[ Szerkesztve ]
-
polgi803
őstag
válasz kockaharcos #17978 üzenetére
Ne már...akkor kidobhatom az ablakon...mi a max beállítás,amit elbír játszható szinten?
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés...egy 7950 elbírja a Crysis 3-at fullon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Tuf 3080ti 12gb
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest