Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
Tomix24 #5968 üzenetére
De az, mert pl az Anandtech tesztben 6 játékot teszteltek, 4-ben teljesen jó volt a teljesítménye az X6-nak, míg kettőben csak kullogott a mezőny után. Én nem vagyok egy nagy matematikus de ez nem 50%
, arról már nem is beszélve, hogy mi volt az a kettő. Ez egyik -a saját tapasztalatból mondom, hogy videókártyatesztre alkalmatlan, hektikus teljesítményt mutató- a DA, a másik pedig a DoW2, ami egyrészt stratégia, másrészt ha jól tudom, akkor senki nem használja rajtuk kívül azt a motort.
Ami viszont látszik a teszből az az, hogy valóban előállhat olyan helyzet (és nyilván elő is áll) amikor az X6 1-2 szálon nyújtott számítási teljesítménye kevés. Példa erre a Wot a tapasztalatom szerint, de még ki kell tesztelni rendesen. Ellenpélda a Serious Sam 3, ami még az 1050MHz-re húzott magot is kihasználja átlag 90% körül, de még itt is csak egy gyors teszt volt tegnap este.
Nyilván jobb lenne egy sandy vagy ivi, de ezeket a motyókat nem mérik mostanában emberi árakon, és akkor még nem is beszéltünk arról, hogy lapot is cserélnem kellene mellé..
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Classic / Xbox 360
- Okos Otthon / Smart Home
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- sziku69: Szólánc.
- Fujifilm X
- Óvodások homokozója
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest