Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Speed®
üzenetére
Félreértettél, nem akartam szavakat adni a szádba. Anno nem ment ennyit a karid, hűtőt cseréltél, jobban megy, ez természetes, csak nem ref. Nem tudom, az enyém mit vitt volna +10% feszültséggel és extra hűtéssel, de biztosan többet, mint amit gyárilag ki lehetett hozni belle, kíméletes módban (nem a RAM-okra értem, azoknak nyilván ott volt a végük).
Ha játékokban is megy, akkor nem szóltam e részről, viszont 8XAA-t és egyebeket nem tetszés miatt javasoltam, hanem mert magasabb grafikai beállításokkal könnyen bebukhat egy olyan túlhajtás, amely alacsonyabbakkal nem. Ez esetben fals az eredmény, mert nem hajtható addig a kártya, csak ezt nem látod (illetve kiküszöbölöd a potenciális hibafaktort).
De ha valóban mindent ráteszel, és órák hosszat játszol artifactek v. kidobálás híján, akkor elfogadom az eredményeidet, mindama fenntartással, hogy nem gyári kiépítésű kártyáról van szó.
(És ez nem arról szól, hogy az enyém mit tudott, nem irigylem, ha egy másik kártya esetleg jobb.)
CoDAW szerintem anélkül is főzi a VRM-eket (önmagában iszonyat a motorja), de ezt nem néztem.
AA-ról annyit, hogy pl. TX-es verziókat simán kilőttem én is, mert semmivel nem jobb a kép, mint egy SMAA-val pl, de megzabálja az összes RAM-ot, és bődületesen lelassítja a játékot (FC4 Ultra min 60FPS-ről 15-25-re zuhant). Szóval én élvezem a minőséget, de hülye én sem vagyok, hogy értéktelen feature-öket kapcsolgassak be, amelyeknek semmi értelmük azon kívül, hogy azt mutassák: 3-4GB RAM kell egy játéknak (van már mivel tesztelnem
), amely ugyanolyan minőségben, épeszű beállításokkal feleannyin is elfut.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Okos Otthon / Smart Home
- Gumi és felni topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- ROG Strix GeForce RTX 3090 OC Edition 24GB GDDR6X
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II OC 2GB GDDR5 192bit Videokártya
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

(És ez nem arról szól, hogy az enyém mit tudott, nem irigylem, ha egy másik kártya esetleg jobb.)
), amely ugyanolyan minőségben, épeszű beállításokkal feleannyin is elfut.