Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz Htomi78 #42827 üzenetére

Ja, hát akkor úgy látom ezt elmondhatjuk mindegyik gyártóra.

Sapphire a legjobban szidott és itt a fórumon a "legproblémásabb". Tehát kilőve.
    Giga - szintén, bár egy fokkal jobb az összmegítélés.
    Asus-t ugye most írtad.
    Xfx-et már korábban kihúztuk...

No szal érted mit mondok... Igazából nem maradt egyetlen komoly gyártó se amelyiket ajánlani lehetne. Innentől kezdve értelmét veszti a topikban azon kérdések megválaszolása, hogy melyiket ajánljuk.
    Nyilván mindenki azt fogja ajánlani, amelyikkel nem volt még gondja és azt nem ajánlani amelyikkel esetleg gondja volt. Ergo a válaszaink nem érnek sokat. :)

@(#42776) szallasi007 :

Igen az tényleg problémás lehet. Könnyen eltudom képzelni, hogy 1-1 ilyen bolti melós nem nagyon ért ehhez a területhez. Tehát nincs benne a játékokban, a tesztekben, melyik mit hogyan jelent stb...
    Nekem még anno 2004-ben azt mondták a boltban, hogy amit visszaküldesz graiba, a szerviz bedugja a kártyát és ha ad képet akkor jó. Úgyhogy nekem azt ajánlották, hogy majd ők "belepiszkálnak" valahogy hogy ne adjon képet és akkor cserélik.
    Szóval én simán eltudom képzelni, hogy a szervizben senki se fog CoD Ghost-ot telepíteni és ott kipróbálni a kártyát pár órát eljátszani vele, hogy vajon kifagy-e kékhalállal vagy mással. Maximum ráenged valami stressztesztet ami könnyen lehet semmi eredményt nem hoz és visszaküldik hibátlan darabként, te meg fizetheted ki a bevizsgálási költséget meg a postát...

A másik fele is érthető. Lásd az én helyzetemet. Még mindig nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki a fagyásaim / kék -szürke halál / oka a prociban keresendő volt. Pedig nekem eszembe nem jutott -szégyenszemre, bár elfogult voltam-. Ergo ha visszaküldtem volna, ahol letesztelik nem találtak volna semmit és ezzel csak szopattam volna a szervizt meg a boltot is. Jó, mondjuk én visszaküldés előtt kipróbáltam volna egy PH!-s tuningmágus bikaerős gépében is. :) Biztos ami biztos alapon.
    No, de sokan ilyenkor egyből visszaküldenék - mert így logikus - és lehet tök fölöslegesen.

Új hozzászólás Aktív témák