Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen házat vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Powerbank topik
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Htomi78 #42827 üzenetére
Ja, hát akkor úgy látom ezt elmondhatjuk mindegyik gyártóra.
Sapphire a legjobban szidott és itt a fórumon a "legproblémásabb". Tehát kilőve.
Giga - szintén, bár egy fokkal jobb az összmegítélés.
Asus-t ugye most írtad.
Xfx-et már korábban kihúztuk...No szal érted mit mondok... Igazából nem maradt egyetlen komoly gyártó se amelyiket ajánlani lehetne. Innentől kezdve értelmét veszti a topikban azon kérdések megválaszolása, hogy melyiket ajánljuk.
Nyilván mindenki azt fogja ajánlani, amelyikkel nem volt még gondja és azt nem ajánlani amelyikkel esetleg gondja volt. Ergo a válaszaink nem érnek sokat.@(#42776) szallasi007 :
Igen az tényleg problémás lehet. Könnyen eltudom képzelni, hogy 1-1 ilyen bolti melós nem nagyon ért ehhez a területhez. Tehát nincs benne a játékokban, a tesztekben, melyik mit hogyan jelent stb...
Nekem még anno 2004-ben azt mondták a boltban, hogy amit visszaküldesz graiba, a szerviz bedugja a kártyát és ha ad képet akkor jó. Úgyhogy nekem azt ajánlották, hogy majd ők "belepiszkálnak" valahogy hogy ne adjon képet és akkor cserélik.
Szóval én simán eltudom képzelni, hogy a szervizben senki se fog CoD Ghost-ot telepíteni és ott kipróbálni a kártyát pár órát eljátszani vele, hogy vajon kifagy-e kékhalállal vagy mással. Maximum ráenged valami stressztesztet ami könnyen lehet semmi eredményt nem hoz és visszaküldik hibátlan darabként, te meg fizetheted ki a bevizsgálási költséget meg a postát...A másik fele is érthető. Lásd az én helyzetemet. Még mindig nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki a fagyásaim / kék -szürke halál / oka a prociban keresendő volt. Pedig nekem eszembe nem jutott -szégyenszemre, bár elfogult voltam-. Ergo ha visszaküldtem volna, ahol letesztelik nem találtak volna semmit és ezzel csak szopattam volna a szervizt meg a boltot is. Jó, mondjuk én visszaküldés előtt kipróbáltam volna egy PH!-s tuningmágus bikaerős gépében is.
Biztos ami biztos alapon.
No, de sokan ilyenkor egyből visszaküldenék - mert így logikus - és lehet tök fölöslegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motoros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vallás
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest