Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
Dany007
üzenetére
Nem régen valamilyen más sorozatú 7-es kártyát kerestem. Annak a topikjában meg csak a Sapphire-t ajánlják, hogy az a legjobb vétel még a 2 év gari ellenére is
Szerintem így nem lehet igazságot tenni. Sapphire-ból fogy a legtöbb, abból kerül ki a legtöbb hibás is így a vevőkhöz. A 7870 szerencsétlen széria volt, ott egyértelműen volt egy típushibája a sapphire-nak, a BS hiba. Ezt javította a cég, azóta nincs gond. MSI-nél pedig ott voltak a helikopteresek, azt nem javították hanem nem vett róla tudomást a gyártó ha jól emlékszem. 77xx-es sorozatban a gigabytokkal volt sok gond a zerocore hiba miatt (mondjuk az minden gyártónál előjött)
Akkor melyik a jó? Ha szerencséje van az embernek és a gépe is jó akkor mindegyik jó választás lehet. Ha pedig az ember kifog egy sz@rt akkor mindegy melyikből fogja ki szvsz. Nálam volt hiperszupernek beállított HIS is, de nekem a kinézete nagyon nem tetszett, igen gagyinak tűnt, a hűtésére azt mondták az a leghalkabb, a sapphire mégis halkabb volt.
Több kártya is volt nálam és idle módban szerintem a sapphire a leghalkabb ( kivéve ha olyan biossal jön amiben 30%-ra van állítva aventi), le tudtam tesztelni többet is és hallom jól mert majdnem passzív a gépem.
Terhelésen már meg tud jönni a hangja, de ezt lehet jól szabályozni. Asusnál MSI-nél vonzóbb a 3 év gari, nem biztos hogy a minőségük miatt drágábbak, lehet hogy a +1év gari is beleszól az árba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- iPad topik
- Mini PC
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Okos Otthon / Smart Home
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem így nem lehet igazságot tenni. Sapphire-ból fogy a legtöbb, abból kerül ki a legtöbb hibás is így a vevőkhöz. A 7870 szerencsétlen széria volt, ott egyértelműen volt egy típushibája a sapphire-nak, a BS hiba. Ezt javította a cég, azóta nincs gond. MSI-nél pedig ott voltak a helikopteresek, azt nem javították hanem nem vett róla tudomást a gyártó ha jól emlékszem. 77xx-es sorozatban a gigabytokkal volt sok gond a zerocore hiba miatt (mondjuk az minden gyártónál előjött)