- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- ASUS ROG Ally
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Feljebb leírtam mindkét kártyáról pár dologt, ezekez tesztelgettem. Az első azért a pénzért nagyon megéri, lehet hogy bánom hogy nem azt vettem a 270 helyett. A 270-es-nek max 1050Mhz a tunigja, egy 7870-es nagy eséllyel jobban fog menni. A kártyák nagyjából ugyanazok, csak a memória gyorsabb a 270-nél. Kérdés ez hol fog számítani. Ugyanaz a hűtés van mindkettőn. Amikor egy kárya hangjáról beszélünk, kérdés kit melyik rész érdekel: idle vagyfull rész. Idle módban a sapphire a leghalkabb szerintem. terhelésen már hangosabb, mert elég kicsi a hűtője és jobban kell tekernie hogy hűtsön. Ha biosban kicsit átírja az ember a fan profilt akkor terhelten sem hangos és nem melegszi szét magát.
44600-ért eszméletlen jó áron van a 7870. Ha nem akarsz rá várni a linkelt boltban írj privit, szerdáig félre van ott rakva egy ilyen, akinek kell elhozhatja. Megmondom milyen néven van.Sokan szidják a sapphire-t, nálam az elmúlt fél évben jó pár darab járt de egyikkel sem volt gond. (nemrégen még erősen ajánlott volt) A BS hibák óta félnek tőle, pedig az már elmúlt. Sokszor pedig szerintem user error miatt szidják, egy jó példa kicsit fentebb olvasható. Az asusról jókat mondanak de jóval drágább. Én elvből nem adok 20%-al többet ugyanazért a teljesítményért, inkább abból a pénzből hamarabb lecserélem a kártyát, mert igen hamar avulnak ezek sajnos. Gari pedig mindre van
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED TV topic
- Robotporszívók
- PlayStation 5
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3462 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest