- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanok
senior tag
Nah megjött tegnap a sapphire 7870, beraktam, elsö benyomásra elég jó, idle 25-27-fok terhelve nem megy 60 fölé, viszont az tény hogy tök fölöslegesen teker ennyire a venti, lehet ma megnézem ezt a BIOS profilt, szerintem nagyjából 40% elég bármire, csak abból gondolom hogy fixen hajtva 70 körül mozgott. Amúgy vicces hogy a nyák ugyan akkora mint a 7770-em volt. Szerintem 44k ért ez most elég jó vétel volt feltéve hogy nem lesz BS-es, ez majd ma kiderül talán több idöm lesz foglalkozni a témával..
-
Hanok
senior tag
Évek óta Sapphire kártyáim vannak, a jelenlegi is nagyon halkan végzi a dolgát. Tunning terén annyira nincsenek elvárásaim, 2 évig megint el leszek ezzel a teljesítménnyel aztán majd meglátjuk, ha pedig hangos még mindíg ott a lehetöség venni rá egy hütöt, egyébként idle a lényeg hogy halk legyen, játék közben annyira nem, viszont ha megjön majd tözetesebben átnézem mit érdemes rárakni a kellemesebb hangért load. A lehetöséget köszönöm, megrendeltem már, remélem holnap délután meglesz..
Új hozzászólás Aktív témák
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Router gondok
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honda topik
- Xbox Series X|S
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest