Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Dany007 #42212 üzenetére
Ezért mondtam, hogy a minőség viszonylagos!
A mai felfogásban a minőség fogalmába már az ár is beépül, mert hiszen a megbízhatóság mellett szoros összefüggésben van a kimeneti kívánalommal!Én mindig törekedtem a legjobb ár/értékű alkatrészek beszerzésére, és ez ezentúl is így lesz, mert még soha nem csalódtam a legagyizott márkákban sem! (giga, asrock, és most végül is a Sapphire VGA is megérte az árát)
Ha nem számítana a pénz, akkor persze nekem is valami ASUS lapban ASUS Geforce VGA dolgozna SLI-ben I7 procival.(#42214) BogyóBP:
- pont ezt mondtam én is!
Mondjuk azért abban az esetben a VGA gyártó is tehet a meghibásodásról, ha egy adott pozícióban nem a megfelelő specifikációjú alkatrészt használja, tehát ha pl. az adott alkatrész nagyobb igénybevételnek van kitéve, mint amit az alkatrész gyártó garantál, hogy huzamos ideig elviseli azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Napelem
- Milyen monitort vegyek?
- Óvodások homokozója
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- Meggyi001: Kuponok....
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest