- Már nem csak vízhűtőket kínál a CPU-kra a Sharkoon
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Elviszi az ARM Artisan Foundation IP üzletágát a Cadence
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Mindenben erősít az egyszerű AI tartalomgenerálást biztosító Amuse 3.0
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós kamerák
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
lowzor #39156 üzenetére
Most szerintem az egész fórumon nem találnál egy darab 7850 -t ami viszi az 1250/1450 -t.
Amúgy meg a +25% számoló egység biztos csak viccból van benne. Vannak olyan alkalmazások ahol kijön a többlet (most mielőtt kiforgatod a szavaimat, nem arra gondolok, hogy +25% al erősebb lesz ott). Meg én nem szeretem határon járatni a cuccokat, meg az emberek nagy része soha nem fogja cata limit fölé húzni bármi meglepő. Sőt egy kollégám nincs egy IT cégnél aki picit tuningolna rajtam kívül. Sőt értetlenkedve nézik a dolgot! Akkor máris nem olyan jó az a 7850.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 CM HOSSZÚ, 1,8 KG !!!
- Gigabyte RTX 3060TI VISION OC 8GB
- Gigabyte GeForce RTX 5070 TI Eagle OC 16GB GDDR7 - Új, bontatlan, készletről!
- Gainward GeForce GTX 1660 Ti Pegasus OC 6GB GDDR6 + egyéb alkatrészek
- AMD RX 6800 16GB GDDR6 Reference Eladó!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Apple MacBook Pro M1 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest