Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
katt777 #33792 üzenetére
Nem. Ugyanis azokban a címekben, amikben korábban jó volt, vélhetően továbbra is stabil, hibátlanul használható. Abszolút stabilitásról teljesen hülyeség beszélni, mert otthoni eszközökkel elérhetetlen olyanra tesztelni, egyszerűen nincs meg a hozzá szükséges ismeret, hacsak nincsenek a birtokodban a csip tervdokumentációi, és nem vagy egy legalább többtízfős csip-szakértő csoport egyszemélyben.
"Egyébként az én módszerem az, hogy minden grafikát maxra tolva tesztelek benchmarkokkal és igényesebb játékkal, utána soha nincs gáz."
Tudom, hogy a te módszered szükségszerűen jobb mindenki másénál, de hidd el, a 7900 topicban is alaposan kitesztelt beállítások voltak, amikkel előjött a WOT-mumus.
Nekem anno procituningom volt olyan, hogy másfél évig ment hibátlanul, majd észrevettem egy icipici képhibát videólejátszással, és gyorsított videólejátszással és mellé Linx-elve 5 perce alatt sikerült merevre fagyasztani az alaposan kitesztelt, és az addigi felhasználás mellett hibátlanul teljesítő (amúgy I7 920-as) processzort. Kellett neki kis plusszfesz, és "meg is javult". De úgyis tudom, hogy én rontottam el valamit, vagy igénytelen tesztprogramokkal teszteltem, és igénytelen programokat használtam abban a másfél évben is, hogy nem jött elő.Ezzel csak azt akartam mondani, hogy bármikor kijöhet olyan program, ami más részeit vagy máshogy használja a csipnek, mint a nagy átlag (vagy amivel kitesztelted), és akkor előfordulhat, hogy valamivel több feszt fog ilyen felhasználás mellett kérni, mint máshol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- DUNE médialejátszók topicja
- XPEnology
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videó stream letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest