Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- OLED TV topic
- Mini PC
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
borkarico #22901 üzenetére
Majdnem hasonlóképp jártam én is!
Korábbi (sapphire HD6870-es) karimat vittem vissza gariba. Teljes csomagolásban,dobozában,minden hozzá tartozó kacatjával együtt adtam be garancia érvényesítésre. Első körben egy 5770-es karit akartak vissza adni hogy tessék,minden jó rajta...pfff csak pislogtam...mi ez mondom. Gyorsan telefonálgattak, és rájöttek hogy a gari szervizben elcserélték a kártyámat. Másodszori nekifutásként már a saját VGA-mat kaptam vissza. A srác a boltban letette elém a kártyát az asztalra és mondta hogy használjam egészséggel,tökéletesen működik! Csak ugye én dobozában minden hozzá tartozó cuccával adtam le a kártyát. Mutattam is az átvételi jegyzőkönyvet neki,mire 10-15 perc keresgélés után a raktárukban előhalászta a dobozát is.Mit művelhetnek ezek a kártyákkal??
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kuponkunyeráló
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Macska topik
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 7900 XTX 24GB VRAM
- ~ÚJ MSI GeForce RTX 5070 SHADOW 3X OC 12GB GDDR7 - Konzolvilag garancia 2028.09.13
- Gigabyte GTX 1660 Super OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3070 8GB GAMING X TRIO - eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest