Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
válasz
DeathAdder
üzenetére
közben ki tudtam kapcsolni a Vsync -et. C:\Users\Garsza\Documents\Assassin's Creed III
ebben a mappában van egy Assassin3.ini nevű file abban van egy vsync sor annak az értékét átírtam 1 ről 0 ra.
De a helyzet nem javult. Az én meglátásom szerint mikor megkel jeleníteni az embereket a képernyőn a program nem hajtja ki a videókártyát. Mert minél több részletet kell megjelenítenie annál lejeb esik az FPS szám de érdekes módon a GPU kihasználtsága is. Próbáltam a CPU -t húzni de 3400 és 4000 MHz között egy FPS különbség nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Van még One UI 8 a Samsung tarsolyában
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Interactive Brokers társalgó
- iPhone topik
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest