Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
nebancsa #6578 üzenetére
Itt most inkább arról van szó, hogy ne azt nézzük már mi van a tápra írva, hanem azt, hogy mit tud valójában, mert a kettő gyakran nem egyezik.
Miért, honnan veszi fel a cpu a szükséges áram nagyrészét?
Van nekem egy tápom, ami a mai napig hibátlan. A paraméterei kb. ugyanezek.
Gondoltam, jó lesz ez a 6400+ és 8800GT pároshoz is.De nem volt jó, amikor játék közben megugrott a terhelés egyszerüen feladta a harcot.
Olvasd el, mit írnak róla itt a ph-n. Ezek a tápok egyszerűen nem bírják. Ugyanakkor igaz, hogy egy másik 550W-os táp, ami képes leadni 40A-t, és 430-450W-ot az már gond nélkűl elviszi.
Viszont célszerű úgy választani a tápot, hogy 75-80%-nál jobban ne kelljen kihajtani, és ehhez manapság egy jobb gépbe egy valóban minőségi 550-600W-os táp kell. A jobb gép persze nem egy 905e-s procis gép 9800GT green-el.
A gigának is vannak jó tápjai, de azok, nem ezek. Illetve ez így nem igaz, úgy a pontosabb, hogy nem tuning célra vannak kitalálva egy izmos gépbe.
Egyébként szíved joga, nyugodtan vehetsz 400W-os tápot a gépedbe a HKC-től.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest