Hirdetés
- A klasszikus átnevezési trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OnePlus Pad 3
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Silentfrog veterán válasz  Thomas1

üzenetére Thomas1

üzenetéreEhhez Az APU-hoz elég egy kisebb hűtés is mert nem melegszik nagyon. Nekem egy nagyobb tdp-s APU-m van és azt is kiszolgál egy leszabályozott fordulatú Tx 2 hűtés ,bár tuningra már kevés. 
 A memoriákkal én meg úgy voltam,hogy ,hogy vettem egy jobb 1600 mhz-eseket és 1920 mhz en járatom, van némi sebességnövekedés a játékokban. /nem olyan sok egy 1600 mhzes memoria 33 fpssel futtatja a játékot 1866 on 35 fps körül 1920 hhz-en még egy fps jön hozzá. Gyorsabb memoriákkal nem próbáltam,de a tesztekben egy 2133 mhz-es memoriával futtatott játék még hozott egy pár fps-t.
 Ha van pénzed akkor vegyél egy kicsit gyorsabbat,esetleg ha a jövőben is APU-t akarnál venni akkor biztos nem lesz hátrányod a gyorsabb ramokból,ráadásul most kezdenek drágulni és én nem hinném,hogy visszatér a ram ára a nemrégi nevetséges árakhoz.Az átmeneti tulajdonos az mit jelent? 
 Mert ha rövid időre szól ez a konfig és eladod ,de utána nem veszel APU rendszert akkor fölös a gyors memoria,hisz ha nem az integrált részét használod az APU nak akkor az 1600 mhz-esek is teljesen megfelelne.
 .
 /Ha veszel ramot akkor az időzitésekre is figyelj ne csak az mhz-re./
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest