Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarthSun

Ármester

válasz KROK640 #73274 üzenetére

Megmondom őszintén nekem igényem sem lenne a 2K/4K- s kijelzőre. Nekem filmekben is bőven elegendő a FHD, bár már az FX+1060 is simán viszi a 4K- s YB videokat is, a Ryzen meg ha meglesz bele a hozzáillő video méginkább lazán vinni fogja. Jó hát FHD monitoron, tévén is látni hogy szebb-szebb, de...majd esetleg akkor veszek 4K- t, ha a meglévők tönkremennek, lehet hogy akkorra már nem is lehet FHD- t kapni majd :U
    Tartalék gép nélkül viszont nem tudnék meglenni, bármi történhet, villámlás, túlfesz tüske is agyonvághat egy gépet. Bár ugye én meg túlzásba viszem, sok tartalék gépem van :B

(#73276) Fred23 : az Acorp nyomta rendesen, 95-2001 között gyakran minden Acorp volt a számtechben. És olyan változatosan, mint amennyi kutyafajta létezik :DDD

(#73277) Frawly : nem számoltam pontosan, de az utóbbi időben volt vagy 30 pasztázásom, főleg retro procik, de még a Ryzenre is CM- et tettem, úgyhogy nem véletlen fogyott el a maradék 2 tubus. Szerencsére ma beszereztem kettőt, úgyhogy amíg meg nem érkeznek az ajánlottak Kínából, addig kihúzom velük.

Új hozzászólás Aktív témák