Hirdetés
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Visszatérve az LG monitorra azt sem tudom h van ez összerakva, egy darab csavart sem látok, ami összetartaná. Szét lehet ezt bombázni egyáltalán rongálás nélkül?
Tegnap rendeltem helyette egy Asus VC239H monitort (végre csatlakozom a fhd-t használók tömegéhez), az LG-re meg még keresek egy vállalkozó szellemű emberkét, aki megjavíganá. Bár van pákám, de eddig csak vezetékeket forrasztgattam, kondicserét nem ezen akarom elkezdeni... Botor módon ami döglött alaplapom volt, azokat már kiszórtam.
Tegnap felraktam egy pár drivert és programot. Pc ProbeII, AI Suite,... Nem is tudtam h ilyenek vannak, nagyon jók!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest