Hirdetés
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Igen, jól tippeltünk, itt a fekete D15 G2
- Visszagyorsítja a Windows visszalassulását a GeForce driver gyorsjavítása
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
DarthSun
üzenetére
Nekem is a napokban tűnt fel, hogy az Asrock oldalán minden alaplapjuk normális lapját megtaláltam fotókkal, specifikációkkal, supporttal. Az Asus pl kettős, support szempontból jó, megtaláltam eddig mindent, adatlap viszont már nincs egy adott korszak előttiekhez. Az MSI-é valóban minden szempontból rossz, Gigabyte pedig még érdeklődés szintjén sem érdekel. DFI-hez saj os semmi nincs, amikor beszántották a konzumer üzletágat, ment a honlap is a levesbe, az Abit gondolom ugyanez. Az ECS nem rossz, van egy Sandy-s integrált lapom tőlük, találtam adatlapot és Supportot is, régebbiekre nem kerestem még náluk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Asustor NAS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Autós topik
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest