- OLED monitor topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
DarthSun #103637 üzenetére
Nekem is a napokban tűnt fel, hogy az Asrock oldalán minden alaplapjuk normális lapját megtaláltam fotókkal, specifikációkkal, supporttal. Az Asus pl kettős, support szempontból jó, megtaláltam eddig mindent, adatlap viszont már nincs egy adott korszak előttiekhez. Az MSI-é valóban minden szempontból rossz, Gigabyte pedig még érdeklődés szintjén sem érdekel. DFI-hez saj os semmi nincs, amikor beszántották a konzumer üzletágat, ment a honlap is a levesbe, az Abit gondolom ugyanez. Az ECS nem rossz, van egy Sandy-s integrált lapom tőlük, találtam adatlapot és Supportot is, régebbiekre nem kerestem még náluk.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Opel topik
- OLED monitor topik
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest