- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Sziasztok, egy Xiaomi Mi Wifi Mini routerrel kapcsolatban kérnék segítséget.
Az itt írt leírást követve próbáltam volna rá a gyári firmware helyett OpenWRT-t tenni: [link] pontosabban a Quick OpenWRT Installation metódussal. Vélhetően az OpenWRT oldaláról leszedett firmware bizonyult rossznak, mert a flashelés ugyan elviekben sikeresen végigment, a gyakorlatban utána a router nem indul és az ott írt gyári firmware visszatevős módszer sem működik. Igaz, nyilván ez az a rész, ahol bármi félremehetett - épp csak semmilyen hibaüzenettel nem találkoztam, egyszerűen csak nem indult el utána a router.
Ez annyit tesz, hogy nem érhető el semmilyen IP címen (illetve a fő router kioszt neki ugyan IP-t, csak épp azon az IP-n nem érek el felületet böngészőben), illetve boot-kor rövid narancssárga villogás után pirosan és lassan villog.
A gyári firmware-s USB stick-es reset-elési kísérleteknél egy rövid ideig narancssárgán világít a led, majd két-három narancssárga "pislogás" és utána átvált folyamatosan égő piros led-re.
Van valamilyen módszer arra, hogy viszonylag egyszerűen visszahozzam a routert és OpenWRT-t tegyek rá sikeresen? (Utóbbi azért lényeges, mert a gyári firmware-rel nem kezel USB-s LTE modemet.)
Kiegészíteném még azzal, hogy a leíráshoz képest nem húztam ki a "fő" routeremet a helyéről, hogy a helyére bedugtam a Mini-t, hanem az utóbbi egy gigabites switch-re volt dugva és nyilván az ennek megfelelő IP címre módosítva hajtottam végre a fenti leírást.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Forrmell.enn
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Formula-1
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest