- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
petir
senior tag
Szia Suste
Valami még mindig nem kerek
1. Bemegyek a software fülre törlöm a wpad-mini-t - reboot
2. Nyitok egy scpt - felmásolom a tmp-be wpa-supplicant_20120910-1_ar71xx.ipk filet
3. Putty indit belépek roottal és kiadom a következő parancsot - opkg install wpa supplicant_20120910-1_ar71xx.ipkÉs sajnos ez a válasz.
Mit rontok el ?
-
kovbandi82
őstag
MPD-t (Music player daemon) használ valaki? Egyszerűen hiába adom meg a config fájlban az elérési utat a zenéimhez (/share/hdd3/Music) nem tölti be. A kliens csatlakozik, de azt írja nincs adatbázis.
-
petir
senior tag
Szia Suste
Értem én nem is zárkóztam el az új dologtól. Fent figyel az Openwrt a vason - jól meg is ilyesztett
a flashelés végén az újraindításnál gyorsan villogó power led fogadott de ha jól sejtem azert mert nem volt jelszó beallitva mert miutan az megtortent azota vilagit .Node - Wireless ful - scanneles - kivalasztom a wifree-t - security ful és hopp lám nincs WPA2-EAP igy tovabbra is fent áll a bajom.. nem tudok csatlakozni...
Talaltam itt egy szösszenetet a kollégának volt ilyen opciója.Kell valamit állítanom , hogy megjelenjen nekem is ?
-
suste
veterán
ahogy az előbb is írták, a ddwrt-ben elég kesze-kusza a beállítás
én anno egy linksys54gl -lel a sima repeaterrel is megszenvedtem, és nem találtam logikusnak a neten talált leírást, de működött
így azt gondolom, hogy a wifree megosztásnak is mennie kéne ott is, de fogalmam sincsen milyen módonopenwrt/lede esetén a lede az ajánlottabb egyelőre, hiszen az frissebb (pl a wpa2 hiba is javítva van már)
-
petir
senior tag
válasz
Gyurka6 #12194 üzenetére
Szia Gyurka6
Tudom off mert ddwrt. De egyszeruen nem ertem ddwrt-t repeater modba teszem ugye letrehozok egy virtualis wifit amit majd szor , security fulon megadnam a wifree jelszavat de az azonositashoz szukseges protokoll a legorduloben nincs ott... wpa , wpa2 , wep stb... - szoval nem tudok a wifreere racsatlakozni vagy valami beallitas még kell.
Tomato , ddwrt volt eddig az eletemben jopar eszkozon . Openwrt tok homaly
en megismerem szivesen csak mondja valaki megoldhato vele.
-
Gyurka6
őstag
Szevasz!
Ugyan már nem tudom megnézni, nekem dir-825-ön ddwrt-vel ment a wi-free (most lede van rajta és mást nem tudok rátenni). A nevet és a felhasználót nem éppen könnyen értelmezhető (számomra) helyen kellett megadni (több lehetőség esetén előbb végig nézni őket). Emlékeim szerint a beállítható menüpontokon nem kellett változtatni (titkosítási mód stb.) csak kitölteni, ha ez segít valamit....
-
petir
senior tag
Szia Suste
Es csak openwrt alatt vagy ddwrt alatt lehet is megoldhato ez a wwan?
Ez a wwan virtulalis wan ? Ugye a upc ezt a peap azonositast hasznlja bevallom reszletesen atneztem de nem leltem sehol...
A nagy olvasgatas kozepette az openwrtbe is belolvastam ha cserelni kell fwt ha jol lattam itt van ket fo verzio ahogy lattam sima es LEDE.. Itt az en routeremre ( RT-N16 ) melyiket tanacsolod ?
mips74k/lede-17.01.4-brcm47xx-mips74k-asus-rt-n16-squashfs.trx
openwrt-15.05.1-brcm47xx-mips74k-asus-rt-n16-squashfs.trx -
-
suste
veterán
ha a 841-en elfér akkor 741-esen is el kell férnie, hiszen mindegyik 4mb-os (841v13 végre 8MB
)
én egyébként arra gondoltam, hogy már az egyedi buildbe sem férnek el a dolgok, és akkor inkább csak a cifs-et rakod be a többi meg csak link (én is csináltam így egyedi buildet a 841-esemhez)wifi upc kliens téma:
openwrt-vel megoldható a wifis továbbszórás is, csak felveszel egy új AP-t a LAN-ra (wwan=upc kliens) -
válasz
xabolcs #12186 üzenetére
Már túl vagyok rajta
Saját mind a kettő
@Suste : Anyámnál van a 741, ott nincs NAS. Ithton lenne, de itt a 841-en el fog férni a cucc.
@petir : Hát, ez nem "egy" beállítás. Bármelyikkel akarod megoldani, érteni is kell, hogy mit csinálsz...
Nagyjából ez a leírás kellhet neked, így a routered olyan lesz, mintha egy sima wifi kliens lógna a UPD Wifin, és azt a hálót osztja tovább a LAN portjaira. Viszont így a wifid megszűnik, elvileg utána csak kábeles kapcsolatod lesz.
Viszont ha DD-vel csinálod, akkor inkább a DD-Wrt topicban kéne megkérdezni... -
suste
veterán
-
-
tlac
nagyúr
válasz
markussandor #12174 üzenetére
itt tettél minden disabled-re?
[kép] -
petir
senior tag
Sziasztok ,
Van egy asus rt-n16 routerem jelenleg egy ddwrt fut rajta. De hajlando vagyok openwrt-t feltenni csak mukodjon amit szeretnek
Mit szeretnek ?
A routerrel racsatlakozni upc wi-free halozatra.Tudna valaki segiteni nekem ?
Elore is koszonom
Udv.
-
-
markussandor
senior tag
Pont tegnap fedeztem fel, a LEDE már berakott egy új kapcsolót a wifi/vezetéknélküli biztonság menü alá:
Enable key reinstallation (KRACK) countermeasures
Complicates key reinstallation attacks on the client side by
disabling retransmission of EAPOL-Key frames that are used to
install keys. This workaround might cause interoperability
issues and reduced robustness of key negotiation especially in
environments with heavy traffic load. -
-
Hello,
Mostanában kiderült WPA2 sebezhetőségről lehet tudni, melyik OpenWRT/Lede verziók érintettek?
Köszi
-
blakey
titán
Van aki LEDE-t használ Asus AC56U-n? Minden működik? Transmissiont használok, régen, előző routereimen OpenWRT-t használtam, így most kedvet kaptam, hogy kipróbáljam ezen is.
-
tlac
nagyúr
használ valaki LEDE-n web-es transmission-t (transmission-web csomag)?
ha igen, megnézné nekem, hogy mi történik akkor ha rákattint a beállításokra?nekem ilyenkor az egész transmission-daemon megdöglik:
kern.info kernel: [ 4984.473820] transmission-da[15953]: unhandled signal 4 at b79f6a40 nip b79f6a40 lr b79e4cfc code 30001
-
tlac
nagyúr
válasz
markussandor #12164 üzenetére
Elvileg letiltottam mindenhol az IPv6-ot
ezek szerint valami maradt még
mit csináltál?
-
markussandor
senior tag
Sziasztok!
Elvileg letiltottam mindenhol az IPv6-ot, de a kliensem reslov.conf fájljába bekerül a DNS szerver IPv6-os címe.
És semmit nem tud feloldani a hálózat gépeiből, csak ha kézzel kitörlöm.
Ami elég macera egy laptop esetén, mert minden altatás utáni ébresztéskor újra beírja az IPv6-os címet.Hogy lehet a routeren ezt kikapcsolni?
-
kentucky
őstag
Sziasztok! LEDE stabilt használok Asus NT14U-n, de néha elkezdi ledobni a wifiről az eszközöket. Utána ha megpróbálok csatlakozni, akkor felenged egy másodpercre és ledobja, system log-ban ez játszódik le egy ilyen esetnél:
Sat Oct 21 12:38:04 2017 daemon.info hostapd: wlan0: [MAC] WPA: pairwise key handshake completed (RSN)
Sat Oct 21 12:38:04 2017 daemon.info dnsmasq-dhcp[1471]: DHCPDISCOVER(br-lan) [MAC]
Sat Oct 21 12:38:04 2017 daemon.info dnsmasq-dhcp[1471]: DHCPOFFER(br-lan) 192.168.2.245 [MAC]
Sat Oct 21 12:38:04 2017 daemon.info dnsmasq-dhcp[1471]: DHCPREQUEST(br-lan) 192.168.2.245 [MAC]
Sat Oct 21 12:38:04 2017 daemon.info dnsmasq-dhcp[1471]: DHCPACK(br-lan) 192.168.2.245 [MAC]
Sat Oct 21 12:38:05 2017 daemon.info odhcpd[830]: Using a RA lifetime of 1800 seconds on br-lan
Sat Oct 21 12:38:07 2017 daemon.notice hostapd: wlan0: AP-STA-DISCONNECTED [MAC]Csak reboot segít rajta.
-
itanczos
senior tag
Sziasztok!
Használ valaki mwan3 csomagot?
Azt szeretném megoldani, hogy ha mondjuk kiesik egy WAN csatoló és átvált a másik WAN csatolóra, akkor egy másik szerveren (Asterisk szerver) lefusson egy parancs, mégpedig a SIP trunk-ok le és vissza kapcsolódjanak, különben nem működnek az internet váltás miatt.
Elvileg lehetne az SSH-n keresztül parancsot futtatni, de hová tudom beírni az OPENWRT-ben?itanczos
-
Archttila
veterán
Ma reggel arra lettem figyelmes, hogy a LEDE alatt beállított Transmission port-forwards nem működik a kis raspberry szerveremen.
Semmiféle változtatás nem történt, csak a szokásos időközönkénti update/dist-upgrade
Mit gondoltok mi lehet a gond?szerk.: iptables is van de kilőttem és úgy sincs nyitva, szóval az biztosan nem zavarhat be...
-
kovbandi82
őstag
válasz
xabolcs #12150 üzenetére
A BT dolog engem is érdekelt volna. Odáig jutottam, hogy a rendszer - LEDE- felismerte a BT-t, sikerült a Tablettel párosítani, de onnan nem tudtam tovább lépni. A Openwrt HT. a Pulseaudiot ajánlotta, felraktam de a konfig fájla nem volt a megadott elérési útin, sőt nem is leltem meg.
Ha valaki valaha használta az Android -BT - USB sound card útvonalat openwrt-n, tudna segíteni hogyan tovább?
-
vargalex
Topikgazda
válasz
markussandor #12155 üzenetére
Szerintem nincs sokkal szebb megoldás, de nem is jellemző, hogy alkalmazni kellene. Ugyanis ez nem egy megszokott linux disztribúció.
Normál esetben a végleges build-ekhez tartozó repo-k nem frissülnek (nyilván security okokból frissített csomagok esetén nagyon ritkán előfordulhat - ilyen most a KRACK és anno az OpenVPN-re emlékszem), így a
list-upgradable
általában semmit nem fog találni.
Ha trunk firmware-t használ az ember, akkor pedig a repo folyamatosan frissül, viszont a kernel verzió eltérő lesz, kernel csomagokat pedig tilos (szerintem) frissíteni. Ekkor először firmware-t kell frissíteni, majd jöhetnek a csomag telepítések. -
-
vargalex
Topikgazda
A linken szerintem nem nagyon van olyan gyártó (a különböző linux distro-kat most nem venném ide), aki valóban kiadott valamit. Inkább csak cél dátumok vannak, illetve hogy tesztelés alatt. Én azt gondolom, hogy a legtöbb gyártó nem is fog kiadni firmware frissítést, legfeljebb az éppen aktuális termékekre. Ezzel is terelve a felhasználókat az új eszközök felé.
Nekünk pedig ott a LEDE, vagy saját build OpenWrt forrásból. -
xabolcs
őstag
válasz
wigyori #12149 üzenetére
Egyelore meg semmilyen, csak erdeklodok.
Az MPD helyett szeretnem az XMMS2-t hasznalni / kiprobalni. Es ha mar ott tartok, akkor PulseAudio nelkul, ALSA-val szeretnem BT-ra kikuldeni a hangot!
Valoszinuleg mukodne mas platformokon is, de most ar71xx-szel tudnam tesztelni, es hasznalni is ott szeretnem.
Azert kerdeztem a fuggoseget, mert amikor mpd-t telepitettem, akkor volt ilyen problemam, de persze azert, mert epp a kmod-bluetooth telepitetesenel jartam.
Szivesen lennek a maintaner-uk, csak tartanek mar ott, hogy lennenek forditott csomagjaim ezekbol!
-
xabolcs
őstag
Sziasztok!
Szeretnek egy-egy programot leforditani ar71xx platformra. Lehetoleg ugy, hogy fel tudjam telepiteni a release OpenWRT/LEDE verziot futtato routerre.
A buildroot-os szocikkeket mar olvastam, es a beepitett csomagokat mar forgattam is leirasok alapjan.
De pl. hogyan adom meg neki a pontos kernel fuggosegeket, hogy az adott release kernel moduljait hasznalja?
-
stopperos
senior tag
Megcsináltam az első sikeres custom fw-met. Tp Link WR841 és WR941ND eszközökre, és 17.01.3 alapon. Itt inspirálódtam a LADUS-ból.
Különbség annyi, hogy muninlite, nlbwmon van pluszban. 17.01.3-ra épül.Jelenleg fut a tesztelés.
-
wigyori
tag
válasz
wigyori #12143 üzenetére
Na, akkor ide is, KRACK (wpa2) fixek:
OpenWrt/CC: commit
(source-only marad egyelore, hostapd-re es dnsmasq-ra lehet h csinalunk egy CC.1 sec fix binary-t)OpenWrt/trunk: commit
(buildbotok majd buildelik szepen az upgrade-eket)LEDE/trunk: commit
(buildbotok majd buildelik szepen az upgrade-eket)LEDE/17.01: commit
(lesz 17.01.4 hamarosan).Udv,
-w- -
norvik
aktív tag
Tftpd32- re gondolsz? Azzal próbálloztam, bár nem másik lede verziót feltenni, ha nem vissza állítani az eredeti tplink firmware-t. Kikapcsoltam a routert, aztán be, miközben nyomtam a reset gombot is. Előtte elindítottam a tftpd 32-öt, de semmi nem történt, maradt a lede. Otthon megpróbálom.
-
hati
addikt
válasz
wigyori #12141 üzenetére
Erre az ágra gondolsz? Most látom, hogy mennyit commitálsz
https://github.com/openwrt/openwrt/commits/chaos_calmer
Miben különbözik a https://github.com/openwrt/openwrt/commits/master? Látom, hogy itt is van "napi" szintű változás.
Mondjuk egy napi változású masterrel, hogy lehet stabilnak mondani vmit? Amiben én dolgozom opensource projekt, ott azt rakjuk a masterbe, ami stabil, aztán jön a code freeze és tesztelés, majd kiadás). Cserébe van vagy 50-100 branch.
-
wigyori
tag
válasz
wigyori #12137 üzenetére
https://arstechnica.com/information-technology/2017/10/severe-flaw-in-wpa2-protocol-leaves-wi-fi-traffic-open-to-eavesdropping/
Amugy errol jo, ha tudtok - "coordinated disclosure that's scheduled for 8 a.m. Monday".
Valoszinuleg nekunk is abba kell majd hagyni a szarakodast es varakozast, es egy bugfix release-t csinalni (a dnsmasq bug miatt mar onmagaban kellett volna).
-w-
-
wigyori
tag
Bulletpointokban:
- utolso stabil OpenWrt release a CC
- a LEDE (az OpenWrt fejlesztok egy resze) forkolt tavaly majusban
- tavaly oktober ota ertekezunk arrol, hogy merge-eljen a ket projekt ujra
- ennek folyomanyakent (mivel valamennyire a LEDE-sek haladtak elore) tavaly november ota leallitottuk a fejlesztest OpenWrt oldalon, hogy a re-merge egyszerubb legyen
- ennek egy eve, joreszt idohuzas miatt
- az OpenWrt Summmit-ra valoszinuleg elkeszulunk a merge-elt koddal, aminek az alapja a LEDE-s master lesz
- security upgrade-ek bekerultek a CC-s github tree-be, de ez csak source-only, tehat kezzel kell buildelned
- hogy a kovetkezo OpenWrt release mikor lesz ezutan, nem tudniHope this helps.
-w-
-
suste
veterán
válasz
Multibit #12132 üzenetére
pedig eléggé úgy tűnik
(#12120) korcsillio
Vam egy Tp-link wr841n routetem.Wifi sebesség gondjaim vannak .....
(#12125) Multibit válasza korcsillio (#12120) üzenetére
Mit vársz egy 100 Mbps portokkal szerelt routertől? Az általad mért wifi sebesség korrekt.
Ez így teljes félrevezetés sajnos.
-
hati
addikt
"Kicsit" lemaradtam az Openwrt vonalon. A honlapot nézve, jó régen nem volt stabil kiadásuk. Várható stabil verzió belőle vagy már csak a LEDE maradt?
-
suste
veterán
válasz
Multibit #12128 üzenetére
halkan jegyzem meg, hogy a gigabites routertől nem lesz jobb a wifije (igaz hogy a 1043 tud 450Mbit/s-es kapcsolatot, csak éppen kliens is kéne hozzá)
a 841-gyel is mennie kéne 80-130Mbit/s között, ha megfelelő körülmények között megfelelő kliens kapcsolódik hozzá....
persze a 250Mbites net kábeles kihasználásához mindenképpen kell a gigabites port -
suste
veterán
válasz
norvik #12126 üzenetére
ott rontottad el, hogy a "LEDE 17.01.2" verzió egy stabil verzió, vagyis eleve benne van a luci
vagyis semmit nem kell mókolni ssh/telnet -en, csak simán böngészőben meghívni a 192.168.1.1 -et, és már be is jön a luci
ha nem sikerült elállítani, törölgetni róla, akkor ezt most is megteheted
vagy csinálsz bebootolt állapotban egy factory resetet (10mp resetgomb), vagy nézz utána a "failsafe" -nek .... -
Multibit
nagyúr
válasz
korcsillio #12127 üzenetére
A legolcsóbb ajánlott gigabites router a TP-Link TL-WR1043ND.
Egyébként meg: [link] -
norvik
aktív tag
Üdvözletem mindenkinek ebben a topicban. Ebben a témában teljesen laikus vagyok, és segítségre volna szükségem. Adott egy TPLINK Archer c7 v2 es router. A legutolsó EU s firmware volt rajta. Folyamatosan fagyott, elegem lett belőle, és arra gondoltam, hogy felteszek rá egy nem gyári firmware-t. Nem igazán akart összejönni, mert nem engedte, 18005 ös hibát jelzett. Végül ezt a leírást használva feltettem a LEDE 17.01.2 verzióját. Majd telepítettem a Putty-ot, és próbáltam installálni a Luci-t. És itt megállt a tudományom. Kiadtam az opkg update parancsot, el is indult, majd kiírta, hogy nincs internet kapcsolatom, ellenőrizzem a hálózati beállításokat. Pedig van internetkapcsolatom. Azt a linket, amit az opkg update parancsra próbált keresni, a böngészőn keresztül megtaláltam, és le is töltöttem a Packages.gz fájlt. Csak éppen nem tudom, hogy mit kezdjek vele, offline nem tudom telepíteni...Rengeteg időt rááldoztam a megoldás keresésére, kinti fórumokon, de nem jutottam előrébb, a tapasztalatlanságom és a hiányos angol tudásom miatt. Jelenleg semmire sem tudom használni a routert, kidobni nem nagyon szeretném. Segítséget kérnék, lépésről lépésre, ha tud valaki adni. Abban is benne lennék, ha akadna rá vállalkozó, hogy csinálja meg nekem, természetesen nem ingyen kérném. Egy méltányos összeget szívesen áldoznék a munkájáért cserébe. Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Multibit
nagyúr
válasz
korcsillio #12120 üzenetére
Mit vársz egy 100 Mbps portokkal szerelt routertől? Az általad mért wifi sebesség korrekt. Egyébként meg routert kéne cserélned (ha már 240-es neted van)!
-
korcsillio
addikt
Üdv.
Vam egy Tp-link wr841n routetem.Wifi sebesség gondjaim vannak vele(240sebsséggel csak 40-45re képes).Gyári rajta minden,érdemes szoftwert cserélni rajta,növelhető valamelyest a sebessége? -
Gyurka6
őstag
Szevasztok!
TpLinkWDR4300 | suste/headless@OpenWrt@0.8.1 Barrier Breaker 14.07
ipdns.hu -nál Az IP cím forrása interfész
Interfész pppoe-wan beállítás miért nem jó, ill. melyik az?
(Régebben úgy emlékeztem ez volt jó, most sikerült 1600 változást összeszednem.) -
mumtaz
senior tag
Lenne egy kis gondom. Van két routerem. Az egyik egy WR1043, a másik egy WA901. Mindkettőn 15.05.01 openwrt van. A 1043-as kapja a netet és tolja tovább a 901-nek. A gond az, hogy a 901-en állandóan elállítódik az idő, ami azért gond, mert ez ad egy olyan wifi hálózatot, ami ütemezetten este 7-től reggel 7-ig lekapcsol, de a pontatlan idő miatt ez vagy nem következik be, vagy rossz időpontban.
NTP szervernek ugyanaz van beállítva mindkét routeren, időzóná ak pedig mindkettőn Európa/Budapest. A WR1043-on mindig pontos az idő.
Mi okozhatja a hubát a másikon?
Ha este leszinkronizálom a böngészőből, akkor beállítja a pontos időt, de, ha 24 órával később megnézem, akkor már titál nem az az idő. Nem csak az óra, hanem a perc sem egyezik. És nagyon sok az eltérés. Most példáúl este fél nyolckor reggel háromnegyed 10 volt rajta.
-
Laszlo733
aktív tag
Köszönöm a válaszokat, amint veszek ki is próbálom.
-
wigyori
tag
válasz
Csabi1984 #12093 üzenetére
A fo fix a dnsmasq sec upgrade, 2.78 elottihez eleg csunya bug jott ki.
dnsmasq before 2.78, when configured as a relay, allows remote attackers to obtain sensitive memory information via vectors involving handling DHCPv6 forwarded requests.
Ezenfelul mas sztem max a kernel verzio upgrade-ben van.
-w-
-
vargalex
Topikgazda
válasz
xabolcs #12108 üzenetére
A WRT3200ACM-nek tesztek alapján a PPPoE net sem okoz gondot. Nem kell szerintem egy 2x1866 MHz-es SoC-ot egy 2x880 MHz-eshez hasonlítani... Ráadásul az architechtúra is különbözik.
Olyan, mintha azt mondanád, hogy linux alatt felejtős a gigabites PPPoE net, ugyanis egy P3-as (vagy akár egy C2D) nem tudja kihajtani...
-
xabolcs
őstag
válasz
Laszlo733 #12106 üzenetére
PPPoE-s gigabithez keves egyelore a 17.01-es LEDE release.
DHCP-s gigabitet siman kihajtja.Keress vagy fordits egy custom LEDE build-et, fastpath illetve hw nat a kulcsszo!
Olvass vissza a 860L topikban!
Ott egy dual core MTK SoC izzad a gigabites PPPoE-vel!Vannak a csoben fejlesztesek, ha azok beernek, akkor a release LEDE is fogja tudni a PPPoE-s gigabitet.
-
Laszlo733
aktív tag
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata ezzel a routerrel Linksys WRT3200ACM ?
Úgy látom lehet rá LEDE-t is tenni. Hozza az értékeket LEDE-vel is, vagy csak marketing?
Itthon gigabites Digi net van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Motoros topic
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged