Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurka6
őstag
Szevasz!
Ugyan már nem tudom megnézni, nekem dir-825-ön ddwrt-vel ment a wi-free (most lede van rajta és mást nem tudok rátenni). A nevet és a felhasználót nem éppen könnyen értelmezhető (számomra) helyen kellett megadni (több lehetőség esetén előbb végig nézni őket). Emlékeim szerint a beállítható menüpontokon nem kellett változtatni (titkosítási mód stb.) csak kitölteni, ha ez segít valamit....
Gyurka
-
suste
veterán
ahogy az előbb is írták, a ddwrt-ben elég kesze-kusza a beállítás
én anno egy linksys54gl -lel a sima repeaterrel is megszenvedtem, és nem találtam logikusnak a neten talált leírást, de működött
így azt gondolom, hogy a wifree megosztásnak is mennie kéne ott is, de fogalmam sincsen milyen módonopenwrt/lede esetén a lede az ajánlottabb egyelőre, hiszen az frissebb (pl a wpa2 hiba is javítva van már)
-
blakey
titán
Sajnos nem tudom kipróbálni. Mi kéne a wi-Free-hez, mármint nyilván felhasználó/jelszó kivételével.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
őstag
Igen, alapvető felhasználásra (is) jó a wrt, bár a sok funkció miatt szinte el lehet veszni a beállításokban, ezért írtam hogy ágyúval verébre, általános célra használni, ha van más könnyebben kezelhető, egyszerűbb, nyíltforrású alternatíva(padavan) az adott routerre. Wrt-nél észnél kell lenni mit állítasz be, milyen csomagokat telepítesz, mert könnyen elhszállhat a rendszer, bár az asusnak jó recovery-e van. Az nem igaz hogy a padavan-t nem fejlesztenék, mahtab uddin szinte minden összetevőt frissített már, a kernelen kívül(azt a mediatek gyári driverei miatt nem lehet, mert a 3.x kernelhez vannak láncolva), újabb fejlesztő is csatlakozott, sztyepán timofeev.
Jó lenne valahogy egy Xiaomi routerről lementeni valahogy a Xiaomi féle Luci-t, és azt összeházasítani(összekalapálni) az aktuális openwrt-vel, lenne egy padavan szerű egyszerűen kezelhető felületű fw, az openwrt lehetőségeivel, ha valakinek nem elég a gui tudása az konzolban beállíthatja amit akar, az átlagfelhasználónak meg elég lenne a xiaomi féle Luci. Illetve valahogyan rá kellene venni a Xiaomi-t hogy a proprietary részeket(eszközmeghajtók) kivéve adja ki az openwrt alapú fw-je forrását.
[ Szerkesztve ]
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Bundle topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- PC játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest