-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
1.
Olyan problémám van hogy azokat az appokat amiket nem a storebol vettem pl a Firefox, Forklift, Scroll Reverser ha el akarom inditani akkor a telepitő indul el nem pedig az app. Olyan mintha a windowson a .exe-t inditanám el. Persze ha immár sokadszor települ akkor elindul csak igy elég körülményes.2.
Úgy emlékszem az iTunes-t csak öt gépre lehet telepiteni ( az újra telepités is új gépnek számit). Mivel én mindig elfelejtettem kijelentkezni, igy az öt lehetőség alighanem elfogyott.Kérdés: Hogyan lehet ezt a számlálót nullázni?
3.
Csináltam a beépitett képmetszővel képernyőképet, amit az alkalmazás .tiff-be mentett. Ezzel nem tudok mit kezdeni. Hogy lehet belőle .jpg-t csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- LEGO klub
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Philips LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- BestBuy topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- I7 8700k Gigabyte Z370P D3 alaplap 16gb ddr4 ram
- Gamer PC - i7-8700K - Z370 - RTX 3060TI - 16GB DDR4 - 240 SSD(ÚJ) - 2TB HDD(ÚJ)
- Intel nuc boxnuc8i3beh2 kis kocka gép eladó
- Gamer PC - i7-9700 - Z390 - RTX 3060TI - 32GB DDR4 - 240 SSD(ÚJ) - 2TB HDD(ÚJ)
- HP EliteDesk 800 G6 Desktop Mini Pc - 10700 (nem a T-s verzió), 2x8GB DDR4, wifi
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest