Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Sirandrish #13 üzenetére
Pedig én, ezek után, reménykedek abban, hogy a Skyrim-et is kiadják így előbb utóbb!
-
Fitzgerald
veterán
Ugyanúgy kinéző dungeonökben ugyanolyan ládák ugyanazokon a helyen, bennük ugyanannyi lockpick-kel és arannyal.
Most így visszagondolva az Obli játék design tekintetében már a maga idejében is meglehetősen elmaradott volt, csak annyira impresszív volt technikailag, hogy mindenki telibe szarta. -
Daelion
őstag
UE 5 amúgy is lett csinálva, hogy belekalkulálták a skálázók használatát.Ezt konkrétan egy developer nyilatkozta nem én találtam ki..
Aki meg nem akarja használni hát igazból csak magának keresi a bajt.
Én már szinte nem is játszok semmit natívan amióta reszeltek a DLSS-en pláne a mostani Transformer modell már teljesen jó azt meg elég sok játékra rá lehet erőltetni az Nvidia APP-ban. -
TeeBee73
veterán
Rendben, igaz, a CP-ben csak néhányszáz' órám van, ebben meg alig 50.
Eddig csak egyszer fagyott meg töltéskor, és egyszer jött át az ellenfél arca a pajzsomon keresztül. Mással még nem találkoztam.MOD: Plazmacucci:
3 gépen tolom, attól függ, épp hol vagyok, igaz, mindenhol DLSS/Q/Ultra kombóval, de:
7735HS+RTX4060/FHD, 5700X+RTX4060/UWFHD, 7800X3D+RTX4070S/UWQHD, mindenhol meg van a min. 60FPS, tökéletesen játszható. Néztem natívban, egy cseppet sem szebb, cserébe sokkal lassabb.
Sajnos, már mindenhol követelmény valamilyen felskálázás használata, még "erőgépeken" is. -
Lendova
őstag
válasz
markknight #11 üzenetére
0/10.
-
Daelion
őstag
Jah akinek van ideje eleget használni a Passt annak simán megéri, kicsit sajnálom is azt aki már 3 éve ajándékozza nekem az 1 éves passokat mert mostanság alig tudtam ott játszani és csak pazarlom az ajándékát..
De ha már azt nézem, hogy befejezem rajta az Indiana Jonest/Expediton 33-at meg a DOOM Dark Agest már azokkal is jól jártam.#12 Plazmacucci
Este terveztem megnézni az a videót mert fel vagyok hozzájuk iratkozva azt ezeket a tech lebontás videókat meg szoktam nézni már évek óta.
De amúgy meg mint mondtam nálam simán játszható értelmes kompromisszumok mellett amit eddig az összes UE 5 játék amit játszottam elvárt az én karimmal. 'Stalkert inkább hagyjuk is de az Immortals of Aveum is szarabbul futott mint ez'
Tessék:
2560x1080/High preset+High Software Lumen+DLSS Quality és kb mindenhol megvan a 60+ FPS a belső terekben meg jóval több is tud lenni.
Ezt egy 200 Hz Adaptive sync monitoron és így teljesen élvezhető a számomra a játék kb semmi gondom nem lenne így végigvinni az egészet. 'Meg aztán Elder Scroll széria nem igazán azok a játékok amikhez hú de sok FPS kéne szerintem'
-
Sirandrish
legenda
Felüdülés már a 12 milliomodik kiadásu Skyrim után...oh w8..
-
markknight
veterán
Időmilliomosok előnyben, sajnos fél óra után leraktam mert egy épkézláb indokot nem találtam, hogy miért is szeretném én ezt folytatni 20 év távlatából.
-
NvidiaRTX
őstag
Anno végigtoltam többször is és nem akarom elrontani azzal, hogy megint egy tipikus félkész bethesda mocsokkal meggyalázom az emlékét.
Ennek kell még vagy fél év meg vagy 200 mod mire életképes lesz addig van más bőven.
Rá kellett jönnöm hogy nem éri meg az új játékokkal első körben játszani mert csak szív vele az ember.
Szegény csávó "Rtx5090 32Gb DDR7 OC-jével" is crash-el.
De tudom sajnálni a másfél millás VGA-jával együtt amin ne feledjétek 32GB DDR7 VRAM van ja és OC is mert a sima OC mentes nem jó semmire.Másfél millás VGA mellett már szegénykémnek nem volt annyi pénze, hogy meg vegye az eredeti játékot.
Érdekes nálam a játék tökéletesen megy egy olcsó kacat RTX 4080 Super 16GB DDR6X OC-vel. -
myckey
veterán
akkoriban az Oblivion merfoldko volt...nem is futott a gepemen
Most, johet felcuccolva !
-
Daelion
őstag
Ez teljesen jogos és valós állítás és kérdés egyben.
Megmondom őszintén én is passon játszom mert év végéig van aktív passom de szerintem ez igaz lehet a legtöbb új játékra amit lehet ott játszani első naptól kezdve pláne ha megy is a hype körülötte.
Persze én sem fogom most egyből újra játszani mert elve nincs is időm rá de ha esetleg olyanom lesz akkor ezzel fogom és ha addig lejár a passom akkor meg lehet megveszem a játékot máshol.'addigra lehet le is lesz kicsit árazva'
-
Ha most éppen lenne gamepassom, akkor biztosan megnézném én is. Az eredetinek imádtam az atmoszféráját, és a 4M játékosban benne van mindenki, aki úgy van vele, hogy "de jó volt ez anno, nézzük meg, mit csináltak vele", letölti, mászkál benne fél órát, oszt' annyi. Az jobban érdekelne, hogy hányan fizették ki érte az 55 EUR árat.
-
Daelion
őstag
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
Nem fut szarabbul mint akármelyik másik Unreal Engine 5 játék. 'pláne open world'
3060 Ti vel simán tudok vele normálisan játszani 2560x1080/High preset+Sofware Lumen High/DLSS Quality mellett és ennél többet nem is várnék el egy ~ 4 és fél éves már a maga idejében is középkategóriás karitól. 'persze aki alapból idegbajt kap DLSS vagy akármilyen skálázótól az meg így járt, UE 5 amúgy is úgy lett fejlesztve hogy majd az emberek használnak valamit hozzá ami ugyan nem dicsérendő de hát ez van vagy el lehet fogadni vagy nem kell játszani..'Maga a játék meg jah semmi újdonság de nosztalgikus értéke elég sok van és ezek szerint sokan érzik így sőt szerintem sokan vannak akik lehet nem is játszottak az eredetivel és a régit meg vagy nem tudják vagy akarják agyon modolni, hogy ki is nézzen valahogy így mai szemmel. 'Én játszottam a régivel a maga idejében de ha újra akarnám játszani akkor inkább ezzel tenném'
-
TeeBee73
veterán
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
Mit értesz azon, hogy szarul fut PC-n?
A CP2077 a mai napig bugosabb. -
Nem értem a hájpot. A játék kvázi ugyan az, és rohadt szarul fut pc-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp Nagyon sokan rávetették magukat a felújított játékra, és az érdeklődés szinte nem is csökken.
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest