Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bling95
őstag
Valaki hallot mar olyanrol hogy az imac nem veszi be a cd-t? Fele belemegy , de "nem szivja be " .
Jolenne ha megusznam a superdrive cseret.Erdekes csak az hogy kb ha 15x volt hasznalva a 2,5 ev alatt
Meg mielott valaki megkerdezi , nem , nincs bent masik cd
-
xedos
addikt
válasz
Barett 50cal #12593 üzenetére
Neked írtam a problémádra :-) De közben jöttek válaszok.
Nem tudom mi volt velem, előbb kicsit elgépeltem a szavakat :-) -
xedos
addikt
Nem akarok hülyeséget írni, de:
1, win tux bootolni külső USB-s dvd írürül?
2, Win 7 fog menni másodlagos winyóról? -
Barett 50cal
senior tag
Hali!
Nemrég frissítettem a gépem, így 2 HDD van most benne. Ami a DVD olvasónál van most, arra szeretném rárakni a Windowst. Van is windows7em, külső DVDírót is vettem. Bootcamppel megtudtam csinálni a partíciót, de mikor újraindul a gép, akkor már a windows bootolna, de egy fekete kép fogad és balfelül egy alsóvonal villog. Aztán egyszercsak a külső DVDíró is leáll, és az csak tovább villog.
Mi lehet a gond? Nem szeretném ujra szétszedni!
Köszi Üdv
-
Használ vki OpenVPN klienst (pl. Tunnelblick)?
-
m0h0senator
őstag
Sziasztok,
olyan kérdésem lenne, hogy megtudom e változtatni a sidebar mappáinak a cél helyét, úgy hogy az ikonok is megmaradjanak és ne egy mappa legyen ott.
a mappás zene oda visz ahol a zenék vannak HDD-n az ikonos meg a felhasználó/zene-be ami egy SSD-n van de az üres.
köszönöm
-
atirag
őstag
Tapasztalta valaki,hogy a legutóbbi chrome frissítés óta nem jól javítja a helyesírási hibákat? Persze gondolom angol-ra van állítva,de osx-en nem találtam lehetőséget az állításra chrome-on belül.
Lion-on használom. -
czanga
őstag
Egy kis hálózati wlan infó, első kézből, ami sokaknak jól jöhet.
Egy kevés okoskodás után, vettem egy Tendra USB-s wifi eszközt. A saját meghajtóját helyből elfelejtettem, inkább maradt a gyári realtek (Ralink), mivel ebben is, az ASUS USB-n13 -hoz hasonlóan Ralink chipset van, így tökéletesne üzemel a régi C2D-os Miniben a gyári driver-rel.
A Tenda modelljei közül elvileg mindegyiknek mennie kell.
Egyedüli idegesítő pont, hogy bekapcosláskor/ébredéskor minden esetben felugrik a wireless utility ablaka, amit csak ki kell lőni olyankor, de zavaró.
Amennyiben keres bárki, bármilyen wifi eszközt, ITT le tudja ellenőrízni milyen chipset van benne.
Egyszóval nem csak asus, és egyes d-link modellek jelentenek alternatívát számunkra, és ez legalább még olcsóbb is jóval.
Remélem tudtam segíteni.
-
matepalfi
aktív tag
Egy Mac Mini (legújabb) mennyire alkalmas játékra? steamen főleg cs source, global offensive és hasonló kaliberű játékokat szeretnék játszani. ezeket láttam hogy macre is vannak. ha mac minit vennék hd 4000-el, az mennyire bírná a játékokat?
-
rii
nagyúr
OSX-re van ehhez honasló, a két végponton titkosító, feltörhetetlen chat program?
http://www.cypherpunks.ca/otr/
ami itt elérhető, azt powerpc-s gépekre írták ... a 10.7.5 meg kiírja, h nem támogatja a PPC-s programokat
-
Fr3eWar
őstag
válasz
Totheground #12573 üzenetére
USB 3 pendrive NTFS nálam 30mega körül mozgott ha jól emlékszem. Legutóbb 5,3gigát másoltam rá.
Adata N005 16GB -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
rootkiller #12575 üzenetére
Örülök, de a kollega pendrive-ról kérdezett.
HDD nekem is gyorsabb persze (és NTFS-3G alatt ugyanolyan lassú), de természetesen nem ennyivel. -
rootkiller
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #12574 üzenetére
Nekem egy 2TB WD MyBook Studio van FW800-al. Ezt 60-70MB/s-el irom, termeszetesen HFS+.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Totheground #12573 üzenetére
Attól függ, milyen NTFS kezelőt telepítettél. Nekem az ingyenes NTFS-3G-vel kínszenvedés volt nagy fájlokat másolni, egyrészt 1-2Mb/sec-cel működött, másrészt folyton megszakadt a másolás. Megvettem a Tuxera NTFS-t (ami tulajdonképpen ennek a kereskedelmi verziója), azzal 10Mb/sec felett van a másolási sebességem (persze megfelelő eszközre dolgozva), és a többi problémám is eltűnt.
Egyetlen nyűgöm vele a magas CPU haszálat, 30-40% között mozog.
-
Totheground
addikt
Sokat lassíthat a filemásoláson pendrive-ra, ha az ntfs-re van formázva?
-
reflxx
aktív tag
Helló!
Tudnátok segíteni?
Rádugom a 2tb vinyom mac minimre kidobja a rendszer h nem tudja kezeleni (hám gomb inicialzál, kiadás mégse gomb jön ki) De a windoes pedig látja.. van valami megoldás hogy felismereje az osx mert le kéne mentenem egy csomó cuccot.. (osx lion)
-
Xero
nagyúr
válasz
tDr1v3r #12565 üzenetére
Gondoltam rá, de a hackintosh-t nem én használom, és a TT ház is szellősebb, így csendesebb.
Másrészről mivel hibátlanul megy az öreg, nem akarom szétszedni. Szép emlék és a történelem egy darabkája.
Máig bánom, hogy az első Mac-emet (iMac G3 500MHz) eladtam, pedig az is patika állapotban volt, de akkor kellett a hely. Ez volt a második amit használtan megkaptam, így ennek maradnia kell úgy ahogy van. Arról nem is beszélve, hogy a hozzá tartozó Studio Display is megvan, amivel tényleg piszok szép párost alkotnak.szerk: Ráadásul az alap server feladatokat szinte nulla fogyasztással megoldja mai viszonylatokban.
-
Xero
nagyúr
Megtakarítottam a nagy öreget. Még mindig gyönyörű szerintem.
-
czanga
őstag
Köszönöm mindnekinek.
Nos félreérthető voltam. A legtöbb gyártótól működik az "elvileg" ami tippikus realtek chippel van szerelve, ehhez ott a gyári oldal szoftvere, de gyorsban meg akartam kérdezni, hogy valakinek van e személyes tapasztalata e, esetleg.
Insanelymac-et, és tonymac-et, stb-t megtaláltam énis, a kérdést tettem fel rosszul, ebből hihetitek, hogy nem vagyok barátságban a google kereső felületével. -
Xero
nagyúr
válasz
czanga #12557 üzenetére
Első google találat a "ASUS USB-N10 osx" keresésre: [SUCCESS] USB Wireless ASUS N10 on Lion 10.7.2
-
Fr3eWar
őstag
USB kulcsosra ezt találtam
Recovery
A cikkben található link-ről le kell tölteni a "Lion Recovery Disk assistant application" app-ot.Legalább 1gigás pendrive kell, amit elvileg utána nem tudsz majd másra használni.
Gondolom hivatalosan megvan a Lion. Ezzel a kulcsal utána be tudsz bootolni a recovery menübe. Letölteni a Lion-t ilyesmi.Illetve TM backupot csinálsz, egy USB winyóra, ha nincs kölcsönkérsz valakitől egy napra egyet, és a boot menüből visszaállítod a rendszert TM-ből.
-
pite4
tag
Még egy kérdés: A Lion hogy telepítsem vissza, ha kicseréltem a merevlemezt? A cd lejátszó nem jó. USB kulcsot tudok csinálni? Vagy valami más megoldás?
-
czanga
őstag
Sziasztok.
ASUS USB-N10 usb wifi adapter megy OS X alatt? Mármint van valakinek tapasztalata? Elvileg mennie kell, de, szeretném biztosra tudni, mert ott van az N13-as is, de az nagyobb fizikálisan, ámde lehet jobb vételi tulajdonsgai vannak. 10.6-os rendszerhez kellene, egy 2006-os Mini-hez.
-
pite4
tag
válasz
rootkiller #12554 üzenetére
A Playstationomban kicseréltem az olvasó fejet, egy youtube-os videó segítségével. Remélem menni fog ez is. De tuti lesz izgalom
-
Totheground
addikt
válasz
rootkiller #12554 üzenetére
Én akkor állok fejre, amikor látom, hogy páran már az új 27-es iMac-et is szétkapják.
Még egy élesebb tárggyal sem merek közeledni, nemhogy nekiálljak lefeszegetni az üveget. -
rootkiller
őstag
Az ember a sajátját mindig sokkal nagyobb izgalommal szereli.
Én már elbontottam egy-két laptopot, meg volt amin kijelzőt cseréltem, összeraktam, stb, így már könnyebb, de a sajátomnak még mindig beszarva állnék neki. A Macemen a szoftveres dolgokat se szívesen basztatom, szeretem benne hogy itt felhasználó tudok maradni, korábban Windowson nem az voltam...
-
pite4
tag
Sziasztok! Kellene egy kis help! Van egy Mac minim (3,1) még a gyári 160gb merevlemezzel. Szeretném kicserélni a merevlemezt egy 1TB-osra. Mely típusokat ajánljátok? Mennyire bonyolult? Magamnak meg tudom oldani? Ez még nem a csavaros aljú. Előre is köszönöm!
-
Enjoy
addikt
válasz
Alex91 #12548 üzenetére
HP szerint a M.Lion támogatja ezt a típust: HP Deskjet fület lenyitva
Egyébként M.Lion-ban a printer típusának kiválasztásakor csak olyan van, hogy HP Deskjet (nincsenek külön altípusok...) -
Enjoy
addikt
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogyan lehet Wifi Router-re telepített nyomtatót Mac-en használatba venni?
Ez alapján próbáltam: Link, de nem akar sehogyan sem nyomtatni. -
Kasza08
őstag
Van valami különleges módja, hogyan kell TimeMachine Backup fájlokat törölni? Kb. 3-4x kell nekifutnom, először törlöm, utána űrítem a trash-t, akkor kb. 107k fájlt töröl, aztán 0 és elkezd mínuszba számolni. Ilyenkor megállítom, majd újra ürítés, ekkor már csak 55k-val indul, és kb. a 4.-re sikerül kitörölni, de ekkor sem mindet! Mindig marad 1-2 mappa a trash-ben, amit sehogy nem lehet kirakni a trashből, se alt+empty trash, semmivel. Tehát a kérdés mégegyszer: van valami különleges módja, hogyan kell TimeMachine Backup fájlokat törölni?
-
OgKush
senior tag
válasz
rootkiller #12527 üzenetére
Remek! Köszönöm a választ!!!
( most 1280x960 ban használom, nem annyira rossz, csak ha átváltom a tv felbontására, és vissza a monitoréra, akkor 800x900-ra vált nem pedig 1280x960-ra, holnap szerzek akkor 15 tűs kábelt!)
-
M@trixfan
addikt
válasz
Muscl3Pharm #12530 üzenetére
Az az igazság, hogy bármi el tud romlani, még a jó minőségű elektronikus eszközök is. Ilyen téren nekem csak pozitív tapasztalatom van a platformmal kapcsolatban, de egy Mac is el tud romlani. Egyik barátomnak a 8 éves iBook-ja mai napig hibátlanul megy, de ugyanezt el tudnám mondani a családban levő egyik HP-Compaq gépről is. Természetesen szinte Mac árban volt akkor az is. A minőséget platformtól függetlenül meg kell fizetni, csak sokan nem vesznek észre dolgokat a marketingstratégia miatt. Rászoktatták az embereket arra, hogy csak papíron nézik az adatapot. Abból semmi nem derül ki az anyagminőségről, touchpad-ről, billentyű útjáról, HW-SW integrációról, stb... Lényegében minden olyan funkció ami igazán számít. Ez azért van, mert egy nagyobb CPU, olcsóbb mint például normális házat tervezni. Touchpad fronton konkrétan egy gyártó sincs aki HW/SW oldalon hozná az Apple minőséget. Az ultrabook-ok billenyűzete sincs olyan mint egy Air-é. Sajnos Európa drágább Mac fronton is és nincs olcsóbb kategóriába eső gépe az Apple-nek. Pl. nincs i3 proci, stb... Hosszú távon egyébként jobban tartja az árát egy Mac.
Amivel probléma van a platformon jelenleg az a professzionális alkalmazások területe. Teljesen elment a cég a mobil eszközök irányába. Az innováció legnagyobb része oda megy és azt emelik át a Mac OS-be. Ez egyébként nagyon jó, nem ez lenne a probléma ha ugyanúgy nyomatnák a pro vonalat is. 2005-ben pont a multimédiás dolgokért váltottam, annyival előrébb volt a Mac platform, hogy csak néztem mi a helyzet. Most nagyon bele kéne húzni a 3D támogatásba és a VGA driver-ek fejlesztésébe. A másik az üzleti okok miatt kihagyott BD támogatás. Videós oldalon ez okoz némi szívást sajnos. Természetesen lehet Windowst is feltenni néhány feladatra, hardver szinten teljes a kompatibilitás. Viszont mint munkakörnyezet nagyon kellemetlen OS X után. A legjobb az a rendszerben, hogy a hétköznapi funkciók nagyon kellemesek és nem teszi tönkre a rendszert a telepítgetés, próbálgatás.
-
n.andras74
aktív tag
válasz
n.andras74 #12533 üzenetére
ÁÁÁ megvan és most kérdezi hogy bekapcsolja a privát böngészést ....tehát edddig nem volt bekapcsolva...gyerköc töbször leült a gép elé lehet hogy elnyomott valamit? Borzalmas mindent aláhúz és javít...
-
rjg
őstag
válasz
n.andras74 #12533 üzenetére
Amikor a böngészőprogramban nem tárolódik sem az előzmények, sem a sütik között, az amit megnéztél. Pl: a munkahelyeden flash játékokkal töltesz el órákat, de nem akarod, hogy ezt lássa a főnököd a gép elé ülve.
-
Totheground
addikt
válasz
Én most tértem át wines pcről egy iMac-re, és úgy érzem, megérte az utolsó fillért is. Az egy dolog, hogy külsőre a szoba/lakás dísze is egy ilyen gép, de nekem az OS is jobban bejön. Jobban tetszik ez az appból hívom meg a releváns dokumentumot nézőpont, mint hogy a filerendszerben matassak, és a file megnyitása hívja meg az adott appot. Meg valahogy érzésre a rendszer jobban az ember keze alá áll, mint a win. Illetve jobban is néz ki (ez persze szubjektív). Az meg már csak bonusz, hogy a telefonommal/tabletemmel is jobban kijön (ezalatt lehet érteni a szoftvereket, amiket itt és ott is használok, illetve a syncelést, imessage-et, egyebeket) és az iTunes összehasonlíthatatlanul jobb, mint winen.
-
negyedes
addikt
válasz
szerintem soha ne tervezz 6-7 evre elektronikai dolgokat, soha nem tudhatod mikor kell erossebb gep. tartossag: sajnos ha nem vigyazol ra karcolodnak, legalabb is en ezt vettem eszre a mbp-n es imacen(itt kevesbe mert ugye csak az asztalon van), de nagyon szepek.
ha nyitott vagy es nem rendelkezel windows-os szemellenozvel nem nehez. vannak dolgok amikben jobb(pl touchpad
) de van amiben nem annyira.
ha macet akarsz tokmindegy hogy megeri-e vagy nem mert megveszed.
ha tetszik, elfogadod a rendszert es az alma okoszisztemajat akkor megeri.
-
Muscl3Pharm
csendes tag
Sziasztok !
Jelenleg egy Dell N7010-em van es iMAC-en vagy MacBookPro-n gondolkodom elsosorban azert mert azt hallottam hogy joval tartosabbak az apple termekek , tehat en 2 evente le szoktam cserelni a laptopomat es ugy gondolom hogy a mac 6-7 evig eltartana . Itthoni felhasznalasra kellene nem jatekra .
Windows utan nehez megtanulni a mac hasznalatat ? Ill. meg egy koltoi kerdes a mac baromi draga a windowshoz kepest , megeri az arat , megeri annyivel tobbet fizetni erte ?
Koszi elore is ... -
Alex91
félisten
válasz
n.andras74 #12528 üzenetére
Nem kapcsoltad be a Privat bongeszest...?
-
n.andras74
aktív tag
Szenvedek ezzel a safari böngészővel....a hibajavító mindeig átugrik angolra és javít ...pedig telepitve vaan a magyar és hol müködik hol nem...safariról nem tudok bejelentkezni oldalakra pedig helyesen ütöm be a jelszót és eddig ment...
-
rootkiller
őstag
válasz
OgKush #12526 üzenetére
Ha 13 tus VGA kabeled van (marpedig a problema azt mutatja hogy az), az nem tamogatja a nem szabvanyos felbontasokat, csak a 4:3 formatumuakat. Nagyjabol csak arra valok, hogy a projektorhoz elerjen, az meg ugyis 1024x768-ban vetit. Nem tudsz mast tenni mint osszeturni az internetet 15 tus hosszabbito kabelert, vagy DVI-t, HDMI-t, DisplayPortot hasznalni.
-
OgKush
senior tag
Olyankor mi van, ha bekötöttem egy monitorkábel hosszabítót a 'rendszerbe' és azóta nincsen 1440x900-as felbontás a beállításokban
-
Kommy
veterán
Valaki tapasztalt már olyat, ha a kábeles netet megosztja a gép wi-fijén keresztül akkor használhatatlan lesz a bluetooth-os egér (magic mouse), legfőképpen akkor ah a 2.4GHz-s csatornára rakom, ha 5GHz-es re akkor használható,de azért észrevenni, hogy valami nem 100%-as. A gép egy 2012-es Mac Mini. A billentyűzetet is zavarja de kevésbé, az azért használható (szerencsére ki tudtam segítségével kapcsolni a wi-fi-t terminalból).
-
M@trixfan
addikt
Már régóta azt érzem, hogy az Apple egyre jobban marad le videószerkesztés terén, de most úgy néz ki egy egyszerű multimédia feladat sem kivitelezhető FCP X nélkül. iPad-del felvett videóból szerettem volna készíteni DVD-t. iMovie-iDVD páros enyhén szólva gyenge minőségű DVD-t eredményezett, miközben mindkét program nagyjából csak két magot használ. Gyakorlatilag minden négyszeres idő emiatt. Nem akarom elhinni, hogy ennyire meg lett nyírbálva a QuickTime is, sehol semmi értelmes export lehetőség, stb. Az iMovie-ban is van húszmillió effekt, de egy nyamvadt video sharpen nem fért el benne, hogy legalább elkészíthessem a DVD-re való képet az 1080p anyagból. Abban sem vagyok biztos, hogy a DVD nem lehet progresszív, nekem nagyon úgy tűnik csinált egy váltottsoros anyagot belőle. Komolyan mondom megáll az eszem, tényleg FCP X kell annak aki valamit értelmesen ki szeretne exportálni? A BD-be már bele sem kezdek, annyira jó, hogy az ipari sztenderd nincs támogatva a platformon
Van valalami olyan videószerkesztő ami legalább egy kicsit értelmesebb és pár alap dolog miatt nem kellene azonall FCP-t venni?
-
Bubu maci
tag
Sziasztok!
A 2012. late mini ram cserével kapcsolatban lenne egy kérdésem. 2x8GB-ot (DDR3, 1600 MHz) szeretnék belerakni, azt olvastam, h. számíthat 1,35V vs. 1,5V ram... Esetleg dedikáltan MAC-es ram-ot érdemes csak választani? Biztosra szeretnék menni, ezért olyant választanék, amely már bizonyított valakinél.... -
W1
senior tag
Sziasztok!
Adott egy 2011 Late MBP.
Dsub átalakítót szeretnék venni, mi a tapasztalatotok eredeti vs utángyártott témában?Más:
Valami MIDI dolog meghalt az OSX-embe, se a Logic Pro, se a Traktor, se a Reason, se a Massive nem jó.
Kerek 5 percig kényszer leállítást javasol a rendszer, majd elindul a program, de van ami ír is MIDI hibát, de pl a Traktor nem ír semmit, csak egyszerűen nem kezeli a MIDI eszközöket. Ötlet? -
DanielK
addikt
Lassan cserélni szeretném a Mac miniben (Mid 2011) a vinyót egy SSD-re. Starkingbe fogom vinni, mert 3 év apple care is van rajta, így nem szeretném annak az összegét bukni.
A kérdésem a következő lenne:
Ha megvettem az SSD, akkor egy külső rackel csatlakoztatom a minihez és disk utilitivel átcopyzom az SSD-re a tartalmat, majd így viszem be, hogy szereljék bele. Ez egy járható út? Nem szeretnék 80GB programot újra rakni...
Vagy tiszta telepítés legyen? -
rootkiller
őstag
válasz
koma106 #12509 üzenetére
Aggalyaim vannak a ket parancsos dologgal. Ez nekem annyit mond, hogy ket barmilyen kotetbol letrehozunk egy logikai kotetet. Nekem semmi nem utal arra a parancsbol, hogy a logikai koteten fusion drive rendszeru mukodes fog megvalosulni, kvazi aggalyaim alapjan randomra fog megtortenni hogy a zeneim az SSD-re a rendszer pedig aa HDD-re kerul az elvarthoz kepest epp ellenkezoleg, ami ugye nem fog eloidezni jelentos sebessegnovekedest. Ha valaki szakmailag megalapozottan meg tudja mondani, hogy mi utal arra, hogy a letrehozott koteten fusion drive rendszeru mukodes fog megvalosulni, azt megkoszonnem!
-
koma106
senior tag
válasz
rootkiller #12508 üzenetére
megoldhato-e, hogy a rendszer es a telepitett programjaim az SSD-re kerulnek, a felhasznaloi konyvtaram pedig a HDD-re keruljon
Miért nem lenne megoldható? Állítólag fusion drive-nak megfellő működést is beállíthatsz. Nekem is ez a tervem, de majd csak jövőre.
-
rootkiller
őstag
Az jutott eszembe, hogy ugye menne SSD mindket gepembe idovel. Nyilvan fusion drive az idealis megoldas, ez jelenleg ugy tunik hogy az iMac 12.1-en megoldhato, a MacBook 3.1-en Lion alatt nem valoszinusitem, hogy ez menni fog. Szoval az lenne a kerdes, hogy az megoldhato-e, hogy a rendszer es a telepitett programjaim az SSD-re kerulnek, a felhasznaloi konyvtaram pedig a HDD-re keruljon. Az iMacbe egyebkent 128GB-ba gondolkozom az 500as HDD melle, a MacBookban 400as melle 64GB is eleg lenne velemenyem szerint. Kinek mi a velemenye?
-
nauro
aktív tag
Ma feldobtam Win8at boot camp segítségével, valamint a felajánlott driverek is mind felmentek. Egy problémám van, hiába állítom a fényerőt, mindig maxon van és kisüti a szememet
Semmire nem reagál.. Tapasztalt bárki ilyet?
-
Fr3eWar
őstag
A Mail-ben egy gmail fiókom van beállítva.
A beérkező leveleket gond nélkül szinkronizálja, de ha átváltok az elküldött nézetre, ott csak azokat a leveleket dobja be amiket innen az osx kilensből küldtem. Amiket web alapon vagy mobilon azokat nem.
Van valami állítási lehetőség amit nem találtam meg, hogy az elküldötteket is szinkronizálja? -
rii
nagyúr
win7 alól látja az egészet .. gond nélkül feljött ... HDSENTIENL is jónak mondja (100 - 100)
holnap jön másik Y kábel .... megnézem azzal is majd ...
-
rii
nagyúr
az USB csatlakozóját én is érdekesnek találom .-/
juteszembe az a baj, hogy ebben 2 db HDD van ... gondolom akkor HDD-HDD-vezérlő_USB ... .-/
ehhez inkább akkor már szerviz kellene, nem?
(#12502) negyedes: lehet h megtört a két kábel közül az egyik? Akkor csak nyifogni szokott, és fel se jön .....
Új hozzászólás Aktív témák
- HP DL380 G7 /2x X5660, 9GB DDR3, 7x600GB SAS, 2x10G SPF+/
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- Garanciális Gamer Számítógép (RTX 3070Ti, Ryzen 9 3900X, 32GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (26)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3070, Ryzen 9 3900x, 32GB RAM, 1TB SSD) Beszámítás! (25)
- ! ASUS ROG STRIX GAMER SZÁMÍTÓGÉP ! (RTX 3080, Ryzen 9 5900x, 32GB Ram, 2TB SSD) Beszámítás! (24)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest