- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nauro
aktív tag
válasz Nyugdíjas #12467 üzenetére
Nálam is ez lesz, csak reménykedtem, h egyedi az eset.. 1hónapja tértem át Chrome-ról Safarira, de úgy látom most megyek is vissza egyetlen dolog, ami hiányzik Chrome-ból, az a kétujjas koppintásos nagyítás, ami oda megy ahova kell.. valamint a kétujjas zoom is ugrálós, nem olyan smooth de ezeket azt hiszem kibírom, az fontosabb, hogy ne záródjon be
-
Miamiquake
aktív tag
válasz Nyugdíjas #12308 üzenetére
Kedves vagy köszönöm, neked is szép napot, erőt egészséget!
Azért kérdeztem mert egész nap egyszer kiírja, egyszer nem, és előtte utána tökéletes minden, majd megint előjön.
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Xero
nagyúr
válasz Nyugdíjas #12287 üzenetére
Biztos, hogy nem cserélhető.
(#12286) bmwk1200s : Némelyikben lehet, de az Apple laptopok pont nem ezek közé tartoznak.
Példának itt egy Dell XPS m1530 cserélhető CPU-val.(#12292) Nyugdíjas: A G3-as korszak óta forrasztva van a CPU az Apple mobil gépekben az fix.
[ Szerkesztve ]
-
Octi
aktív tag
válasz Nyugdíjas #12218 üzenetére
Hidd el, nincs baj a hallásommal
Egyébként ezek az eszközök 24h-s üzemre vannak tervezve. Ha ilyen nehezen viselhető hang jön belőlük, akkor ott gond van. Ráadásul még azt sem mondhatom, hogy szerverszobai használatra készült, mivel a 212-es sorozat elsősorban otthoni, esetleg kisirodai felhasználásra készült. Ezért nem értem az említett "hangzavart"
De ez most már tényleg nagyon OFFMegpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
OgKush
senior tag
válasz Nyugdíjas #12102 üzenetére
Tegnap este valamit nagyon elcseszhettem, mert most ha wifivel csatlakozok akkor nincsen net a mac-en, csak ha lan-on Pedig azt írja, hogy csatlakozott, telón meg más gépeken van ugyanúgy net.
A másik, hogy ha most van ftp elérés elvileg, és ha itthoni hálózatról csatlakozok akkor minden jó, de mondjuk ha suliból akarok akkor is feltudok csatlakozni? Vagy azt is bekell valahogy állítani?Nincs erről valami phás tutorial?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Nyugdíjas #12000 üzenetére
Eddig nekem is, úgy néz ki feltöltés során romlott el valami.
Ha egyszerűen behúzom az asztalról a képet a böngészőbe, ott rendben van, de a feltöltött kép már nem transzparens.[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
OgKush
senior tag
válasz Nyugdíjas #11979 üzenetére
Igen, arra gondoltam.Köszi!
Még 1 kérdés, tudtok valami jó megoldást, amivel lehet rendezni a zenéket, iTunes szétszedi, de mivel nincsenek kitöltve a zenéknek az adatai, max a címe, így eléggé béna munkát végez.
Egyszerübb lenne újra letölteni albumonként mi? ( noo torrent mielött kinyírtok, előadó oldaláról töltöm...) -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Nyugdíjas #11867 üzenetére
Ne viccelj, ezér' van a fórum.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Nyugdíjas #11864 üzenetére
A finder-es problémádra azt találtam, hogy rebootolni kellene safe módban, és csinálni egy jogjavítást. Állítólag ez megoldja. (Szerk.: Rosszat linkeltem korábban.)
(#11865) DanielK: Annyiért jó ár, most néztem hogy 6500 forint körül van egy 4-es Eneloop csomag töltővel. Ha kb. ennyiért el tudod hozni az Apple töltőjét hat akkuval, az nem rossz.
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Nyugdíjas #11860 üzenetére
MacRumors fórumban találtam, másnak is van ilyen gondja rMBP-val. Van két megoldási javaslat a thread-ben, hátha beválik az egyik.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Nyugdíjas #11857 üzenetére
És az valyh' miért lehet, hogy a safe sleepet kikapcsolom, mégis minden ujrainditás után létrehozza nekem a sleepimage-t? Valami nem kerek ezzel a géppel
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
koma106
senior tag
válasz Nyugdíjas #11731 üzenetére
Valóban kicsit vad a gondolat, de a saját problémáim miatt elég sokat böngészgettem az említett support fórumokat és az ott olvasottak alapján egyértelműen ez az irány látszik. (LION-ra, illetve ML-ra frissítéskor is rengeteg felhasználó jelzi, hogy bizonyos kábelek, átalakítók már nem működnek, holott a frissítés előtt OSX-en tökéletesen működtek, sokaknak van gondja a HDTV-re való csatlakozással is).
Érthető is, hiszen az a cég érdeke, hogy a felhasználóknak a saját kiegészítőiket adja el, és a zárt rendszer a fejlesztőknek is jobb...
Úgyhogy szerintem az irány ez, persze talán nem ilyen meredeken... : )-
-
OgKush
senior tag
válasz Nyugdíjas #11725 üzenetére
[link]
Látom Jorus kolléga megelőzöttMost azt találtam ki, hogy ilyenbe dugtam a TV-t.
És ha nem nézem, kikapcsolom, így áramot se kap. Kérdés, hogy nemokoze gondot a plazma TV-nek, hogy nem kapcsolbe időnként. ( Mert azért nem sokat használom, csak esténként 3-4 órát.tDr1v3r
És nincs valami app, amivel ezt átlehet hidalni? Akkor végülis az apple 2 nagy újdonsága üti egymást.
[ Szerkesztve ]
-
OgKush
senior tag
válasz Nyugdíjas #11720 üzenetére
Na leírom picit pontosabban.
Ha nem tükrözöm, akkor a primary a monitor, a secondary a TV, viszont amint kirakok egy appot, (pl: böngészőt) teljes képernyőbe, a TV képe, szürkére vállt.
ÉS csak 1 appal tudok dolgozni. Ahhoz, hogy ténylegesen mind a 2 kijelzőn tudjak dolgozni, ahhoz kikell vennem teljesképernyőből az appot.
-
Xero
nagyúr
válasz Nyugdíjas #11638 üzenetére
Ma volt szabad fél órám és begurultam az XMS-be. Leginkább iPad Mini-t akartam tapizni és az új 27-es iMac demo darab érkezéséről érdeklődtem (igen lehet, hogy vagyok olyan hülye, hogy ne várjam meg a retinát).
A lényeg: Tök egyedül voltam vásárló 2-3 percig a boltban (Duna Plaza) fél 11 magasságában.
szerk: XMS-ben utoljára még a szuterénban voltam, így az alkalmazottak nekem eléggé ismeretlen arcok voltak. Ettől függetlenül pozitívum, hogy az egyikük 20mp-en belül odajött és a segítségét ajánlotta fel, majd a pultban a többiek az iMac érkezésével kapcsolatos kérdéseimet is próbálták megválaszolni. Valamiért nekem az maradt meg, hogy a 27-es is november közepén jön, de kicsit elkeserítettek egy december-január szókapcsolattal.
[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
Pontosan, akárhányszor betérek egy APR-be, mindig csak lézengők vannak akik nyomogatják a cuccokat, csak olyat láttam eddig, amikor valami tokot vagy kábel vettek aprópénzért
A rezsi mellett hatalmas költség, hogy kétévente tízmilliókat kell beletolni az új berendezésekbe, handras írt erről többször. Mondjuk neki is mindig sír a szája a milliárdos árbevétel mellett, pedig ha csak annak a töredéke marad a zsebében az sem rossz.
-
biker
nagyúr
szerintem a központi árak mellé magas árrést kapnak.
Én nem hiszem el, amikor sírnak, hogy 10-15% jut nekik rá. persze, ilyen helyek ilyen rezsije melé 10%? gondolom kapnak fejpénzt (alkalmazott/látogató arányában) vagy más költségtérítéstElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
-
M@trixfan
addikt
válasz Nyugdíjas #11508 üzenetére
Pont ez jutott az eszembe nekem is. Viszont az új Thunderbolt Display kinézetére már inkább előre vetít valamit ez az iMac design
Az viszont mega durva, hogy a gtx 680mx egy alacsonyabb órajelű gtx 680. Enyhén nem csumpi lesz a legnagyobb iMac.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
M@trixfan
addikt
válasz Nyugdíjas #11370 üzenetére
Sajnos így nem pontos a kadencia, ricegni fog a kép. Projektoron nagyon kijön, de szerintem már egy 50"-os TV-n is. Az a vicc, hogy a 24Hz és a 23.976 két külön dolog és általánosságban az utóbbit nevezik 24p-nek, szerintem helytelenül. Vannak 24Hz-ces BD-k is amikhez pontosan 24Hz kell. A SwitchresX engedi az ennyire tört értékek beállítását?
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
koma106
senior tag
válasz Nyugdíjas #11361 üzenetére
Azért nem ment az olyan könnyen...Elég sokat olvasgattam és próbáltam megoldásokat találni, de be kell látni, hogy ez a rendszer sem tökéletes. - hiába próbálják ezt velünk elhitetni. Ettől még nem bántam meg a váltást, ... és küzdök tovább, jövök még az újabb kérdéseimmel, segítség kéréssel....
-
-
-
koma106
senior tag
-
Phantomhive
aktív tag
válasz Nyugdíjas #11274 üzenetére
pont tegnap este láttam telóban, hátha még nem vetted észre/nem nézted
settings-podcasts (sync subscriptions) illetve settings- iTunes U (sync courses and notes)
ezek megvannak és jól be vannak kapcsolva? illetve (bár nyilván hülye kérdés, de elvileg előfordulhat), hogy iTunes store és a teló ugyan azon a mail fiókon vannak?[...] and on the sixth day God created Manchester
-
koma106
senior tag
válasz Nyugdíjas #11288 üzenetére
Ez biztató.
A mini Dispaly to HDMI kábeleket (nem az átalakítókat) a neten olvasottak alapján meg az Apple szoftveresen blokkolhatja OS X 10.8.x alatt (régebben már betiltatta a kábeleket, de valahogy megoldhatták szoftveresen is...)
-
-
koma106
senior tag
válasz Nyugdíjas #11282 üzenetére
Itt azt írják, hogy a Mountain Lion és frissítéseiben "downgradelik" az ilyen megoldásokat. Nagyon szeretném, ha ez igaz lenne...
"1) With Lion - Everything worked fine
2) Upgrade to Mountain Lion (10.8.0) - My HDMI adapter stoped work, but my VGA adapter worked fine
3) Update to Mountain Lion (10.8.1) - My VGA adapter died too. Now none of them work. No HDMI and no VGA.
4) Update to Mountain Lion (10.8.2 12C53 - I have an mac developer account) - DESPERATE TRY TO SEE IF APPLE FIXED, BUT NOTHING. SAME PROBLEMS, ANYTHING (HDMI and VGA) WORK."-
-
koma106
senior tag
-
Ærni
tag
válasz Nyugdíjas #11134 üzenetére
Nem egy helyen olvastam, hogy ha külön megveszi az ember az SSD-t és aztán egy szervízben beszerelteti sokkal olcsóbban kijön, mintha az adott boltban kérné, hogy végezzék el ugyanezt a műveletet. De ha rosszul tudom kérlek homályosítsatok fel és nézzétek el nekem esetleges hiányosságaimat. Azért jöttem ide kérdezni, hogy aki többet tud a dolgokról majd helybeigazít
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Nyugdíjas #10948 üzenetére
És tényleg... most teljesen elhalványodott, kikapcsolás nélkül is. Mindenesetre nekem is földöntúli boldogságot okoz.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Nyugdíjas #10946 üzenetére
Akkó' világosíts már fel kérlek, mi a túró ez?
-
AppleUser
csendes tag
válasz Nyugdíjas #10913 üzenetére
Az időjárosdi nem is hülyeség, így legalább törölhetem a dashboardról
Keljen akinek 2 anyucija van Mostanában 10 előtt nem igen kelek Nyáriszünet rulezSzerk: Most látom, hogy nem jók a linkek, még jó hogy így akkor nem ér semmit az előző hozzászólásom
[ Szerkesztve ]
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Nyugdíjas #10797 üzenetére
A D6500/2.2 egész jó, bár nálam lehet, hogy picit nem is tudom, talán lilás? Az iTunesban, ha megnyitsz egy albumot, akkor ott ugye minden második sor nem fehér, hanem más színű. Namost az szürke, kék vagy milyen színű?
Szerk: úgy is kérdezhetném, hogy tudom ellenőrzni a körülbelüli színhelyességet?
[ Szerkesztve ]
-
-
roberto211
őstag
válasz Nyugdíjas #10602 üzenetére
Most már kezd megtetszeni az imac. Komolyan mondom. Lehet a beborult idő miatt volt, h levoltam törve,s nem tetszett- Vagy az is lehet h átmeneti hangulatváltozásom volt és depressziós vagyok. Elmegyek majd pszichológushoz.
(#10602) Nyugdíjas : Mehetünk közös útvonalon ha gondolod.
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Építő/felújító topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- X box one s all digital
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- i7 Félkonfig! i7-2600K/ ASUS P8P67-M/ 16GB DDR3/ Foxpost van!
- Gamer i7 +8GB Ram Hibátlan