Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS notebook topic
- Hobby elektronika
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
-
rii
nagyúr
sziasztok
g5-re milyen OS-t lehet feltolni?
sajnos nem vágom milyen hardware van benne pontosan ... )-.
-
Alex91
félisten
Valami modon formazas kozben ki lehet iktatni a a bad block-okat?
-
sultansmith
senior tag
Ja nem, ez egy régi d-link router...
-
koháry
tag
Köszönöm, idáig meg is vagyok vele,de sajnos azt nem tudom a lejátszón mit kell beállítani a hálózati könyvtár hozzáadásánál. Ugye ilyen képernyő jelenik meg amikor a dune-én be akarom állítani a megosztott könyvtárat:
csak még van egy felhasználónév+jelszó opció is, ide fogalmam sincs miket kell írnom mac alatt.
-
koháry
tag
Üdv. Valaki nem tudná részletesen leírni, hogy hogyan tudok ML alatt megosztani könyvtárakat a hálózaton egy Dune HD médialejátszóval? Több cikket láttam már a neten, de sajnos nem igazán sikerült ezt megoldanom.
-
nauro
aktív tag
Látom megöltem a topicot
-
nauro
aktív tag
Srácok kéne valami ötlet.. Eltűnt a hang az összes blizzard gyártotta játékomból
(Starcraft, Diablo) Már átnéztem mindent, játékon belül biztosan fel van adva a hang, voltam battle.net troubleshooting oldalán, ott sem lettem okosabb. Rendszerben sem találtam semmi olyat, ami ezekben letiltotta volna. Ma újratelepítés is megvolt (természetesen a játék újratelepítése), de a helyzet változatlan. Ezért gondolom, hogy valami a mac-en állítódott el. Szóval tanácstalan vagyok, valami ötlet?
Még annyi, hogyha a játékon belül változtatok rendszer szinten hangerőt, akkor a kattogást hallom, tehát a hang él, csak a játéknak nincsen hangja
-
sweet122
tag
Köszönöm szépen a tippet, úgy tűnik sikerült a firmware frissités miatt, stabilnak tűnik a dolog. Még annyi baj van, hogy a külső merevlemezt nem akarja látni, igy nem tudom átpakolni az alkalmazásokat és beállitásokat, de azt majd letöltögetem újra, ezen már nem múlik. Szóval mégegyszer köszönöm a tippet, nagy segitség volt. Többieknek is köszönöm, akik próbáltak segiteni!
-
OgKush
senior tag
Tudtok valami megoldast mountain lion alatt a multyple monitor suport hianyara?
Most ezert nem akarom vissya tenni a maverickset.. -
sweet122
tag
Most felment, már erről irok. Eddig a legutóbb is eljutott, csak újraindulásnál már nem sikerült. Esetleg valami ötlet, amivel tesztelhetném, vagy rájöhetnék, hogy mi a baj? Újrainditani már nem szeretném addig, amig nem biztos.
-
sweet122
tag
Koszi, megprobalom azt is es a pendriveot is, ha egyik se, akkor tenyleg repul a hazbol. Gondoltam majd beszerelem 10perc alatta, feltelepitem 20 perc alatt es elunk boldogan, ehhez kepest 2. napja szenvedek vele. Ennyi szivast nem er nekem, hogy "kicsit" gyorsabb legyen.
-
rjg
őstag
válasz
sweet122 #13866 üzenetére
Amikor SSD-t tettem a HDD helyére, akkor az internet recovery-vel ment fel a rendszer, de én is szívtam vele, mert nem hoztam létre a formázás után partíciót. Tedd meg, utána már jó eséllyel végig fog menni a telepítés. OSX-nél amúgy felesleges két partíciót létrehoznod.
-
Xero
nagyúr
-
sweet122
tag
Sikerült a feltelepités, inkább már a Mountain Liont raktam fel, mert az stabilabb. Először be is tudtam lépni, ott volt az új rendszer, gondoltam újrainditom, megnézem hogy oda bootol-e be, de vagy el se jut még az Alma logóig és szürke marad, vagy az Alma logó után újraindul és bootol inkább az eredeti OS X-ről. Már ott tartok, hogy visszarakom inkább az eredeti HDD-t és az SSD árából veszek egy külső vinyót, többet érek vele..
Lehet én csinálok rosszul valamit, de már nem tudok mit kitalálni, hogy jó legyen..
-
plejik
addikt
OS X mellé lejet valahogy Windowst telepíteni?? (virtual boxom van, de nem az igazi)...
-
sweet122
tag
Most egyebkent az SSD-t nem is latja a lemezkezeloben..
-
sweet122
tag
Indul, ha nincs, akkor semmi. Mi lehet a baj?
-
sweet122
tag
Nekem olyan bajom van, hogy beszereltem az SSD-t, formaztam, kozben a belso HDD-t hasznalom a rendszernek. Feltelepitettem Maverickset az SSD-re, de egyszeruen nem akar arrol indulni. Ha be van dugva a kulso vinyo, akkor alapbol az
-
-
Xero
nagyúr
válasz
OgKush #13844 üzenetére
Valóban nem, de az ilyesmit kb két pillanat megtalálni. Google harmadik találat mac boot menu-re.
-
-
OgKush
senior tag
Hogyan tudok feltenni régebbi verzót ? Most ez amavericks van fent, és a snowleo-t akarnám feltenni, de azt írja, hogy erről a verzióról nem lehet sl-t telepíteni, ha meg bootoláskor nyomom a cmd+r-t, akkor nem jön be semmi boot menü, csak kiadja a cd-t.
-
Totheground
addikt
-
Xero
nagyúr
válasz
Totheground #13839 üzenetére
10.8 és fölötte külső app kell hozzá: [link]
-
Totheground
addikt
Hol tudom azt állítani, hogy ha egy bizonyos tipusú "item" kerül a vágólapra, akkor az milyen interakciót váltson ki? Jelenleg, ha egy RSS linkre kattintok, az feldobja a Reeder-t, ami macen jelenleg használhatatlan, és egyébként is az esetek 99%-ában az utorrenthez szeretnék hozzáadni egy feedet. Egyeltalán lehet ezt állítani? Sem a Reederben sem az utorrentben semmilyen clipboard figyelési opciót nem láttam.
-
sweet122
tag
Köszi, igy már nagyjából megvan.
Másik kérdés: Ha SSD-re váltok, akkor hogy érdemes a biztonsági mentést átvinni? Jelenleg semmilyen biztonsági mentésem nincs, mivel nincs külső HDD-m. Arra gondoltam, hogy az SSD-n lenne a rendszer, a mostani belső 500GB vinyót átalakitanám külső HDD-nek és azon lehetnének a filmek, zenék, képek és lenne még egy plusz külső, amin a biztonsági mentések.
-
rjg
őstag
Félreértettelek. Ez viszont furcsa, mert az Android Névjegyzéke is egy darab vcard fájlba menti - és abból ROM csere után vissza is állítható - a kontaktokat. Ha a Névjegyzékből próbáltad, akkor most próbáld meg a Fájlokkal megnyitni, akkor elvileg felkínálja, hogy mivel nyissa meg; válaszd a Névjegyzéket. Ha így próbáltad volna, akkor próbálkozz a Névjegyzékben az importálással.
-
sweet122
tag
Hali!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy amikor megnyitom a Mac névjegyénél a Tárolót, hogy lássam, mennyi hely van még a vinyón, akkor ott az Egyéb alatt 180 GB-t ir. Az mit takar? Gondolom benne van a rendszer, de még mi? Csak azért fontos, mert most gondolkozom, hogy cserélek SSD-re, de igy nem merem megvenni a 128GB-ost.
Köszi előre is a választ.
-
rjg
őstag
Most megnéztem nálam végigmegy-e a folyamat és igen. 1648 db kontaktom van, ezeket egy darab 868 kb-os vcard fájlba tette, amibe a QuickLook-kal belenézve látszik az összes kontaktom, akinél van, annál a fénykép is. Próbálj meg egy repair permission-t és utána meg egyszer az exportot, hátha az segít.
-
Blaise
veterán
Ide is berakom, mert hasznos lehet:
Parallels Desktop 8, meg egy csomó más app együtt 50 dollár, 80 helyett! -
plejik
addikt
Nem tud valaki mac-re olyan szerkesztőprogramot mint windowson a CorelDraw??? Mert nekem eléggé kéne... Az ugyanis a régi mac es corel nem kompatibilis az újal.. :S:S Azt sem bánnám ha kezelné a régi .cdr fájlokat..
-
rjg
őstag
Akkor a teendőd a következő:
OSX-en Kontaktok - cmd+A (összes kijelölése) - Fájl menü - Exportálás - A Vcard elem exportálása
Megadod a helyet, ahová elmenti a vcard fájlt, azt a telefonra átmásolod és a Névjegyzékkel megnyitod.Ha nem zavar a felhő, akkor még egyszerűbb hozzárendelni a Kontaktokat a Gmail Címjegyzékébe (nálam így van) és akkor minden változás amit a gépen vagy a telefonon végzel, azonnal szinkronizálódik a másik eszközre is.
-
rjg
őstag
A Kies valóban egy kalap sz@r OSX alatt is. Mit szeretnél pontosan elérni? Ha a Samsungról akarod átmásolni, akkor a Névjegyzékben az exportálás paranccsal az összes kontaktot bemásolja egy vcard fájlba az sd gyökerébe, azt pedig mailben vagy bluetooth-on át tudod küldeni a gépre, azt pedig kezeli a Kontaktok.
-
Biztos akarsz kieselni os x alatt? Faterom advance s-ét majdnem brickeltük vele. Szerintem os x alatt az a progi egy ritka nagy hulladék. Szerencsére házon belül kerítettünk egy ősrégi msi windet és azzal megcsináltuk a frissítést, szerintem os x és win alá nem ugyanaz a csapat készíti a szoftvert. Az egyikben trollok dolgoznak
Ugyanez igaz volt a Blackberry Desktop-ra is, mac-en használhatatlan, win-en működött. -
cigam
titán
Vkinek megvan a Kies 1.5 telepítője? Samsung-tól már csak a 2.0-t lehet letölteni, az meg nem támogatja a c3300-at. Nem is értem miért kell kivenni a régebben már támogatott készülékeket
-
Alex91
félisten
Valaki tud Mac-re linux live cd-t?
-
-axxon-
tag
sikerült szereznem telepítőt, arról felment.
kösz mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- EAFC 26
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- War Thunder - MMO Combat Game
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen videókártyát?
- Lexus, Toyota topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest