Hirdetés
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz
roberto211
üzenetére
Most eddig mirol irkaltam itt

-
Alex91
félisten
válasz
roberto211
üzenetére
En a kendore fujok, es az Alu-t inkabb nem bantom
. -
-
Alex91
félisten
válasz
roberto211
üzenetére
Penny Marketes mikroszalas torlokendo a portalanitashoz. Az uveget meg ablaktisztitoval...
-
Alex91
félisten
válasz
roberto211
üzenetére
Eredetit vegyel, akar hasznaltan is...
-
roberto211
őstag
Hali. 5-6k.-ért érdemes ilyen billit venni imachez? Vagy inkább ne. ?

-
DanielK
addikt
Esetleg, ha valakinek még nincs pénze macre, annak javaslom ezt: Pear OS 5 (július 15-én jön ki a hivatalos).
Én win mellé teszem fel a nagy gépre, így olyan, mintha imacem lenne.
Más: a két fizetős ntfs progi közül melyik a jobb? A Tuxer vagy a Paragon?
-
roberto211
őstag
válasz
Phantomhive
üzenetére
Én meg úgy néz ki a launchpadra kattanok rá! .

-
Ragnar95
félisten
válasz
Solar_Wind
üzenetére
Nekem is, mondjuk szinte alig látom a desktopot, de ettől még bejön az a háttér nagyon

-
bmwk1200s
őstag
Volt szerencsém ma kipróbálni a Retina MacBookPro-t és azt kell mondjam tényleg pofás cucc.. nagyon könnyű ahhoz képest, amit vártam, a kijelző valóban elképesztő.. DE! még részletre meg is tudnám venni, de minek? A teljesítménye olyan brutális, sosem használnám ki és boot időben, gyári appok megnyitásában szinte észrevehetetlen kül. volt a 13as alap MacBook Airhez képest (mértem az időket
)
Nyilán profi alkalmazásoknál, esetleg játékoknál (mára eléggé kinőttem belőlük) biztosan kijönne a teljesítmény beli kül. eleve a komolyan GPU és CPU miatt..
Ami nagyon bejött még, hogy olyan tok... igazából két részes fekete műanyag védő alul, felül ami tiszta olyanná varázsolja mint a régi blackbook volt, ami nagyon bejött
Egy szó mint száz, minden mac érdeklődőnek ki kell próbálni, meg kell fogdosni a retinas gépet, de általános, félprofi használatra aligha ajánlható.. sokkal jobb az air! Szerintem!!!
Még annyi megjegyzés, hogy a retina gépen a hűtő nyílások baromi jól lettek tervezve, konkrétan keresni kell, hogy meglásd.. de akkor is jól néznek ki, mint valami sportkocsin a légbeömlők
, viszont érdekel, hogy egy kicsit porosabb helyen használva, mennyire szennyeződik a gép napi használat mellett.... majd az idő eldönti..
A ventilátorokat egyik gépnél sem hallottam még csak felbúgni sem.. az air is megkapta az új, halkabb ventiket. -
Phantomhive
aktív tag
válasz
M@trixfan
üzenetére
az nekem se jött át. szerintem nagyon kezdetleges megoldás még és kell neki pár év, mire használható lesz. mármint a Launchpad. akkor lesz jó, ha mac-re már nem fogunk telepíteni .dmg fájlból semmit, csak és kizárólag az AppStoreból --> értsd: eléggé "el iOS-esedik" (deszépszó) az OSX ahhoz, hogy igazán effektív legye. illetve szératartozék lesz majd iMac és Mac Pro gépekhez a magic trackpad, ahol gesztussal tudod megnyitni.
jelenleg kényelmetlen kattintani rá és nem is tudtam kitalálni olyan billkombót, amivel kényelmesen fel tudnám nyitni.mostanában inkább a spotlightra álltam rá.
-
M@trixfan
addikt
Technikailag lehetséges a dolog, egy Aliast kell létrehozni. Viszont tényleg csak szükséges esetben érdemes, akár az egész Applications nappát be lehet húzni a Dockba. Egyébként valamiért a launchpad-re nem kaptam rá.
-
Xero
nagyúr
válasz
roberto211
üzenetére
-
Alex91
félisten
válasz
roberto211
üzenetére
Más: Ikont az "asztalra" ki lehet tenni? És ha igen,hogy?
Mar megint Windowsos aggyal gondolkozol, igy nehez lesz...
-
Ragnar95
félisten
válasz
roberto211
üzenetére
Egyszerűen kihúzod az asztalra finderből, az a legegyszerűbb szerintem

-
xedos
addikt
válasz
roberto211
üzenetére
Én angol Snow Leot használok, ott make alias, majd oda rakod a keletkező "ikont" ahova akarod...
@-ot megtaláltad? az alt+Q -
roberto211
őstag
válasz
DanielK
üzenetére
Szerintem se fogom megbánni, legalábbis remélem
Az a baj de nem csak ebben a "témában" hanem mindennel, h túl lusta vagyok, meg nagyon hamar feladom. Ezért szoktak rám ordibálni h mindent hamar feladok. Aztán van olyan aki, orditja h csináld tovább, és akkor kénytelen vagy de van olyan aki lesz.r és "csinálj amit akarsz" szitu, vagy leszól.
MAgic mouse-t akarok, azt mindenképp szerzek hozzá meg egy billit , az nekem tök mindegy h vezetékes vagy nem.Milyen macbookot vettél? A számteches ismerősömnek ahogy mondtam ez a white van, igaz jópár éves szerintem az még "csak" a c2d-s de az is brutál gyors. SSD-t majd én ebbe akarok ha már megszoktam meg minden..
Más: Ikont az "asztalra" ki lehet tenni? És ha igen,hogy?
-
DanielK
addikt
válasz
roberto211
üzenetére
Hidd el nem bánod meg!

Én most odáig fajultam, hogy az új macbookomba az asztali gép ssdjét tettem. A lion meg most települ fel!
Kíváncsi leszek, hogy így milyen gyors lesz!
Ja és próbálj meg szerezni egy trackpadet vagy egy magic mouset hozzá. Élmény lesz!
-
roberto211
őstag
válasz
Phantomhive
üzenetére
Okés, lemezről sikerült minden királyul ment.

Lementem ide a számtechboltos ismerősömhöz, ... Vettem egy lemezt nála, és mondta h ne balódjak vele majd ő ki irja. Elővette a macbook white-ot, kiirta pikk-pakk ment minden, stb, hazajöttem feltelepitettem ez is simán ment. Tehát már kezdek rá jönni ilyen alap dolgokra.
Azt mondja ne adjam el, mert hülyeség, ő is kb 1hétig szenvedett mikor megvette a macbookját, azóta meg nem akar visszaállni
Na s megbeszéltem vele, h kedden ráér, lemegyek a számtechboltba s elmagyaráz ilyen alap dolgokat, tehát tanit egy pár dologra majd. Viszem imacet, aztán ott.
Tehát igy h mindenki mondja ne adjam el mert rohadt jó, meg most már ugye ő fog tanitani, igy lehet h rászánom magam s nem leszek lusta és belejövök.

-
roberto211
őstag
válasz
Phantomhive
üzenetére
Oks, akkor elrohanok lemezért aztán nekiállok.
-
Phantomhive
aktív tag
válasz
roberto211
üzenetére
igen, fel lehet.
ha kéri, akkor elméletileg skippelhető gond nélkül. -
Alex91
félisten
válasz
roberto211
üzenetére
De ha Alt-ot nyomtal, akkor se tudtad volna kivalasztani az OS X particiot bootolashoz? (Mondjuk most mar mindegy...)
-
roberto211
őstag
válasz
Ear001
üzenetére
Ha nem indult el az osx, hogy indítottam volna el a bootcamp et?
(#10654) Alex91 : alt-ot nyomva csak a segédprogramok jöttek be.\ De partícót nem enged törölni, de valahogy sikerült, h már felismer az osx telepítő, de a rohadt apple id miatt , nem tudom telepíteni. Csináltam apple id-t de mégsem engedi.... Ha lemezről csinálom és nem tölti le akkor ezt nem kéri?
-
Ear001
addikt
válasz
roberto211
üzenetére
Azért elmondom, hogy a Bootcamp partíció törléséhez annyit kellett volna tenned, hogy OS X alatt ismét elindítod a Bootcamp programot, az megkérdezi, mit szeretnél, újat feltenni, vagy a régit törölni, te kiválasztod, hogy a régit törölni, is voilá, eltűnteti. Na EZ a Mac.

-
tDr1v3r
veterán
válasz
roberto211
üzenetére
"Mondani lehet rám ezt meg azt, de különböző emberek vagyunj ahány ember annyi tipus, s nekem nem jött be...."
Alig 1 nap után ilyet kijelenteni? Na ne... ahogy mondtad meg kell szokni, de az meg nem nehéz, én mondom 1 hét és belerázódol.
Ha már ennyit küzdöttél érte, próbáld meg használni... pár nap után rá fogsz érezni a logikájára, onnét meg már egyenes az út a sikerhez. -
bmwk1200s
őstag
Az az érzésem, hogy jól éreztem én két dolgot is.
Elkapkodott döntés volt, illetve az emberek egy része azt hiszi, hogy a Mac-et gondolattal lehet irányítani.
Nem, ez is egy informatikai eszköz, ami rengeteg lehetőséget rejt magában.
Ismerek olyan embert, aki évek óta használja és bizony mai napig vannak pozitiv meglepetései mikor új dolgokat fedez fel a rendszerben.
De ehhez is idő kell, meg kell tanulni, rá kell érezni az ízére.
Nem mindenkinek való, ez tény. De előbb ismerkedni kellett volna vele, aztán vásárolni..
Sajnálom a dolgot, mert neked ez elég negativ élmény és ezt adod majd tovább a környezetednek, holott ez tiszta user fail... -
Atmo
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek egy apple mac pro 1.1 bővíthető lenne 2 magos porcikról 2x4magosra?
-
Xero
nagyúr
válasz
roberto211
üzenetére
Össze-vissza nyomkodsz mindent, minimális utána nézés vagy szakértelem nélkül.
Ha Windowson is hasonló mentalitással dolgozol, akkor ahhoz sem értesz. Pont.-Indítsd el a gépet az alt nyomva tartásával.
-Ha bejött a recovery partíció, akkor indítsd el a disk utilityt.
-Bal oldalon válaszd ki a lemezt.
-Középen nyomj rá a Partition fülre.
-A Partition Layout-nál válaszd ki a 1 Partition-t.
-A format legyen Mac OS Extended (Journaled) a név pedig tetszőleges.
-Az Options-ben válaszd ki a GUID Partition Table-t.
-Nyomj rá egy Apply-t.Ha kész mehetsz OS X-t telepíteni.
Legközelebb pedig, ha valami nem világos, ne kezdj el törölgetni, inkább olvass.
-
fPApi
őstag
válasz
roberto211
üzenetére
Letöröltél olyan dolgokat, amiről nem tudtad, hogy mi? Azt valóban meg lehet tenni fél perc alatt.
-
fPApi
őstag
válasz
roberto211
üzenetére
Ne haragudj, de ha ilyeneket csinálsz, akkor windows rendszerben sem lehetsz nagyon profi......
Kezdem azt hinni, hogy tényleg jobb, ha (f)eladod... -
Alex91
félisten
válasz
roberto211
üzenetére
Particiot torolj, ne a particio tartalmat...
-
roberto211
őstag
válasz
Alex91
üzenetére
Na de értem, de a lemezkezelőben ott van törlés de ugyanúgy kettőt lát a osx telepítő, hiába nyomok rá a törlésre. Annyit értem el vele h egy op rendszer sincs rajta.
(#10639) Blaise: Pc-n midig utána néztem mindennek, még egy 20ezer foriintos vidikarinak is, ennél nem tudom h volt.
-
xedos
addikt
válasz
roberto211
üzenetére
-
Alex91
félisten
válasz
roberto211
üzenetére
Hmm, mindig ez van, csinalnak bootcamp particiot, aztan meg rajonnek, hogy nekik csak egy particio kell... Amugy nem lehetett kivalasztani az osx-es particiot? Lehet, hogy siman elindult volna...
Hat, most jol belekeveredtel, csinalod itt magadnak a gondot
.Menuben diskutility, azzal a ket particiot torolni, egyet letrehozni, masok majd elmondjak, hogy milyen particios tablaval, es utana arra feltenni a az osx-et. Legalabb lesz egy szuz rendszered...
-
Blaise
veterán
válasz
Solar_Wind
üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy egy józan gondolkodású ember egy pár ezer Ft-os perifériánál is alaposan utánaolvas vásárlás előtt a dolgoknak, nemhogy egy ilyen gép esetén.
-
Solar_Wind
senior tag
válasz
roberto211
üzenetére
Micsoda dráma szakkör van itt...
-
roberto211
őstag
NA nyomkodtam az alt billentyűt, bejött a "segédprogramok" .. Először mind a két lemez zárolva volt a telepítő azt írta ki. Aztán volt 2 partício ugye. Az egyik wines, a másik mac. Sikerült letörölnöm a win-t róla, de a macet is. De az a baj h 2partício van. És h lehet olyat csinálni h csak 1 legyen? Mert van egy 90gb-os meg egy 400körüli, És ezt hogy lehet , h a kettőböl egy legyen? Tehát ne 400+90 hanem 490 legyen?
Más: Tény h lusta vagyok, ezt nem is tagadom. De te is megérted h végre eljussak egy kezdő felhasználói "szinthez" nem akarok hónapokat várni.. Mert nem... De ezt már mondtam. Sajnos.
-
-
Xero
nagyúr
válasz
roberto211
üzenetére
Miért kéne letölteni?
Indulásnál nyomva tartod az option-t (alt) és kiválasztod a recovery partíciót, ha nem indulna el az OS X.Sajnos úgy érzem a döntésed elhamarkodott volt kissé és érzek egy jó adag lustaságot is a dolog mögött. Ha valóban érdekelne a dolog, akkor némi utána olvasás után már nem lennének ilyen problémáid.
A mostani gond is kb 1 perces: [link]
(#10632) Alex91: Rosszul látod. Semmi gond nincsen a boot camp-el, ha az ember megjegyzi, azt a bizonyos option gomb nyomást indulásnál.
-
fPApi
őstag
válasz
roberto211
üzenetére
Ez a kérdés annyira alap, hogy azt jelzi, hogy minimálisan sem nézel utána a dolgoknak. Az a baj, hogy azért a két oprendszer különbözik annyira, hogy csak úgy nem lehet áttérni. Ha nem vagy hajlandó legalább az alapoknak utánanézni, akkor tényleg nem fog menni!
-
fPApi
őstag
válasz
roberto211
üzenetére
Ha rendesen fölment a bootcamp (és ha elindul a win, akkor igen), akkor nem lehet gond. Próbáltad már, hogy indításkor, amikor meghallod az indító hangot nyomod folyamatosan az alt billentyűt? Mi történik, mit látsz?
-
Alex91
félisten
válasz
roberto211
üzenetére
Alt gombot nyomd indulasnal, es tedd vissza recovery particiobol...
Bar ez a BootCamp rossz huzas volt... Remeljuk nem kutyult ossze mindent.
-
roberto211
őstag
válasz
Phantomhive
üzenetére
Elmondtam .
nkább azt modjátok meg légyszíves h , mac osx et ha letöltök, akkor ki írom cd-re, simán bebootolom és megy fel?
-
Phantomhive
aktív tag
válasz
roberto211
üzenetére
mesélj már légyszíves a dologról. mármint hogy mi nem tetszik, mi okoz fejtörést, mi az, amire nem tudsz átállni pár nap alatt? máshol van a kukac meg ilyenek?
annyira kézenfekvő az egész a rendszer belövésétől egészen életed végéig, hogy arra nehéz szavakat írni
ha nagyon nem megy magadtól, akkor olvass el ilyen kezdő ismertetőket, hátha csak az alapokkal van gond. 1-2 hét alatt biztos, hogy nem fog veszíteni az értékéből.
én ilyen esetről még nem is hallottam korábban
-
Alex91
félisten
válasz
roberto211
üzenetére
Nem mondtam, hogy virtualis gepet csinalj! Plane, ha csak "lopott" Wined van...
Es latod, mar van baja, elrontottad!

-
Alex91
félisten
válasz
roberto211
üzenetére
Na, ki vele, mi a baja a gepnek?

-
roberto211
őstag
Tényleg mindenkinek köszi a segítséget, rendesek vagytok segítőkészek,stb. De! Hiába h egy nap. Nem tetszik ez a mac nekem. Elismerem jó meg, tényleg mindent elmondhati róla de nem nekem találták ki.. Sajnos vagy nem sajnos. Én megszoktam a win-t, szerettem is, ki akartam próbálni a macet, mert brutál jókat írnak róla de megszívtam
Mondani lehet rám ezt meg azt, de különböző emberek vagyunj ahány ember annyi tipus, s nekem nem jött be.... Tehát úgy döntöttem eladom, amennyiért vettem max egy nagyon kicsit engedek belőle. Nem az én idegeimnek találták ki ezt az osx-et ha megszokja azember elhiszem h mindennapos használatra a legjobb, de ahhoz megkell szokni. És vagy sikerül vagy nem. Tehát akinek kell az imacem az írjon nyugodtan..
Sajnálom .. -
fPApi
őstag
válasz
roberto211
üzenetére
Még egy:
http://www.macvaltoztam.hu/bootcamp/
Itt meg van egy oktató videó:
http://store.apple.com/hu/browse/campaigns/new_to_mac -
fPApi
őstag
válasz
roberto211
üzenetére
Itt például van egy részletesebb (bár, ahogy nézem, nem túl friss) ismertető:
http://wiki.beszeljukmac.com/mediawiki/index.php/Boot_CampDe mondom: google és fórumban kérdezés, mi nem tudjuk kitalálni, hogy milyen kérdéseid fognak felmerülni! Ne azt kérdezd, hogy van-e ismertető, hanem kezd el keresni, olvasni, kezd el csinálni, és ha konkrét gond van, akkor kérdezz!
-
fPApi
őstag
válasz
Alex91
üzenetére
Szegény embert belehajszoljátok egy olyan alagútba, ahonnan majd nem tud kijönni. Nagyon jó a virtuális gép, de mivel itt az a lényeg, hogy legyen egy megszokott windows, jobb a bootcamp, mert a virtuális gép esetében előfordulhatnak olyan megszokott programok, melyek nem mennek megfelelően, arról nem is beszélve, hogy egy virtuális gép telepítése sem olyan egyszerű annak, aki még ilyet nem csinált.
-
fPApi
őstag
válasz
roberto211
üzenetére
Azt tudd, hogy a MacTértem inkább egy könnyed olvasnivaló a MAC-es életérzésről és egy kezdő MAC-as gondjairól, mint oktató könyv.
Anyagot nem tudok javasolni, mert én is mindig a felmerült problémára kerestem választ (google, fórumok). Volt, hogy jó sokáig tartott, de nem adtam fel (ahogy írtam, ha nem ment, akkor visszatértem a win-hez, majd később folytattam).
Mindenképp legyen 1-2 olyan könyv a közelben, ami tartalmazza az alapokat (pl. telepítés). Az internetes anyagokkal az a gond, hogy általában nem teljes körűen taglalnak egy témát, így sokszor több kérdést felvetnek, mint amennyit megoldanak, míg egy alap könyv végigmegy az alapokon. Azt javaslom, hogy kezdj egy könyvesboltban, ill. apple márkaboltban! -
Alex91
félisten
válasz
roberto211
üzenetére
En meg mindig azt mondom, hogy virtualis gepre tegyel eloszor win-t! Ugyse fog kelleni! Virtualbox letolt, win ra felnyom. Eleg egy xp is...
-
xedos
addikt
válasz
roberto211
üzenetére
Miért kéne letöltened?
Bootcamp eleve rajta van a gépem. Utilityk között megtalálod. Ha van frissebb, akkor updateli magát. -
Xero
nagyúr
válasz
roberto211
üzenetére
'98-ban ültem le először egy PowerMac G3 B&W elé. Elég szokatlan volt és nem tudtam otthonosan mozogni, de már akkor megfogott a kialakítás. Rá két-három évvel lett egy iMac-em, majd kicsivel később egy használt PowerMac G4-em.
Egészen 2005-ig párhuzamosan használtam pc-kkel, de nem éreztem, hogy nem tudnék hozzászokni. Amikor 2005-ben megvettem az iBookomat, akkor végleg megszűnt a PC-k első számú gépként történő használata.Persze én sok féle rendszert használok nap mint nap (OS X, Win, AIX, Debian) így nem igazán okozott sosem gondot átszokni, viszont hétköznapi használatra az OS X-nél kényelmesebbet nem is tudnék elképzelni.
Adj időt neki és olvass-olvass. Nem fogod úgy használni egy nap alatt mint a Windowst.

-
roberto211
őstag
Ezek közül melyiket kell letöltenem? Link
-
roberto211
őstag
Köszi, ezt jó hallani!
Akkor bízok benne h én is megszokom a macet, s minden ok lesz. Ezt a mactértemet akkor mindenképp megveszem majd, szerintem is jobb először az elméletet tisztázni mint a gyakorlatot. Abba tudsz segíteni, vagy van valahol valami kis leírás, h majd ha kell h kell újratelepíteni az osx-et? -
fPApi
őstag
válasz
roberto211
üzenetére
Én kb. 20 éves windows-os élet után így csináltam (nekem is voltak olyan napjaim az elején, hogy azonnal kidobom):
- vettem könyvet (MacTértem, meg egyet az osx-ről, a címére más nem emlékszem), nekem könnyebb volt papíron olvasni, mint a gépen,
- olvasgattam a fórumokat is persze,
- azonnal felraktam egy win-t,
- néhány nap alatt lecseréltem az egeret egy trackpad-re, nekem az jobban bejött,
- ha valami nem ment, indítottam a win-t, nem kínlódtam (volt olyan nap, amikor csak a win ment, akkor indítottam az osx-et, amikor volt kedvem próbálkozni),
- szerintem eltelt vagy két hónap, mire többet használtam az osx-et, mint a win-t,
- kb. fél év után megszüntettem a bootcamp-es wint, azóta csak virtuálisan van, szükség esetére (most kb. hetente egyszer, kétszer indítok win-t),
- jelenleg el nem tudnám képzelni, hogy véglegesen visszatérjek a win-re, sőt a meglévő pc-k mac-esítése is fölmerült bennem.
Szóval kitartás és fokozatosság! Arra is gondolj, hogy nagy eséllyel csak veszteséggel tudsz megszabadulni a géptől! -
sp@rtan
senior tag
válasz
DanielK
üzenetére
"You were more than 16 000 helping us on our Apple quest to get the VoIP privilege. We can’t thank you enough for your support. Unfortunately, Apple has confirmed that they are not willing to do any exception to the rule and that Sparrow will NOT be granted with the privilege.
This means we’ll have to do Push on our side and that it will be integrated as a yearly subscription into Sparrow’s future update."Ez az utolsó információ a blogjukról. De nekem nem is hiányzik, Mail.appban be van állítva hogy zenéljen ha jön levél, azt napközben hallom, vagy látom a gépen. Reggelente meg elindítom az appot, hogy jött-e új levél.
-
sp@rtan
senior tag
válasz
DanielK
üzenetére
Én sokkal jobban szeretem, mint a Mailt. Egyrészt a Gmail-es címkéket nagyon szépen kezeli, másrészt sokkal kisebb mint a Mail. Nekem a desktopra ki van rakva a Twitter, Sparrow, Reminders + általában egy chat ablak. Meg nekem az egész felület jobban tetszik, egyszerűbb, letisztultabb.
De App Storeban van free változat, ami ugyanaz mint a teljes, csak van benne egy reklám. Én is ezt használom.
-
sp@rtan
senior tag
Omg.....

-
roberto211
őstag
válasz
Nyugdíjas
üzenetére
Most már kezd megtetszeni az imac.
Komolyan mondom. Lehet a beborult idő miatt volt, h levoltam törve,s nem tetszett- Vagy az is lehet h átmeneti hangulatváltozásom volt és depressziós vagyok. Elmegyek majd pszichológushoz. 
(#10602) Nyugdíjas : Mehetünk közös útvonalon ha gondolod.

-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
roberto211
üzenetére
Ha az autóvezetést is igy intézed, akkor remélem nem lezs közös útvonalunk

-
roberto211
őstag
válasz
roberto211
üzenetére
Találok egyébként valahol ilyen "quick guide" féleséget hogy,hogy lehet újratelepíteni az osx-et. ? Ha netán kell majd?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel passzív csúcsgép: 4,7 GHz Intel i7 1255U, 10 mag / 12 szál barebone
- Humble szökevények 500-2500Ft
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- Gamer PC-AMD Ryzen 5 7500X3D/ Asus RX 9060 XT 16GB/ B650M / DDR5 / Gen4 M.2 NVMe SSD - Garanciás
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.
És ablaktisztitot te milyet használsz? Cif-et?
Olvasni az NTFS-t is olvassa a Mac

Amúgy nem. De sokáig volt. Szeretem azt a képet. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

TigerCat