- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Apple asztali gépek
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Azt is érdemes átgondolni, hogy majd ki fogja megvenni a gépedet amikor fejleszteni szeretnél. A helyedben én inkább használnám a gépet tovább és gyűjtenék a következőre. Szinte biztos a képek alapján, hogy be van ragasztva a proci. Nincs kizárva, hogy ki lehet szedni, de én sem vennék buherált MacBook-ot használtan. Időben ugyan később, de bukni fogsz eladáskor szerintem rendesen. Ráadásul mindezt egy egy Late 2011 gépnél...
-
Fr3eWar
őstag
Nem lehet. Egyértelműen látszik a képek alapján. De rákeresve is írják hogy forrasztva van.
Illetve ezek ellenére is szinte kizártnak tartom hogy működne, mivel a régebbi 1155-ös alaplapok pc-k esetén is csak bios frissítés után eszik meg hivatalosan az ivy procikat. Amit nem hiszem hogy mac esetén tudnál frissíteni. -
Nyugdíjas
nagyúr
Pont nemtudom eldönteni, hogy socketes-e. Talán...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett PC eladó!/4060Ti/5600G/16GB/500GB
- Apple iMAC 24" M3 8/256 Green
- iMac27 5K, 2019, 3,7GHz, 1TB SSD, 32GB RAM, 8GB video - HIBÁTLAN - erősebbik kivitel
- ASUS ROG STRIX B450-F GAMING II Alaplap + AMD Ryzen 7 5700X3D
- Dell EqualLogic PS4210E (SAN) szerver, 12x SAS 6TB tároló, két PSU, két vezérlő kártya, RAID, iSCSI
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest