Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
EXCLUSIVE: Erling Haaland is being paid close to £900,000-a-week at Manchester City. Prolific Norwegian is on a basic salary in line with club's top earners but 'almost guaranteed' bonuses make him by far PL's top earner. [link]
-
mephi666
nagyúr
válasz
perempe #171897 üzenetére
...nem vagyok fradi drukker, de ott van a mezen a magyar zászló, kinek szurkolnék?
...másik oldalon is akad légiós bőven: valószínű ennek a Kangának se Negrovics a másik neve
Ui: amúgy hétvégén a KTE mutatta meg, hogy csóró, 90%ban magyar csapat képes megverni a címvédőt...
-
perempe
veterán
válasz
mephi666 #171883 üzenetére
Hogy tudtok ezeknek szurkolni? Nem magyarok, még csak nem is fehérek általában.
Kb. annyira tudok azonosulni, mint a Nope c. film sztárjaival (fekete cowboyok).A '90-es évek Fradijaiban is volt egy-egy légiós, de zömében magyar volt a csapat.
A Qarabag és a Pilzen lenne a következő szint, amit jó lenne elérni. Jó hazai játékos nélkül ezt nem lehet, nincs igazi siker.Legközelebb megkérdezem ezt vonaton is, ha találkozom szurkolókkal.
---
Járok olyan zenekar koncertjeire, ahol szintén játszanak 'légiósok', de csak 'pár posztra kellett igazolni', az arányok ott is a '90-es évek Fradiját idézik... -
mephi666
nagyúr
...bejön Marquinhos, mert ez márkínos...
-
LyonnaisFan1
őstag
A Kanga ezt, mint a lonak.
-
sh4d0w
félisten
Ez azert mar kinos.
-
hobizoli
nagyúr
....4
-
válasz
Redneck #171886 üzenetére
Dehogy vagyunk. De azt csak nem mondhatják, hogy rossz napot fogott ki mindenki, esélytelen a fordítás, kapcsoljanak el nyugodtan másik csatornára.
Sajnos karcsú a védelem, egyébként sem vagyunk ott combosak, de így most végképp.Nagyon rosszkor jött a válogatott szünet, illetve fáradtan/sérülten érkeztek vissza onnan jó néhányan. S jó pár játékost meg totál feleslegesen vittek el, lásd Zaki, Mmaee,...
-
-
hobizoli
nagyúr
3:0...
-
Redneck
nagyúr
válasz
Peterhappy #171884 üzenetére
Pedig a stúdió szerint "meccsben vagyunk". Biztos szó szerint értették, a találkozóból valóban van egy félidő, de amúgy nem tudom mit néznek. Lagymatag szar, egy nem túl veretes Zvezda ellen, akiket simán lehetne ütni, ha nem ez a töketlen gyalázat menne a pályán. A védelem ma is nagyon gyenge, pedig Kovacevic és Civic az objektum közelében sincs.
Ha a United megég Cipruson, teljes lesz az estém.
Szerk:
Közben ott is a harmadik, megyek is inkább Forzázni. A United legalább egyenlített. -
Gyengék vagyunk, a baj hogy a hármasból ez a leggyengébb csapat - és nem papíron, hanem a látottak alapján. A tiziért kár, szerintem szabálytalan volt a csatár, nem lett volna szabad befújni.
Onnantól kezdve meg nem X+kontrázás, lassú építkezés volt a menü - és hamar jött a második.Eddig is úgy éreztem, hogy szélsőhátvédben vagyunk a leggyengébbek, nem ma fog megváltozni a véleményem...
-
mephi666
nagyúr
...na mi a pék? míg ismételgették a tizit, 2-0
-
Redneck
nagyúr
Kár a tizenegyesért de egyértelmű volt, hogy be fogja fújni. Közben még 1. Pedig nem egy nagy foci amit tolnak...
A United meg ég Nicosiában.
-
hobizoli
nagyúr
baze... 2:0
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #171878 üzenetére
a "bé" jelentése a nevében: balfék
ui: nem úgy volt a bömböldés esetből kifolyólag, hogy kézre fejelt labda nem büntető?
-
nem gondoltam volna hogy valaha is Bé ifj.knézi szinten fog iritálni
-
sh4d0w
félisten
Azert ez a bunteto eleg konnyu szivvel lett befujva...
-
atee_13
őstag
válasz
Peterhappy #171872 üzenetére
ilyen nem lesz a "csicskamédiában"
-
sh4d0w
félisten
válasz
Peterhappy #171873 üzenetére
Vazze
-
cyberkind
félisten
válasz
Peterhappy #171872 üzenetére
Pénz mindenek felett!
-
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #171869 üzenetére
hát nem egy Platini, az biztos...
-
venember83
nagyúr
válasz
Tibiajax #171862 üzenetére
A meccset nem láttam családi okokból, úgyhogy nem érzem magam megfelelő embernek arra, hogy alaposabban megválaszoljam ezt a kérdést. A többi csoportmeccs alapján azonban annyit tudok mondani, elindult a Juve az Európa Liga felé. Csak így tovább.
Ez a nyikhaj meg remélhetőleg nyáron eltakarodik. Évekig évi 1-2 meccstől eltekintve semmi, idén meg vb előtt összekapja magát, hogy Didier megkönyörüljön rajta. Gerinctelen zsoldos. Boldogítson mást jövőre.
-
sh4d0w
félisten
válasz
grizlisandor #171867 üzenetére
A Chelsea meg hiába ment át, találtak egy gólt, de meddő volt a mezőnyfölény.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Soulfly842 #171858 üzenetére
Nem ismerem a Milán keretét, kommentátor szerint sok sérült játékos van. Nálunk meg nagy vonalakban Kante.
(#171859) sh4d0w:
Az első fél órában egy Leao solón kívül nem jött át a félpályán a Milán. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder #171865 üzenetére
..hozzá a kaóla meg ott lesz majd az asztalon úgyis
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #171863 üzenetére
hirtelen világsztár leáóó benneteket meg fog szoptatni, ne legyenek kétségeid effelől
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #171861 üzenetére
nem nagyon látlak röpködni, meg madarakat fogdosni téged, megmondom őszintén.. pedig nagyon elindult a juventus felfelé most! bajnoki, majd most egy nemzetközi kupa-siker is.... el vagytok halmozva. felvillant a fény az alagútban?
-
venember83
nagyúr
válasz
DeathAdder #171854 üzenetére
Jó esetben jövő őszre felépülhet teljesen, s max. formában visszatérhet.
-
sh4d0w
félisten
válasz
grizlisandor #171856 üzenetére
Az első félidőben két rendkívül gyenge csapat próbált focizni. A második félidőben a Chelsea feljavult, a Milan meg maradt ott, ahol volt ..
-
Soulfly842
addikt
válasz
grizlisandor #171856 üzenetére
A kis Milányunkat szerencsére szépen elkalapálta tegnap a Chelsea!
Remélem visszatér a BL-ben a BL győztes forma
Összességében nem igazoltak rosszul, csak kellett egy kis idő, amire ez így összeáll. Remélem belehúznak mindenhol
Sterling szerintem lesz még jócskán jobb is!
-
mephi666
nagyúr
szembejött egy válogatás a sokat ekézett Millwall FC szurkolóinak hétköznapjairól... nagyon jól átjön a képek hangulata
-
grizlisandor
veterán
Jó utat Milan!
Leao próbálta kikaparni a gesztenyét, de nem talált társakat hozzá, mert Krunics a ziccert inkább kihagyta!
Potter átállt 3 védőre, jó volt a csapat, Sterling gyenge volt az eddigi meccseihez képest. Remélem látta a mester, hogy milyen jó mikor Zsombi a padon van, vicces volt, hogy becserélték és megkapta a csk szalagot. -
Soulfly842
addikt
válasz
DeathAdder #171854 üzenetére
-
gula ACL, így valószínűleg vége a szezonjának
-
reece james > taa egészen egyértelmű
-
mephi666
nagyúr
...na ez a Tomori... az a másik neve, hogy Fikayo... hát ez a fika mégsem jó
-
mephi666
nagyúr
...ennek a James-nek meg rókázott valaki egy kis finomfőzeléket a hajába?
-
Datsyuk
aktív tag
Uhh... ha ezt Mouki belövi akkor lehet a forduló gólja. Kár érte
[link] -
atee_13
őstag
Azert a milannak sem kell a szomszedba menni a kihagyott ordito ziccerert
-
Ringman
félisten
Erling Haaland has now scored more Champions League goals than Rivaldo (27) and Luis Suárez (27). Haaland has 28 in 22 games.
-
mephi666
nagyúr
...ezt eddig nem is hallottam, hogy Potter esélyes volt Szószgét posztjára is... azt azért megnéztem volna
így viszont neki maradhat a vb, hogy villantson egy terített betlit 3 ásszal a kézben
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #171842 üzenetére
...veri őket ostorral, abból nyelvtudás nélkül is ért mindenki?
...nézem ezt a cselszki-Milant: Origi, Gallagher padon... Milannál meg mi van Menyával, hogy a román véd helyette? (...volt is már egy szép fogása)
Ui: ezt a Pioli-t milyen polcon kezelik, hogy kb sehol nem hallani róla, közben meg nem játszat csúnya játékot ezzel a Milannal, aminek a mostani messze nem a legerősebb kerete?
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #171840 üzenetére
dél-amerikában spanyol+portugál a 2 legelterjedtebb nyelv... a 'pool meg kb dél-amerikai válogatott, gondolom tudnak neki sokat segíteni a csapattársak is
csak hát ez sem módi, hogy "majd valaki mindig fordít annak a hülyének, aki lusta nyelvet tanulni"
-
válasz
Tibiajax #171838 üzenetére
jó kérdés, általában megfelelő korlátok közé helyezve csak a legfontosabb és legminimálisabb információkkal terhelik őket, amíg azok automatizmussá nem válnak, azt meg tolmáccsal is megtanulják (bár a másodedző beszéli a portugált), de akkor sem lehet teljes a kép ha az edző folyamatosan kommunikál de ő semmit nem ért meg belőle. kurvaszar lehet. afrikai az még megtanulja mert ha nem hottentotta akkor francia akik könnyebben megtanulják az angolt, ami a latin anyanyelvűeknek elvileg kurvanehéz
amúgy meg van akinek angol az anyanyelve, és egész pályafutásában SAF volt az edzője, mégis képes annyira vakon lenni a focival mint pl. gary neville
-
Ringman
félisten
válasz
DeathAdder #171835 üzenetére
jó, akkor az összefoglaló alapján szarabb first touchban, mint lukaku
--
mint kleinheisler, akit elzavartak németországból, mert nem tudott megtanulni németül kb semmitbarca ellen mondjuk dzeko helyett kb bárki beállhatott volna, aki gyorsabb, de nem volt senki más.
engem speciel nem zavarnak ezek a meccsek, de tibivel ellentétben mourinhotól sem fáztam, sőt. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
ezt amúgy se tudtam én se.. mi a helyzet ilyenkor ezekkel az afrikai, meg fél-amerikai meg más egzotikus lókötőkkel, akiket hirtelen a hülye esős albionba szállítanak? mi történik az edzésen, a megbeszéléseken? kap mindegyik tolmácsot, h értse egyáltalán, amit pofáznak nekik inglisül?
-
grizlisandor
veterán
válasz
Bezzeg a Benficában mindent értettem a csapatmegbeszéléseken, úgy hiányzik nekem!
-
mephi666
nagyúr
válasz
...tanuljon meg Klopp uruk-hai-ul, hogy szót értsen vele
-
bagyulajuve
addikt
kis gól is gól
Szoboszlaiajjaj
kár érte
no de legalább gólpassz
-
válasz
atee_13 #171817 üzenetére
általában 442-ben védekeznek már elég régóta
ANK óta gyengébb sala, tavaly az ősze csúcs volt. én nem hosszabbítottam volna vele, nem is kedveltem soha, de attól még mindig top játékosnak tartottam
(#171822) atee_13 - nem is értem, mást vártak egy urutól?
az ibériai félszigettől sosem lett volna szabad tovább mennie
-
cyberkind
félisten
Csabi Alonzó is belekezd a nyugdíjas éveibe (edzősködés)?
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #171829 üzenetére
úgy olvastam, hogy félrelépett és a térde megnyekkent
-
Soulfly842
addikt
Mi történt Gulácsival? 13. percben le kellett cserélni
-
Haaland úgy tűnik hamarabb lesz aranylabdás mint Mbappé. Nem feltétlenül azért, mert tehetségesebb lenne, de olyan csapatban és bajnokságban van, ahol erre lehetőség adódik.
Azt tegyük hozzá, hogy ez a City annyira jó helyzetkialakításban, hogy ha egy fát tennének az ellenfél kapuja közelébe, arról is bepattanna annyiszor hogy a góllövőlista elején tudna lenni, a csapattársaknak köszönhetően. De Haaland még ezt is megduplázza, a számok magukért beszélnek.
-
mephi666
nagyúr
-
atee_13
őstag
-
atee_13
őstag
DeathAdder - > A Liverpool rekordigazolása nem érti Klopp szavait
Hátha jobban a szívedbe zárod
-
BenHans
addikt
válasz
venember83 #171810 üzenetére
A Milan, az Inter és a Roma még nem nyert a Juve ellen Orsatoval. Amúgy meg van fiatalkori fotó róla juve cuccban.
De ettől függetlenül egy retardált aki a kijáróban kép és hangfelvétel mellett diskurál arról hogy nem lehet büntetőnél előnyszabályt ítélni, tehát fingja nincs a szabályról. (Cristante kérdezte a döntéséről, majd fogta is a fejét pár ember.) -
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #171812 üzenetére
TAA már előző szezon végén is oda helyezkedett támadások jórészén akkor meg Darwin a kanyarban se volt.
Változott a szerepköre ok, én tegnap mondjuk védekezésben látni véltem 442 is támadásra azért visszamasíroztak 3 emberre elől. De nyilván ez ennek a meccsnek szólt. Nem hiszem, h gyakran lesz ilyen "4csatáros" felállás.
De előző szezonban is ugyan ilyen gyenge volt Salah csak akkor több volt a mák, az elé pattanó labdák, szarul eltalált lövés ami becsorgott, sok tizi és ilyesmik, akkor sem vert meg már szinte senki 1v1 ben. Most a 38 PL meccs számtalan helyzetéből lehet be tudsz dobni 1-2 amikor összejött neki valami, de az ért a "végtelen" -2 az gyakorlatban "végtelen" marad.
Úgyhogy szerintem nincs változás, mármint abban az értelemben amire te célzol ami változott az a mázlifaktora, szerintem.Darwin viszont nem csak az, h nem jött be, de abban sem vagyok teljesen biztos, h fejben PL szint. Tegnap is megint hozzákezdett "kakaskodni" ellen 16 belül gyorsan akart indítani még lökdösés is lett belőle, ha nem megy oda a spori benne lehetett volna egy piros megint.
De valid hozzáadott értékben Sala se hasznosabb és szerintem az eddigi szezonokban is inkább a szerencsés pálfordulásoknak köszönhette a szép számokat.
-
válasz
Ringman #171811 üzenetére
Ez volt a tipikus meccs, hogy hiába a top center, ha nem megy a megbontás, akkor baxhatják.
Az ilyen meccseken jönnek ki pl. Dembelé hiányosságai.A csúcs Bárka is csak Messiék miatt tudott működni, de az ilyen meccseken még nekik is csak 60-70%-os lehetett az arányuk, hogy sikerrel jártak.
-
Ringman
félisten
válasz
DeathAdder #171812 üzenetére
ennyire szar?
esetleg majd kölcsönveszi az inter
-
válasz
atee_13 #171807 üzenetére
pedig más magyarázat nincs arra hogy miért változott ekkorát idénre, és valószínűleg egész nyári alapozás arra ment rá hogy megpróbáljanak átállni egy olyan játékra amiben egy kilences van akit meg kell tanulni kiszolgálni. más szerepek is megváltoztak pl. taa halfspaceben rohangál, ahol korábban henderson sepregetett így nem ő adja a szélességet, hanem salah, de ő tükörszélsőként súlytalan, bár shot creating actionban előrelépett, azért elég egyértelmű hogy változott a szerepköre
idővel lehet rájönnek hogy ez a kilences egy bohóc és kár rá építeni, valami már látszott tegnap is, mert inkább mozogta szét magát, és csinálta a helyet
-
venember83
nagyúr
válasz
Tibiajax #171804 üzenetére
Nem, be sem kapcsoltam a tévét tegnap. Mennek ezek a meccsek nélkülem is gond nélkül, semmi szükség rám a tévé előtt.
A topik játékvezető konzulensét kérdezném, hogy ez most kinek jó/kinek rossz?
Milan - Juve will be entrusted to the management of Daniele Orsato. Assistants Carbone and Giallatini, fourth official Fabbri, at Var Chiffi and Marini.
-
Ringman
félisten
válasz
DeathAdder #171806 üzenetére
shot conversion rate: 2nd - nincs felesleges passzolgatás
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #171802 üzenetére
-
passes into final third, magic
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #171788 üzenetére
-
cyberkind
félisten
Őőőőő izé, hol volt tegnap (is) Lewandoski?
-
válasz
atee_13 #171793 üzenetére
nincs formában, nem tetszik hogy új szerepköre van a szezon elejétől hála az új kilencesnek. korábban tőle várták a gólt, erre most megkapja a nagy szerződést és vonalra van ragasztva, leginkább előkészítőként funkcionál, de öreg is már oda, mert szerintem veszített a robbanékonyságából is, cselezést kár eröltetni, mint cé az elmúlt 5 évben.. már nem olyan gyors hogy ezeket megtudja csinálni, mégis próbálkozik vele
illetve sokkal több helyen ér labdához, és taa után legtöbb lövést előkészítő akció az övé, ligaszinten is top5, ami jó csak nem ezt várja senki a legjobban fizetett játékosától, amúgy grilis ebben a legjobb, csak hát furcsa hogy őt is ezért vették annyi pénzért
de legalább ott vannak gólvágók
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- Elektromos cigaretta 🔞
- EAFC 25
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával