- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Modding és elektronikai kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
még majd a 40 pont se lesz meg a két rom csapatnak
-
DeathAdder
veterán
gerrard song, aztán kifütyülik h lelép frankó csapatába. az én lipsi csapatom
-
DeathAdder
veterán
utd EL-ben 35 gólos, PL-ben 42, két fordulóval a vége előtt
-
DeathAdder
veterán
válasz
grizlisandor #226983 üzenetére
lehet rosszabb is. pl a betis ellen bukni a toalettligát
-
DeathAdder
veterán
válasz
grizlisandor #226961 üzenetére
Arsenal BL győzelem + Arsenal 5. hely esetén lett volna olyan forgatókönyv hogy 7-en indulhattak volna
-
DeathAdder
veterán
válasz
Soulfly842 #226922 üzenetére
dehát könnyezni kéne a meghatottságtól hogy 1,5 év helyett 2,5 évig maradt leverkusenben
-
DeathAdder
veterán
válasz
Creative997 #226901 üzenetére
-
DeathAdder
veterán
válasz
atee_13 #226894 üzenetére
Moratti olajmágnás, talán alatta volt az inter a legsikeresebb
ott volt a Cragnotti, Berlusconi, Moratti időszak amikor az olasz fodball a csúcson volt, és amire olyan nosztalgikusan gondolnak vissza.. lehet a szitire is így fognak 20 év múlva
igazából az önmagukat fenntartani képes tőkés társaságok által sikeresen működtetett klubmodell eléggé idegen a dígóktól. ez a mostani inter kimondottan szimpi hogy olyan játékoskkal amit a crystal palace bottal nem piszkálna meg ismét BL döntőzik
és nem faszmák, vagy csalás útján
-
DeathAdder
veterán
válasz
Creative997 #226889 üzenetére
plusz eddig minden müncheni döntőben újonc nyert:
1979 Nottingham
1993 Marseille
1998 BvB
2012 cselzi... -
DeathAdder
veterán
For the first time since 2004, the UEFA Champions League Final will not feature:
-A Spanish team
-An English team
-A German teamlehet a nézettség is ilyen porto monaco lesz
-
DeathAdder
veterán
mbappé
-
-
DeathAdder
veterán
kár a bárszáért. na de majd jövőre
csak meg kéne tanulni védekezni
-
DeathAdder
veterán
válasz
Napfénysüti #226766 üzenetére
utd már készíti érte az 50 millát
-
DeathAdder
veterán
lwandowski, igazi choker
-
DeathAdder
veterán
válasz
Napfénysüti #226751 üzenetére
kezd komolytalan lenni, nem kézliladba ez
-
DeathAdder
veterán
válasz
atee_13 #226581 üzenetére
előbb válnának royalistává mintsem eladják
brutál a gyerek, eb-n is az volt már. 17 éves Cé sehol nem volt hozzá képest. mondjuk Pedri is cheatcode, jó passzer jöhetne hrgávebrghhh mellé
amúgy szerintem bankrobbantás is lesz, csak nem egy franchise playára, hanem sok posztra lesz bevásárolva. legalábbis azt szellőztetik bascombék.. kéne is mert elég kutyaszar lesz a keret
-
DeathAdder
veterán
válasz
atee_13 #226566 üzenetére
spurs az egy besztlíg klub akiktől nem sajnálnám ha végre nyernének valamit, de ők különösen mocsok szarok idén
bár utd-t eddig 3ból 3x megcsapták idén
hombár tegnap is nagyot ment, háromszor cselezte le egy védőt a beadás előtt
biztos nézte Yamat aztán úgy volt vele hogy hát miaz neki is
-
DeathAdder
veterán
jesszus mennyire undorító klub. utd kimondottan szimpatikusnak tűnik mellettük
-
DeathAdder
veterán
ma team bilbao voltam, de valami hányinger ez a spanyolkodás amit művelnek, a közönséggel együtt
remélem jól kiszopnak ha már így alakult
kár hogy a másik ágon a spurs be van oltva trófea ellen, így jövőre utd BL főtáblás lesz...
-
DeathAdder
veterán
messi volt ekkora ász 17 évesen?
geci, sétáltatja a védőket bl elődöntőben
-
DeathAdder
veterán
válasz
grizlisandor #226480 üzenetére
majd jövőre
-
DeathAdder
veterán
válasz
Creative997 #226477 üzenetére
pizsi egyértelműen jobb jelenleg, meg szerintem a bárszá is
-
DeathAdder
veterán
válasz
Soulfly842 #226462 üzenetére
én már a liverpool ellen azt hittem kiesnek annyira balfaszok voltak, annak ellenére hogy jobbak voltak végig
Arsenaltól is jobbak, és ott BL rutin sincs, érdekes hogy Aston VIlla ellen szenvedtek eddig a legjobban
szerintem most mindenkitől jobb a pizsi, de egy rutinosabb BL csapattól bármikor ki tudnának esni, kemény meccs lesz a bárszá ellen, akármelyik húzza be a döntőt jó eséllyel az idén két legjobb fog megküzdeni érte
-
DeathAdder
veterán
ppv.land új címe: ppv.wtf
-
DeathAdder
veterán
Wrexham már a csampóban
-
DeathAdder
veterán
válasz
Creative997 #226240 üzenetére
ez kb. minden drága utd igazolással elkészült már, de még mindig vicces
-
DeathAdder
veterán
válasz
Creative997 #226207 üzenetére
ott az a pech hogy a 9ből 5 az ő bajnokságukban játszik
-
DeathAdder
veterán
válasz
gabross #226164 üzenetére
egész kölyökkoromban abban bíztam, hogy ezek nem lesznek mindig ennyire jók, úgy sem tarthat örökké, lehetetlen, és reméltem azt meg fogom élni, de azt nem gondoltam hogy ennyire mélyen lesznek. közel (de azért nem) annyira volt elképzelhetetlen mintha most a madrid így bezuhanna 10+ évre
de még mindig inkább lenne jó egy jó utd ellen rivalizálni, mint az olajosokkal
-
DeathAdder
veterán
bodo/glimt
-
DeathAdder
veterán
bírnám ha a két fos besztlíg kiesőjelölt játszaná az EL döntőt
-
DeathAdder
veterán
aszongya miracle, mintha bl-t nyertek volna
a 10 emberrel játszó lyon ellen
-
DeathAdder
veterán
válasz
LyonnaisFan1 #226138 üzenetére
gyerünk Lyon, csak a Lyon
-
DeathAdder
veterán
válasz
forceberg #226092 üzenetére
pizsi a legjobb szerintem, de bármikor bennük van a balfaszfaktor, ahogy a másik háromban is. az inter előtt azért hatalmas tiszetl hogy jórészt másodvonalas fodbalistákkal megint ott vannak. de kurva nehéz őket megverni.
nyerje bármelyik, még az arsenaltól se sajnálnám. nagyobb kérdés hogy így most kié lesz az aranylaszti
-
DeathAdder
veterán
válasz
venember83 #226049 üzenetére
jaja, akkor se volt tiszta
-
DeathAdder
veterán
válasz
venember83 #226047 üzenetére
az nem lett volna gond, akkoriban fizettünk túl mindenkit
amúgy ráadásul annó ő mascheranoval meg néhány argóval harmadik fél bevonásán alapuló szerződéses trükkökkel igazoltak angliába amit azóta betiltottak
-
DeathAdder
veterán
válasz
venember83 #226045 üzenetére
spanyol edző hívta, jöhetett volna livörpjúlba, ahol pláne tudják mi a vaslédi heritidzs, de középcsapatba azért nem, odáig már nem tartottak az elvek
-
DeathAdder
veterán
válasz
venember83 #225800 üzenetére
Viktor így kopaszodik?
-
DeathAdder
veterán
válasz
mephi666 #225311 üzenetére
abba amúgy sosem gondolunk bele, többször írtam már, hogy szerintem nagyon erős hatása van, és ilyen helyzetben valószínűleg tudat alatt különösen, hogy hogyan viszonyulsz egy olyan klubhoz akiknek a szurkolói rendszeresen kifütyülik a büszke nemzeted himnuszát, és állandóan áldozatpózban tetszlegnek. igen a vaslédi jól kibaszott velük, de már engem idegesít az a trianoni világfájdalom vibe ami ott megy. vajön örökre megmarad, vagy elmúlik egyszer, esetleg képesek lesznek túllépni rajta?
képzeljük el ha mondjuk mittudomén az mtk szurkolói rendszeresen kifújolnák..
coote is egyértelműen ezért utálja a várost, és szerintem ezzel rengetegen vannak így még, nehéz homogénnek maradni ilyen helyzetben
amúgy meg nem kell bírózni, a leghitványabb teljesítményt nyújtották egy középcsapat ellen aki már 100 éve nem nyert semmit. bár még mindig jobb mintha bajnokin vitték volna el a 3 pontot, de ez attól még hitvány egy performansz volt
-
DeathAdder
veterán
válasz
Creative997 #225241 üzenetére
leicester vibe, előtte szezonban azok is majdnem kiestek
elég gyenge idén a besztlíg élmezőnye.. sok az erős középszer, de az erdő még köztük sincsen igazából, brusztoló csöves focit játszanak, náluk a legkevesebbet a labda a 20 csapatból, Woodról csak a kapuba tud pattanni a labda, szóval nagyon dob nekik idén a gép, és az ilyen mindig csúnyán vissza szokott sülni
espirito santo se egy haladó gondolkodású edző, már jó ideje besztlígbe van, azon kívül eddig még nem sokat tett le, hogy rendszeresett leszivatta a kóklert
jól kifutó szezon ez semmi több
-
DeathAdder
veterán
válasz
Creative997 #225239 üzenetére
középszarok, de nagyon ad a gép, jövőre a kiesésért fognak menni
-
DeathAdder
veterán
-
DeathAdder
veterán
válasz
Creative997 #225225 üzenetére
ugyanakkor a müntyen azóta többször is megszívta már pl. a Kassai ámokfutásnál ami után véget is ért a karrierje, ott Casemirot rég ki kellett volna állítani, vagy 6 sárgás belépőt úszott meg, aztán a szabályosan szerelő Vidalt gondolkodás nélkül kiállította, előtte Lewa volt ziccerben, Marcelo beragadt, de behúzták lesnek, aztán persze az úgy három méteres lesen levő CR gólját megadták
vagy ott volt 23-24-ben de ligt gólja, ami szabályos volt, a spori meg belefújt az akcióba, hogy meg se kelljen varozni (mindkétszer a madrid ellen természetesen)
hibák mindig vannak, de a hosszú táv egy kivételtől eltekintve mindenkit utolért eddig
-
DeathAdder
veterán
válasz
grizlisandor #225223 üzenetére
pénztől függetlenül viszont jó vétel vót
-
DeathAdder
veterán
válasz
grizlisandor #225221 üzenetére
350 ezer oka van, hétről hétre
ennyit olajos klubon és a madridon kívül senki nem adott volna startban neki, még a mu sem
-
DeathAdder
veterán
válasz
hobizoli #225198 üzenetére
a világ vicce lett volna erre tizit adni, de mégsem akkora mint annulálni alvarez gólját
földön fekve berúgni a tico játékosok közé a labdát, ez volt a nagy meglopás
ha erre büntetőt adnak mehetett volna az összefoglalóba a de ligt, sesko szabályos gólok, a megítélt lesgólok, a vini casmiro pirosak, kassai, cakir performanszok közé -
DeathAdder
veterán
válasz
grizlisandor #225177 üzenetére
egyszer kaptak kamu pirosat valami fszom espanyol elleni bajokin, azután a jv családi háza elé vonultak tüzes vasvillákkal akkor balhé volt belőle
uefa statement UEFA will enter discussions with FIFA and IFAB to determine whether the rule should be reviewed in cases where a double touch is clearly unintentional
pláne hogy most is az a szabály hogy akkor van elvégezve a tizenegyes ha a labda egyértelműen elmozdul.. és azt se számít hogy megcsúszott, szándékosság nem volt benne. a legnagyobb szarrágóság ebbe belkötni ilyen mentális háború kellős közepén, máskor se tették soha, annyi nagyobb hiba történik következmények nélkül
-
DeathAdder
veterán
válasz
Creative997 #225167 üzenetére
egyszer egy madridossal is meg for történni a balsors, és én akkor itt leszek
-
DeathAdder
veterán
válasz
Napfénysüti #225153 üzenetére
-
DeathAdder
veterán
válasz
hobizoli #225142 üzenetére
én mindent értek, és hogy ezek a kurvafontos dolgok annak ellenére hogy soha a büdös életbe még nem annuláltak emiatt gólt, miközben egyértelmű leseket, handballt, szabálytalanságot, sérülésokozást, provokálást benéznek. btw kíváncsi vagyok hány eltiltás lesz a mérkőzés utáni közönség provokálás után
már megszoktuk hogy kb. minden egyes madridi továbbjutásnál mennie kell a jogászkodásnak, ez most sem történik másképp
-
DeathAdder
veterán
válasz
atee_13 #225126 üzenetére
nem féltem a párizst hogy ki fognak zúgni a faszba, még csak madrid faktor sem kell hozzá
viszont az egyetlen csapat aki tényleg dominált otthon és idegenben is, nem tudom mikor volt utoljára ilyen ellenfelünk, az ilyentől nem sajnálom a továbbjutást. csak a nyomorult uefa lebonyolítást
-
DeathAdder
veterán
válasz
venember83 #225106 üzenetére
5 meccsen kell pályára lépni úgyhogy elég 2 vagy 3x becserélni, simán meglesz
-
DeathAdder
veterán
válasz
forceberg #225095 üzenetére
ilyet tán még soha senkinek nem fújtak vissza. ahogy közvetett szabadrúgást se kirúgás időhúzásért. de hát ezek a kurvafontos dolgok ugye. uefa szerint szenzor se vót, szemre vették el. képzeljük el mi remegés és felháborodás lenne ha ez fordított helyzetben történik
-
DeathAdder
veterán
válasz
Creative997 #225093 üzenetére
nem látszik a dupla érintés. valószínű a szenzor jelezte, ha van szenzor
játékosok se tudták mi van, egymást kérdezgették. nagy segítség ez a legnagyobb mentális szituációkban
-
DeathAdder
veterán
még tizipárbajnál is ott a faszmák, erre már szavak nincsenek
idegenbegól eltrölése is egy pazar szabály volt
ki kell lépni ebből uefából minél előbb
Új hozzászólás Aktív témák
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest