Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iramirez
aktív tag
válasz
SpaceKombajn #171799 üzenetére
idén elkapták a fonalat..
-
SpaceKombajn
aktív tag
6almas Napoli
-
atee_13
őstag
válasz
mephi666 #171795 üzenetére
MOTM
"ment a labdákért, tartotta," ahogy DeathAdder fogalmazott "egy 2 szinttel gyengébb csapat ellen" kit vert meg Salah 1v1 ben érdemben nem statisztikában? Tehát rávezeti elviszi mellette úgy hogy abból érdemben tud valamit csinálni, nem belepiszkálnak, nem szögletre/bedobásra gurul, nem az van, a következő védő a nyakára ér míg bohóckodik a megáll átlépi alapvonal felé majd visszahúzza és passzolja hátrafelé?
Volt egy lövése amit a kapus kitolt, az is inkább egy közepes erejű csavarás volt amit azért nem instant gól.
Így hírtelen az sem rémlik, hogy kapura játékban egyetlen egy passzt is adott volna ütemre amiből helyzetet lehetne kialakítani.
Pont ez a bajom, h lehoz egy "foscsi" meccset sokadjára, de piedesztálra van emelve.
-
sh4d0w
félisten
Az összefoglaló alapján: az Ajaxnak fociznia kellett volna hentelés helyett, akkor lehet, nem ilyen csúf a végeredmény...
-
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13 #171793 üzenetére
itt kihozták Salah-t motm-nek
...szerintem se volt rossz, ment a labdákért, tartotta, visszaszerezte... adott is jó labdákat
Darwin meg rendre berugdosta olyan üres sávokba, ahol egy piros játékos sem volt
...nálam Diaz volt inkább a meccs embere
...ja meg másik oldalról a Rangers kapusa
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #171788 üzenetére
nem volt rossz egyébként.
a kép meg jó
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #171787 üzenetére
Tiziig néztem, de engem is keményen aggaszt, h akciógól nélkül jött a szokásos. Töménytelen helyzetecske semmi valós helyzet.
Darwinban most egyezünk, de azért azt nem értem mit látsz Salan egész szezonban, ha az evolúción látod, h szar. 350e/hét Salah egy grammal sem jobb.
Lehet elő tudsz citálni valami statot ami nem látszik ugyan olyan szarnak, de érdemben az, sokkal több játék perccel.
-
mephi666
nagyúr
válasz
kapkod, ideges... szerintem pont az kéne neki, hogy az Arsenal ellen legyen csak kezdő és hozzon össze 2-3 akciógólt... ha egy komolyabb csapatot meg tudnánk ütni, szerintem kicsit helyre rázódna mindenki fejben... én inkább Hendót nem erőltetném sokat... látványosan kilóg már lefelé
épp ezért mondogatom folyamatosan, hogy egy Gallagher szintű gépet látnék szívesen a helyén, aki 10 évvel fiatalabb és még van benne fejlődési potenciál... Henderson 32 éves... Gerrard 35 évesen hagyta ott a 'poolt... de ő még a végén is teljesen más szinten volt...
-
Richard!
addikt
válasz
venember83 #171788 üzenetére
Olyan igazi olaszos (juvés) egynullás 🤷🏻♂️
-
Richard!
addikt
válasz
Kloppnak egy flop? Ráadásul ennyiért? Mr. Műfogsor is tévedhet... Ambár még ne törjünk pálcát a feje fölött, belejöhet a munkájába az a kilences...
-
válasz
mephi666 #171781 üzenetére
egy csampó csapat ellen derék dolog győzni egy tizigóllal meg egy szabigóllal
ezen kívül nulla ziccerkialakítás, az uru minden helyzetét belerúgta egyenesen a kapusba úgy hogy mozdulnia sem kellett a labda felé, ha bármelyik bemegy az kapushiba. még nem jött ki a stat, de szerintem a post-shot xG-t sem védte felül
az meg aggasztó hogy megint az ellen összes kaput találó lövése ziccer volt, még egy ilyen csampószintű csapatnak is, ahogy három napja a brighton mind a 6 kapura tartó lövése szinté ziccer volt
és következő két bajnoki arsenal, sziti akik más szinten és formában fociznak.. jobbkor nem is jöhetnének
remélem a núnyez a kezdő közelében sem lesz, aztán kedvére ügyetlenkedhet majd Glasgowban jövő szerdán.. szerencsétlen ha már kapura lőni, 16oson belül passzolni nem tud akkor inkább kimozogott, csinálta a helyet, ebben legalább volt haszna egy 2 szinttel gyengébb csapat ellen, erre jó a csúcsszuper 100 milliós 9esünk eddig
-
-
Ringman
félisten
második félidő
erre tuchel és allegri is büszke lenne, peak mourinho teljesítmény
-
Ringman
félisten
közben stankovic -> samp
-
Iramirez
aktív tag
Grat az Internek.Barca nem érdemelt még egy árva X et sem..
-
dudu5130
őstag
Most megállt az ütő bennem
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Peterhappy #171767 üzenetére
Nekik igy egy legalabb harmadik hely szinte biztos. De ha mar ennyire kozel vannak a BL tavaszhoz, akkor nem akarjak alabb adni.
-
mephi666
nagyúr
Thiago helyett most kéne behozni azt az Arthurt, hogy mit tud... Thiago sokat hibázik ma
-
Ok hogy gyengebb csoport, de dobbenetes amit a Bruges muvel.
-
Ringman
félisten
-
dudu5130
őstag
VAR
-
mephi666
nagyúr
...ez a Rangers egy nagy nulla, de a 40éves kapusuk menti folyamatosan a bőrüket egy égéstől... lehetne már itt 5-0 is...
Szvsz Ajaxnak marad a csoport 3. hely... Napolit meg az Anfielden talán meg lehetne szűken verni... otthon azok feltörlik a padlót bárkivel
-
Ringman
félisten
correa pont olyan szar, mint amilyennek tippeltem meccs előtt, le is jött, jön dzekosaurus
-
paatrick
őstag
Gondolom senki nem nézi a Porto - Leverkusen meccset
azért írok az első félidőről pár sort mert volt itt minden.
A Bundesligában a Leverkusen 8 meccs után kiesőhelyen 5 ponttal, a portugálban a Porto 2. 19 ponttal, plusz tavaly ők voltak a bajnokok. Na ehhez képest a Leverkusen úgy átfut az egész portugál csapaton mintha valami amatőrök ellen játszanának, pedig Pepe még itt van a Portoban
A meccsen eddig a VAR a főszereplő, eddig elvettek 1 gólt a Leverkusentől, mert az akció indulása szabálytalanságból volt.
Majd ilyet se látsz minden nap: Leverkusen támad, Porto kapus megfogja, kidobja és a Porto átfut az egész pályán és gólt lő. 1-0. VAR előhív, a Porto kapus kidobás előtt kezezés volt így gól visszavonva, tizenegyes a Leverkusennekés a leverkuseni kihagyta a tizenegyest
-
perempe
veterán
Néznék végre egy meccset (Chelsea-Milan), de pont erre a napra van jegyem.
-
Tibiajax
nagyúr
soha, de soha ne írd le az Inter Milan-t
-
Ringman
félisten
-
BenHans
addikt
Gyere rám kebab! Ott van!
Forza Calcio!Híjj, körző vonalzó ode lett téve.
Ringman: "tehát mondjuk 1 lábfej/térd + egy teljes fej" Így gondoltam. A félcipős avagy fél lábfejes lesek elég komikusak.
Úgy gondolom ez a minimum amivel már valóban előnyt is lehet szerezni.
-
Ringman
félisten
válasz
BenHans #171749 üzenetére
még a jelenlegi értelmezéssel is nehezen birkóznak meg a bírók, na most mi lenne, ha két teljes testrészt kellene figyelembe venniük?
amúgy teljes láb kellene, úgy combnyakig? nadrágon keresztül nem könnyű eldönteni
vagy elég bokáig?
tehát mondjuk 1 lábfej/térd + egy teljes fej -
mephi666
nagyúr
Handát kölsönadhattátok volna ennek a Rangersnek, ha már szabadnapos
Darwin szemét is kivédi az öreg... Handa ellen már simán 3nál járna
-
mephi666
nagyúr
...na ilyen aljas odalépésért mehetne helyből a piros
-
Ringman
félisten
válasz
Napfénysüti #171744 üzenetére
ezek a lesek...
-
mephi666
nagyúr
...mondanám, hogy Darwinnak kéne sok játékidő, hogy belerázódjon, de ezt nem tudom mennyire adják meg neki, ha ilyen szinten folyamatosan ellenfélnek adja a labdát...
...ez a kapus is be van oltva Darwin-gól ellen
-
BenHans
addikt
Kéz!
les -
-
mephi666
nagyúr
Darwin matéteáját fel kellene ütni egy marék fűvel, hogy nyugalom legyen és lazaság
Eddigi játékkép alapján itt ma megindulhat a henger...
-
mephi666
nagyúr
...ide meg persze az a buzi turpin kell bírónak...
Trent ezt 2 lépésből berakta
-
Richard!
addikt
válasz
Napfénysüti #171734 üzenetére
Sajnos nem
-
Ringman
félisten
Marotta: “The manager’s future does not depend on immediate results. It is always easy to blame the coach, but you have to look at the big picture. Experience makes you grow, and the experience of these past months will serve as a lesson.”
mondjuk én 0 tapasztalattal sem állítanám be handát a kapuba komoly meccsen. -
válasz
mephi666 #171727 üzenetére
carvalhoval nem lenne rest defence, ez valami rendhagyó 424 / 4222 lesz
esetleg 231 de nem tudom ki lenne akkor a tizesde mondom mit kéne, carla humphreyt áthozni, két számmal nagyobb gatyát rá hogy ne vonja el a mögöttük álló védőink figyelmét, és máris jobb lenne ez a kp
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #171725 üzenetére
-
mephi666
nagyúr
válasz
Tibiajax #171719 üzenetére
most nézem, hogy ott még keretben van az a teletubby Payet
...meg van egy olcsó Luis Suarez-ük is
-
Tibiajax
nagyúr
loool az a marseille-gól
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Soulfly842 #171717 üzenetére
tudod, mi volt a közlekedési probléma.. az ultrák elzárták a bejáratokat, meg a környező utcákat a gecibe, mert annyira tré a csapatjáték
és most még be sem engedik őket.. -
Tibiajax
nagyúr
marseille-ben nem állnak a helyzet magaslatán..
késik a müsor, nem keveset. és nem tudják konkrétan, mi van
-
mephi666
nagyúr
...most olvasom, hogy tán a Nottingham is edzőváltásra készül és Benitez a kiszemelt
-
lopetegui -> wolverhampton
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #171712 üzenetére
remek kis meccs elé nézünk...és de rohadt jó, h közbe megy majd az inter-barca is...
mindegy, ezt a kettőt lehet még tolni szimultánba. de többre most tényleg nem lesz kapacitás -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Richard! #171707 üzenetére
már réges rég eladtam.. aztán lett egy seriesX, az is elment, mert meglett a seriesX halo edition, így kimaxoltam a sztorit. arra raktam össze a cockpit-omat is. de már azok is a múltté mind. de pont most ma megint vettem egy series s-t. mert xbox csak kell, a gyereknek
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder #171699 üzenetére
nem nem..
és tőled, mint ultra drukkertől, nem nagyon fogadnék el több hibázást
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest